KUCHARZ Świnoujście oferta pracy Przedsiębiorstwo Turystyczno-Usługowe D.W. "Kaliszanka"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni
Data publikacji: 2019-05-09
Lokalizacja: Świnoujście (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Turystyczno-Usługowe D.W. "Kaliszanka"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bogusławskiego 1, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świnoujście
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świnoujście
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świnoujście
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: minimum rok pracy na oferowanym stanowisku
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Turystyczno-Usługowe D.W. "Kaliszanka"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Adres pracodawcy:
Bogusławskiego 1, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Świnoujście
Gmina pracodawcy: Świnoujście
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świnoujście
Ulica pracodawcy: Bogusławskiego
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: usługi hotelarsko gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.05.2019
Oferta pracy ważna do: 10.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 10.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 09.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?849744e6d4938e1e69d826a3bf880dc3
Podobne oferty pracy
- obsługa klienta- ekspozycja towarów w sklepie
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO GROT SP. JAWNA - 2017-08-01 - Starowa Góra (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Warszawa (mazowieckie)
montaż instalacji sanitarnych, miejsce pracy Dolny Śląsk
"TECH-BUD" IZABELA KRUHLIK - 2018-06-18 - Lubin (dolnośląskie)
przyjmowanie zamówień, obsługa kasy, wydawanie posiłków, dbanie o czystość na sali konsumpcyjnej
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Poznań (wielkopolskie)
.Staż dla osoby do 29 rż. posiad. II profil pomocy i spełn. kryteria projektowe. 1.Przeszkolenie w zakresie BHP i PPOŻ oraz statutem i przepisami obowiązującymi w placówce2.Zapoznanie się z zasadami pracy w kuchni - prowadzenie odpowiedniej książki odnośnie ustalania menu dla dzieci z uwzględnieniem wartości odżywczych posiłków. 3.Zapoznanie się z zasadami przygotowywania posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym.4.Sporządzanie posiłków pod nadzorem opiekuna stażu: ocena surowców, półproduktów, właściwe gospodarowanie nimi, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne podawanie dzieciom serwowanych posiłków. 5.Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej surowców i półproduktów. 6.Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy ( mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń i sprzętu kuchennego).
kontakt przez PUP - 2019-02-21 - Kolbuszowa (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowanie posiłków wg przyjętych receptur,- dbanie o czystość na stanowisku pracy,- przestrzeganie przepisów sanitarnych,- pilnowanie zamówień.
Catering-Express s.c. B. Strzelec, T. Edries, M. Postupalski - 2017-08-09 - Oświęcim (małopolskie)
Praca w kuchni restauracji, przygotowywanie i wydawanie posiłków.
Handel Artykułami Przemysłowymi Helena Niemczyk - 2018-08-13 - Leżajsk (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamnskiej.
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Wieluń (łódzkie)
wg stanowiska
STYRO-PAPEX Robert Ptasiński, Wiesława Ptasińska - 2016-04-12 - Wielka Wieś (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, PLANOWANIE PRODUKCJI,SPORZĄDZANIE LISTY ZAPOTRZEBOWANIA,OCENIANIE POTRAW, NADZOROWANIE PROCESU PRODUKCJI,NADZOROWANIE WYDAWANIA I PAKOWANIA GOTOWYCH POTRAW; wynagrodzenie 3000 zł brutto +premia uznaniowa; praca w godz. 6-14; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 7-15;
Eden Catering Kamila Żywiecka - 2016-03-23 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-12-27 - Przemyśl (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Hotel Daria Danecka Emilia - 2017-09-11 - Tychy (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Piekoszów (świętokrzyskie)
umawianie wizyt, prowadzanie danych do systemu, wprowadzanie klientów na oddział, udzielanie informacji, archiwizacja dokumentacji medycznej
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie potraw, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
Cezar Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dariusz Bogdan Niewiński - 2018-11-29 - Augustów (podlaskie)
wyksztalcenie zawodowe, doświadczenie mile widziane, chęc do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2016-06-29 - Perzyce (wielkopolskie)
przyrządzanie dań w restauracji
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-11-29 - Karczowiska (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowaniu, podawaniu potraw, napoi, deserów z zakresu kuchni indyjskiej i bengalskiej. Miejsce pracy: ul. Odrodzenia 25, Elbląg. Okres zatrudnienia 3 lata. Czas pracy 1/2 etatu - 20 godzin tygodniowo. Godz. pracy od 10.00-18.00; 15.00-23.00; . Egzemplarz 1/4.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
Suleyman Tas Davis, Kebab Bar - 2016-03-24 - Rzeszów (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa gości restauracji, przygotowywanie stolików, sali, sprzątanie po gościach, rozliczenia gościpraca na umowę zlecenie (około 40 godzin tygodniowo), w okresie późniejszym możliwe przejście na umowę o pracę, dyspozycyjność w godzinach 6:00-22:00, praca także w weekendyoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-16 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych, pizzy.
Dominik Wróbel PIZZERIA I KEBAB PEPE - 2016-10-05 - Chwaszczyno (pomorskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, napojów, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń, kompleksowa obsługa konsumenta
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Wierzbna (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, WYPIEKANIA I NAKŁADANIA SKŁADNIKÓW NA PIZZĘ, DBANIE O PORZĄDEK MIEJSCA PRACY.
kontakt przez PUP - 2018-12-14 - Drzewica (łódzkie)
Obsługa wesel, przyjęć okolicznościowych, katering.
JK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-22 - Trzebownisko (podkarpackie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw
E.J.P. HOTELE Sp. z o.o. Sp. K - 2016-01-07 - Wągrowiec (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw. praca w godzinach 7-15
TYTUS PUH Katarzyna Leszczyńska-Korol - 2017-03-09 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Szówsko (podkarpackie)
Praca w kuchni, przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Gilowice (śląskie)