KUCHARZ Trzebiech贸w oferta pracy DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ w Trzebiechowie
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽800 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: prace zwi膮zane z przygotowaniem posi艂k贸w
Data publikacji: 2021-05-25
Lokalizacja: Trzebiech贸w (lubuskie)
Pracodawca: DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ w Trzebiechowie
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Sulechowska 1, 66-132 Trzebiech贸w, powiat: zielonog贸rski, woj: lubuskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: prace zwi膮zane z przygotowaniem posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽800 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Trzebiech贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubuskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 08
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zielonog贸rski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0809
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Trzebiech贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽800 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.06.2021
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
zawodowe/艣rednie gastronomiczne, kucharz/kucharka
Nazwa pracodawcy: DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ w Trzebiechowie
danePracodawcy_nip: 9271501210
danePracodawcy_regon: 970779512
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zielonej G贸rze
Adres pracodawcy:
Sulechowska 1, 66-132 Trzebiech贸w, powiat: zielonog贸rski, woj: lubuskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubuskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 08
Powiat pracodawcy: zielonog贸rski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0809
Gmina pracodawcy: Trzebiech贸w
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Trzebiech贸w
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0915700
Ulica pracodawcy: Sulechowska
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zielonej G贸rze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 25.05.2021
Oferta pracy wa偶na do: 24.08.2021
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.05.2021
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.05.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f05d5d1135785259f576785deb9dca5c
Podobne oferty pracy
kierowanie budow膮, wsp贸艂praca z podwykonawcami, nadz贸r nad pracownikami, kosztorysowanie
WINIARCZYK S.C. Waldemar Winiarczyk, Karol Winiarczyk - 2020-07-15 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Sprzeda偶 towar贸w, obs艂uga kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2019-10-02 - Be艂偶yce (lubelskie)
Gotowanie i przygotowywanie da艅 orientalnych , dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2019-10-04 - 艢roda 艢l膮ska (dolno艣l膮skie)
Realizacja zadania w zakresie zapewnienia bezpiecze艅stwa dziciom i m艂odzie偶y w przechodzeniu przez jezdni臋
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Jaworzno (艣l膮skie)
obr贸bka wst臋pna i gotowanie w kuchni o艣rodka wypoczynkowego (偶ywienie zbiorowe - oko艂o 280 os贸b), kuchnia zimna,przystawki, obs艂uga talerzowa lub bufet 艣niadaniowy i kolacyjny, obiady podawane do sto艂贸w; odpowiedzialno艣膰 za personel i organizacj臋 pracykuchni, ustalanie menu, utrzymanie poziomu produkt贸w w magazynach. Praca w Ustroniu Morskim 12/24.
Nadwi艣la艅ska Agencja Turystyczna sp. z o.o. - 2020-06-15 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Ostrzesz贸w (wielkopolskie)
wykonywanie prac og贸lnobudowlanych
Viva Viola Dimitrova - 2020-05-20 - Bytom (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 NADZ脫R NAD JAKLO艢CI膭 呕YWNO艢CI USTALANIE MENU
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Paw艂贸wek (kujawsko-pomorskie)
Przyjmowanie towaru do magazynu, przygotowywanie materia艂u do mnonta偶u, dostawa na budowy
SIMBESCO POLSKA SP脫艁KA Z O. O. - 2017-12-07 - Janin (pomorskie)
przygotowywanie wyrob贸w okre艣lonych jako "zdrowa 偶ywno艣膰"z wyselekcjonowanych sk艂adnik贸w, samodzielne okre艣lenie ich zapotrzebowania
Personal Process Magdalena Jagie艂ka - 2016-08-24 - Sk贸rzewo (wielkopolskie)
Prezentacja potraw w formie zgodnej ze standardami firmy.Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Informowanie prze艂o偶onego o wykrytych zagro偶eniach. Zg艂aszanie bezpo艣redniemu prze艂o偶onemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posi艂k贸w, w szczeg贸lno艣ci za艣 o stanie ich 艣wie偶o艣ci, brakach magazynowych, potrzebie zam贸wie艅 produkt贸w oraz innych problem贸w jakie mog膮 utrudni膰 czy uniemo偶liwi膰 prawid艂owe wykonanie obowi膮zk贸w s艂u偶bowych.
