KUCHARZ Libiąż oferta pracy Cukiernictwo Restauracja Pokoje Gościnne NATA Eugeniusz Urbański
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2016-09-23
Lokalizacja: Libiąż (małopolskie)
Pracodawca: Cukiernictwo Restauracja Pokoje Gościnne NATA Eugeniusz Urbański
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:1 Maja 13 B, 32-590 Libiąż, powiat: chrzanowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
8-16, 14-22, na poczatek umowa na okres próbny na 3 m-ce z perspektywą stałej pracy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Libiąż
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: chrzanowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Libiąż
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.09.2016
Data zakończenia pracy: 22.12.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe gastronomiczne, kucharz z min. 2-letnim doświadczeniem, książeczka SANEPID-owska
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Cukiernictwo Restauracja Pokoje Gościnne NATA Eugeniusz Urbański
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Chrzanowie
Adres pracodawcy:
1 Maja 13 B, 32-590 Libiąż, powiat: chrzanowski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV należy przesłać na adres email nata-libiaz (at) wp.pl z dopiskiem "kucharz - Libiąż"
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 10-17
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: chrzanowski
Gmina pracodawcy: Libiąż
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Libiąż
Adres strony pracodawcy: www.nata-libiaz.pl
Ulica pracodawcy: 1 Maja
Numer budynku pracodawcy: 13 B
Profil działalności pracodawcy:
cukiernia - wyrób i sprzedaż artykułów cukierniczych, restauracja, pokoje gościnne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chrzanowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.09.2016
Oferta pracy ważna do: 22.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 23.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 23.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posilków dania kuchni polskiej i włoskiej
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygieł - 2018-02-06 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
konserwacja, naprawa maszyn i urządzeń
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Kraków (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 14-22, poniedziałki wolne; kontakt osobisty z pracodawcą w. godz. 9-15, wstępnie telefon
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2017-02-22 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłów
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Nadzór ogrodnika nad terenami zieleni na terenie województwa MAŁOPOLSKIEGO I PODKARPACKIEGO
Arkadiusz Goraj Utrzymanie Zieleni - 2017-02-17 - Stare Sioło (podkarpackie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
USŁUGI GASTRONOMICZNO-PLENEROWE "JASKÓŁKA" ELŻBIETA MELZER - 2017-11-09 - Sopot (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, współpraca z pomocą kuchenną
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Tworóg (śląskie)
- pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych- zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych-obróbka wstępna surowcówwykonywanie potraw garmażeryjnych, dań gorących i zimnych- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Gorlice (małopolskie)
praca w zawodzie
"HAGA" Gabriela Glistak, Marta Glistak SPÓŁKA JAWNA - 2017-03-07 - Ruda Śląska (śląskie)
przygotowanie potraw
Małgorzata Banacka Gospodarstwo Rolne Jędrychówko - 2017-11-24 - Jędrychówko (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Jabłonowo (mazowieckie)
-
GREEN PARTNER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków dla młodzieży. Praca dwuzmianowa w godz. 6.30-19.30 w ruchu ciągłym w Bielsku-Białej.
MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII - 2017-10-23 - Bielsko-Biała (śląskie)
-
Powszechna Spółdzielnia Spożywców SPOŁEM w Kościerzynie - 2018-06-11 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe "Gastrix" Jakub Piela - 2018-08-20 - Jeleśnia (śląskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Układanie menu,-Pierwszy kontakt telefoniczny 607-343-215,-Praca dwuzmianowa, lokal czynny w godzinach 7-19.
PRZEDIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANDRZEJEWSKA DANUTA - 2017-08-24 - Tczew (pomorskie)
przygotowanie kebaba ,sprzedaż lodów
Firma Handlowa"FENIKS" Połaniec Jerzy Łukaszek - 2018-06-06 - Połaniec (świętokrzyskie)
gotowanie
PPHU "GALAXIZ" - 2016-04-19 - Kretowiny (warmińsko-mazurskie)
Obsługa klientów
PUB Na Końcu Świata - 2015-11-30 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowanie obiadów i poddawanie ich obróbce termicznej
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Gorlice (małopolskie)
Kucharzpraca w godz. 6-14, 11-19
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu - 2018-07-04 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
OBSŁUGIWANIE I NADZOROWANIE UNIWERSALNYCH, PÓŁAUTOMATYCZNYCH I AUTOMATYCZNYCH OBRABIAREK SKRAWAJĄCYCH (TOKARSKI, FREZARKI, WYTACZARKI, SZLIFIERKI)
ZAKŁAD MECHANICZNY MESTIL SP. Z O.O. - 2017-10-06 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Wydawanie i przygotowywanie posiłków
MINI-BAR DULEWICZ EWA - 2017-11-22 - Lębork (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni pakistańskiej.
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Siedlce (mazowieckie)
osoby zarejestrowane z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Zabrze (śląskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw zimnych i ciepłych kuchni ormiańskiej i kaukaskiej oraz stosowanie przypraw ww. kuchni, praca na umowe zlecenie, praca przez 5 dni w tygodniu według grafiku, praca w przedziale czasowym od 12:00 do 23:00, praca 160 godzin w miesiącu, oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Wrocław (dolnośląskie)
prace w kuchni
RZEMIEŚLNICZY ZAKŁAD INSTALACJI SANITARNYCH I C.O. - VILLA SOLARIS S. ALEŃKUĆ - 2017-09-20 - Niechorze (zachodniopomorskie)