KUCHARZ Trzebnica oferta pracy Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 700 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2019-12-03
Lokalizacja: Trzebnica (dolnośląskie)
Pracodawca: Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Leśna 2, 55-100 Trzebnica, powiat: trzebnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 700 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Trzebnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: trzebnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Trzebnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.12.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: bardzo dobra organizacja czasu
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Dyspopozycyjność
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie zawodowe minimum 2 lata.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Trzebnicy
Adres pracodawcy:
Leśna 2, 55-100 Trzebnica, powiat: trzebnicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: trzebnicki
Gmina pracodawcy: Trzebnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Trzebnica
Ulica pracodawcy: Leśna
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Trzebnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.12.2019
Oferta pracy ważna do: 02.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 03.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 03.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b7a82afe48966b1d3a707e9559740e37
Podobne oferty pracy
Przygotowanie potraw w/g oryginalnych receptur, dbanie o dobór składników najlepszej jakości, właściwe przechowywanie produktów, układanie menu oraz zarządzanie wydatkami na produkty spożywcze, przygotowywanie dań kuchni amerykańskiej.
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Lublin (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem.
SP ZOZ SANATORIUM MSWiA W SOPOCIE - 2017-04-11 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie dań, obsługa gości, dbanie o czystość i porządek w lokalu.
GOOD FOOD Piotr Wtulich - 2017-10-09 - Baboszewo (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej
P. W. SĘKPOL L.KUKUROWSKI, L. CHOMICZ SPÓŁKA JAWNA - 2017-10-26 - Ośno Lubuskie (lubuskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-07-08 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie. Zmianowość 2 dni pracy 2 dni wolego
STARY RYNEK Sp. z o.o. - 2016-09-09 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
planowanie i przygotowywanie posiłków, układanie menu, zarzadzanie przechowywaniem produktów, dbanie o porządek w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Psary (śląskie)
Przygotowywanie potraw i obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Wykonywanie obowiązków szefa kuchni (chef de Partie) – praca na statku wycieczkowym
UAB "NOVIKONTAS SCM" - 2016-12-29 - Litwa (Litwa)
przygotowanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchnii bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Gotowanie ,sprzątanie i utrzymanie czystości
Paweł Hadała PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USŁUGOWE "HADPOL" - 2018-09-18 - Psary (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W SKĘCZNIEWIE - 2018-02-12 - Skęczniew (wielkopolskie)
Przygotowywanie projektów zarządzeń i innych dokumentów związanych z działalnością biblioteki, zapewnienie sprawnego i terminowgo obiegu dokumentów, bieżąca obsluga sekretariatu; umowa o pracę na zastępstwo; praca w godzinach: 7:30-15:30; wynagrodzenie miesięczne: od 220 zl brutto - do uzgodnienia; oferta dostępna w sali E
Dolnośląska Biblioteka Publiczna im. Tadeusza Mikulskiego - 2016-08-23 - Wrocław (dolnośląskie)
przyrządzanie potraw, dania obiadowe, pizza, obsługa pieca konwekcyjnego, przyrządzanie surówek
kontakt przez PUP - 2018-11-09 - Pieniężno (warmińsko-mazurskie)
Wykonywanie czynności opiekuńczo - pielegnacyjnych u chorych w środowisku szpitalnym. Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe, ukończona szkoła opiekunów medycznych, praca w zespole, odporność na stres. Praca na dwie zmiany.
Szpital Specjalistyczny Im. F. Ceynowy Sp. z o.o. - 2017-03-23 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Kluczbork (opolskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37. e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-02 - Gniew (pomorskie)
Przygotowywanie posiłów cateringowych
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Eksport-Import "Martina" Walczak Mirosław - 2019-09-03 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań dla gości restauracyjnych i hotelowych. Gotowanie na imprezach okolicznościowych.
P.P.H.U. OKMAR s.c. - 2018-09-07 - Słupia (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
Cukiernictwo Restauracja Pokoje Gościnne NATA Eugeniusz Urbański - 2016-09-23 - Libiąż (małopolskie)
Brak danych
"Bazuny" Dymowska i Ankiersztejn Spółka Jawna - 2017-02-27 - Kościerzyna (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Dom Pomocy Społecznej w Miliczu - 2017-09-27 - Milicz (dolnośląskie)
planowanie jadłospisów i przygotowanie według niego posiłków zgodnie z przepisami racjonalnego żywienia
kontakt przez PUP - 2019-05-31 - Rakowiec (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem Równoważny system czasu pracy: 12/12 Wynagrodzenie od 14,00 zł netto/ h uzależnione od umiejętności i doświadczenia kandydatamiejsce pracy: Stara Karczma ul. Traugutta 48 w Elblągu
FIRMA WERONIKA BIS S.C. EWA I DARIUSZ MIELŻYŃSCY - 2019-01-07 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
SPORZADZANIE DAŃ Z KARTY M,ENU DLA KLIENTÓW OBCOJEZYCZNYCH W TYM KLIENTÓW Z UKRAINY
FHU "REKIN" Wojciech Schweitzer - 2017-09-22 - Rewal (zachodniopomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie surówek, sosów oraz umiejętność przyrządzania kebaba.
Sadiq Sp. z o. o. - 2019-04-24 - Bolesławice (dolnośląskie)
- Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, nadzór nad wydawaniem dań.- Wynagrodzenie: 2100 zł brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony - 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca w godz.: 11:00-23:00 + soboty, niedziele, święta - wg grafiku. Wymagania: doświadczenie zawodowe: minimum dwa lata doświadczenia w przygotowywaniu dań kuchni wietnamskiej. Wymagana aktualna książeczka sanepidowska. Wymagane umiejętności: znajomość kuchni azjatyckiej, ze szczególnym uwzględnieniem kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Katowice (śląskie)