Karczma u Gazdy Ma艂gorzata Kunc, Marcin Kunc Sp贸艂ka Cywilna - 2021-05-26 - Cieszyn (艣l膮skie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w wg ustalonego jad艂ospisu, dbanie o czysto艣膰 naczy艅 i sprz臋tu kuchennego
Zesp贸艂 Opieki Zdrowotnej w Che艂mnie - 2017-10-31 - Che艂mno (kujawsko-pomorskie)
wyksz. zawodowe- gastronomiczne, mile widziane do艣wiadczenie na ww stanowisku
DOM OPIEKI HANNA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-01-26 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw
SP脫艁KA CYWILNA "TRADYCJA II" - KOT AGNIESZKA, CIESZY艃SKI J脫ZEF, KOT PIOTR - 2017-08-24 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
pobieranie produkt贸w z magazynu, zabezpieczenie przed zepsuciem; obr贸bka wst臋pna (r臋czna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami r贸偶nych asortyment贸w potraw mi臋snych, m膮cznych, rybnych, warzywnych, garma偶eryjnych; wyka艅czanie , porcjowanie, dekorowanie wyrob贸w kulinarnych; sporz膮dzanie potraw kuchni polskiej i kuchni regionalnej; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami oraz bie偶膮ca ich konserwacja
kontakt przez PUP - 2021-04-08 - Gorlice (ma艂opolskie)
Praca w sto艂贸wce szkolnej (Nowa Huta)
JANUSZ GAJOCH F.H.U. FANTAZJA 1 - 2016-08-30 - Krak贸w (ma艂opolskie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
BASZTOWA US艁UGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2016-06-27 - Nowe Miasto Lubawskie (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posilk贸w
LENA HELENA 艢LIWKA - 2020-05-27 - Janowiec (lubelskie)
wg zg艂oszenia
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie da艅
RESTAURACJA OLE艃KA Maria Majewska - 2019-09-10 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie da艅 zgodnie ze standardami obowi膮zuj膮cymi w firmie, utrzymanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.
AMW REWITA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-05-16 - Bia艂obrzegi (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w od surowego produktu do gotowego posi艂ku, zarz膮dzanie produkcj膮, zatowarowanie, gotowanie posi艂k贸w dla 100 os. dziennie na 艣niadania, obiady oraz kolacje.
Eden Catering Kamila 呕ywiecka - 2016-02-10 - Gda艅sk (pomorskie)
Sprzeda偶 w dziale 艂azienek i glazury, obs艂uga klienta, doradztwo i sprzeda偶, przyjmowanie i wydawanie towar贸w, czynno艣ci porz膮dkowe na sali sprzeda偶y.
Przedsi臋biorstwo Handlowe "SABO" Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 s.k. - 2017-03-21 - August贸w (podlaskie)
do uzgodnienia
DR INVEST S.C. - 2017-06-21 - G艂og贸w Ma艂opolski (podkarpackie)
- pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych;- obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna);- gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t;wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami;Praca na czas okre艣lony: 36 miesi臋cyGodziny pracy 8:00 - 16:00Kontakt z pracodawc膮: 664038346
MAMISON SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-09-03 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
Odbi贸r smieci z posesji, segregcja surowc贸w wt贸rnych, odbi贸 i zagospodarowanie odpad贸w komunalnych
PAVER SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2021-04-09 - Kuzki (艣wi臋tokrzyskie)
1. Przej艣cie instrukta偶u szkoleniowego z zakresu BHP I P.PO呕.2. Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP I P.PO呕.3. Instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku.4. Mycie oraz czyszczenie 艣rodkami myj膮cymi przy u偶yciu zmywarki, wyparzarki oraz mycie r臋czne talerzy, sztu膰c贸w, sosjerek, zmywanie narz臋dzi kuchennych: chochle, no偶e, deski, pojemniki, itp., zmywanie naczy艅: garnki, patelnie, miski.5. Utrzymanie maszyn i mebli kuchennych w nale偶ytej czysto艣ci. Mycie pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza.6. Mycie, obieranie, krojenie, dzielenie na cz臋艣ci artyku艂贸w spo偶ywczych: warzywa, mi臋sa, sery, sosy, sma偶enie na urz膮dzeniach gazowych i elektrycznych.7. Porcjowanie produkt贸w, pilnowanie procesu pieczenia, gotowania.8. Przygotowywanie sa艂atek, panierowanie, obsma偶anie, gotowanie: warzyw, jarzyn, mi臋s.9. Przechowywanie surowc贸w i p贸艂produkt贸w: sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia zabezpieczenie przed zepsuciem, kontrola temperatur urz膮dze艅 ch艂odniczych.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Sul臋czyno (pomorskie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mi臋sa, drobiu, ryb, owoc贸w morza, warzyw i innychpraca na umow臋 na czas okre艣lony (3l lata), praca na dwie zmiany w godzinach 10:00-22:00oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z recepturami oraz standardami. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produkt贸w. Dbanie o porz膮dek i higien臋 na stanowisku pracy.Kontrolowanie jako艣ici u偶ywanych produkt贸w, ich 艣wie偶o艣膰 oraz dat przydatno艣ci do spo偶ycia.
P.P.H.U. Jolanta Bonkowska-Misiak - 2021-04-26 - 艁obez (zachodniopomorskie)
Praca jako opiekun w domu prywatnym. Zakres obowi膮zk贸w: higiena osobista podopiecznego, podawanie lek贸w, przygotowywanie posi艂k贸w, kontakty z cz艂onkami rodziny oraz z przedstawicielami s艂u偶by zdrowia.
Care in Hands Ltd - 2016-07-04 - Wielka Brytania (Wielka Brytania)