KUCHARZ Żnin oferta pracy Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Eksport-Import "Martina" Walczak Mirosław
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłów cateringowych
Data publikacji: 2019-09-03
Lokalizacja: Żnin (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Eksport-Import "Martina" Walczak Mirosław
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mickiewicza 37, 88-400 Żnin, powiat: żniński, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłów cateringowych
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca w godzinach: 04:00-12:00
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żnin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żniński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żnin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.09.2019
Data zakończenia pracy: 02.03.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie zawodowe w cateringu
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Eksport-Import "Martina" Walczak Mirosław
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żninie
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 37, 88-400 Żnin, powiat: żniński, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: żniński
Gmina pracodawcy: Żnin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żnin
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 37
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żninie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.09.2019
Oferta pracy ważna do: 02.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 03.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 03.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7ed2392c8f1d2e21440893e285e11e83
Podobne oferty pracy
przygotowanie dań, ustalanie karty dań, konserwacja urządzen kuchennnych,okres zatrudnienia 3 lata,czas pracy - 18 godz. tygodniowo,wynagrodzenie 13 zł brutto na godz.miejsce pracy-Elbląg oraz teren powiatu elbląskiegooferta dotyczy zatrudnienia cudzoziemca
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
reczny montaż wyrobów pracodawcy
ETI POLAM Sp.z o.o. - 2017-05-24 - Pułtusk (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-31 - Warszawa (mazowieckie)
Miksowanie i wykonywanie soków warzywnych i owocowych
kontakt przez PUP - 2019-09-04 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przyrządzanie kanapek, wypiekanie kanapek, produkcja potraw, utrzymanie czystości
Izabela Kuzimowicz - 2017-08-22 - Gdańsk (pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Kucharz - praca na samodzielnym stanowisku. Praca w godzinach 8-16, 16-24.
Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa - 2018-01-09 - Łąka (dolnośląskie)
1/2 etatu; 14 zł netto/godz. + premia
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowe MAGNUS - 2017-04-26 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Turystyczno-Usługowe D.W. "Kaliszanka" - 2019-05-09 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2019-11-13 - Zblewo (pomorskie)
przygotowywanie potraw wg określonego jadłospisu, dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy
FEDERACJA ZWIĄZKÓW ZAWODOWYCH PRACOWNIKÓW PUBLICZNEJ RADIOFONII I TELEWIZJI W POLSCE - 2019-12-14 - Ustroń (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I NAPOJÓW W BARZE ORIENTALNYM. PRZYRZĄDZANIE POTRAW BENGALSKICH I INDYJSKICH. POMOC W PRZYGOTOWANIU DAŃ SMAŻONYCH,GRILLOWANYCH, GOTOWANYCH I DAŃ GŁÓWNYCH Z KUCHNI BENGALSKIEJ ORAZ INDYJSKIEJ.
BLUE ENERGY SP.Z O.O - 2017-05-23 - Kościan (wielkopolskie)
gotowanie, smażenie , garmażerka - kuchnia polskaGodziny pracy 11:00-23:00, praca co drugi dzieńKontakt z pracodawcą: 71 372-48-96
Admi Spółka z o.o. Gastronomia - 2016-09-29 - Wrocław (dolnośląskie)
gotowanie, wyroby garmażęryjne
SMAKOSZ Kazimiera Nabielec i Kamila Nabielec, Anna Nabielec - 2016-02-15 - Świebodzice (dolnośląskie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i p.poż., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku- nauka metod utrwalania żywności, chłodzenie, zamrażanie, pasteryzowanie, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spozycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem- obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowywanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwe, płukanie, dezynfekcję, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obróbka wstępna: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp.- sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyboru, zwroty produkcyjne powstane w czasie produkcji niektórych wyrobów- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np. zupy, dania główne, ekspedycja potraw- udzielanie informacji na temat dostępnych rodzajów potraw i napojów, podawanie posiłków i napojów zimnych i gorących
kontakt przez PUP - 2019-08-20 - Miszewko (pomorskie)
wyksz. min. średnie, prawo jazdy kat. B, znajomość branży materiałów budowlanych, obsługa programu komputerowego SUBIEKT, miejsce pracy; Rososzycawynagrodzenie: 1850+premia
ARCO Arkadiusz Kidoń - 2016-03-15 - Rososzyca (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2018-07-05 - Trzebnica (dolnośląskie)
Obsługa baru, obsługa kuchni, dowóz posiłków
PYKOSZ IRENEUSZ FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "MICRO" - 2017-03-06 - Klecie (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, prowadzenie kuchniI zmiana 7-15 pn-ptWynagrodzenie od 1850 brutto uzależnione od umiejętności
Przedsiębiorstwo Handlowe "JAGA" Ewa Kurs - 2016-02-24 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla Mieszkańców, porcjowanie przygotowanej żywności, dbanie o właściwą jakość i estetykę posiłków i potraw, przestrzeganie ilościowego, higienicznego i terminowego przygotowania posiłków zgodnie z jadłospisem.
Dom Pomocy Społecznej w Sieradzu - 2018-04-04 - Sieradz (łódzkie)
- Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych kuchni polskiej. Miejsce pracy: ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice lub ul. Gliwicka 140, 40-857 Katowice.- Wynagrodzenie: 1750 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 13:00-21:00 + soboty i niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziane osoby uczące się. Kontakt wstępnie telefoniczny (11:00-20:00) (Tel. 501-425-840) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice).
PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY GĘSIAK - 2015-12-02 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłkow z menu lokalu, obsługa klienta, dbanie o czystość miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Białystok (podlaskie)
Wykształcenie: brak wymagań; mile widziane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza - istnieje możliwość przyuczenia do zawodu w trakcie zatrudnienia; zakres obowiązków: produkcja wyrobów garmażeryjnych; praca w godz. nocnych; miejsce pracy: Gliwice; umowa zlecenie;
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W GLIWICACH - 2017-05-10 - Gliwice (śląskie)
Przyjmowanie zamówień, przygotowanie produktów, obsługa kasy
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Nowy Targ (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie podstawowych posiłków
kontakt przez OHP - 2016-01-08 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
kuchnia polska i śląska
Hotel Aslan Sitarz Ewa - 2019-06-24 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
Firma Usługowo-Handlowa Kamil Zajączkowski - 2016-04-01 - Niwna (łódzkie)
Wystawianie faktur, księgowanie faktur sprzedaży i zakupu, przygotowywanie danych zestawień do deklaracji VAT, PIT, CIT.
ILPOL SPÓŁKA Z O.O. - 2019-02-11 - Wizany (wielkopolskie)
do uzgodnienia
NIEPUBLICZNA SZKOŁA PODSTAWOWA Z ODDZIAŁEM PRZEDSZKOLNYM W SOŁONCE - 2016-08-08 - Sołonka (podkarpackie)