KUCHARZ Trzci艅sko-Zdr贸j oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽475 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw
Data publikacji: 2019-10-18
Lokalizacja: Trzci艅sko-Zdr贸j (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Trzci艅sko-Zdr贸j, powiat: gryfi艅ski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽475 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Trzci艅sko-Zdr贸j
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gryfi艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽475 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.12.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gryfinie
Adres pracodawcy:
Dworcowa 3, 74-500 Chojna, powiat: gryfi艅ski, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z urz臋du pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryfi艅ski
Gmina pracodawcy: Chojna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Chojna
Ulica pracodawcy: Dworcowa
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gryfinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.11.2019
Oferta pracy wa偶na do: 19.12.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.11.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 18.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?73f224e6aafa6f18cc86e8ec354909e7
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 6-16 w systemie r贸wnowa偶nym w Ko艂obrzegu (Sanatorium "Muszelka" i "S艂oneczko"), r贸wnie偶 w soboty i niedziele.
FOOD INVESTMENT S.A. - 2018-09-12 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Nauczanie matematyki w szkole podstawowej klasy IV-VIIMiejsce pracy: Siechnice, ul. SzkolnaGodzina zako艅czenia pracy: 14:00Praca w zast臋pstwie: 20.12.2017-01.04.2018kontakt kandydat贸w z pracodwc膮: spsiechnice (at) interia.plsala C
Szko艂a Podstawowa nr 1 im. M. Kopernika w Siechnicach - 2017-12-12 - Siechnice (dolno艣l膮skie)
umiej臋tno艣膰 samodzielnego sporz膮dzania potraw
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2017-12-20 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W WED艁UG TRADYCYJNEJ KUCHNI UKRAI艃SKIEJWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SNITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DO艢WIADCZENIA NA STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅, dbanie o porzadek w miejscu wykonywanej pracy.
JAROS艁AW JAGIE艁艁O FAR-DOM ; HOTEL JAGIE艁艁O - 2018-09-12 - Hrubiesz贸w (lubelskie)
praca w kuchni, sporz膮dzanie posi艂k贸w
Bar Samoobs艂ugowy "J臉DREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2016-12-05 - August贸w (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z zam贸wieniem,pomoc w zakupach 偶ywno艣ciowych,wydawanie da艅,uk艂adanie menu,utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza kuchni.
Micha艂 Rejs Firma Handlowo- Us艂ugowa - 2018-01-23 - Rakowo (kujawsko-pomorskie)
gotowanie i wydawanie posi艂k贸w
Gospoda Star贸wka M. Jagielski, J. Jagielska, A. Gajda Sp. Cywilna - 2016-01-04 - Starowa G贸ra (艂贸dzkie)
przygotowywanie pizzy oraz innych potraw, opracowywanie menu
kontakt przez PUP - 2020-02-14 - Lel贸w (艣l膮skie)
- kontakt (obs艂uga klienta)- przygotowywanie posi艂k贸w (potraw) z menu lokalu- dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
Kucharz/pomoc kuchenna
O艢RODEK WCZASOWY "ADRIA" -KRZYSZTOF OSTAPKO REWAL - 2019-02-25 - Rewal (zachodniopomorskie)
zgodny z charakterem stanowiska pracy tj. m.in. przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z zaleceniami bezpo艣redniego prze艂o偶onego na zmianie brygadzisty, sporz膮dzenie posi艂k贸w zgodnie z normami 偶ywienia oraz przestrzeganie przepis贸w i standard贸w kulinarnych, wydawanie posi艂k贸w, przestrzeganie godzin wydawania i ilo艣ci wydawanych posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci w pomieszczeniach kuchni, zmywalni i jadalni, a tak偶e utrzymanie czysto艣ci maszyn, urz膮dze艅 oraz sprz臋tu kuchennego i naczy艅 sto艂owych
Dom Pomocy Spo艂ecznej "MAGNOLIA" w G艂ogowie - 2017-09-01 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Zainteresowane osoby z profilem II powinny zg艂osi膰 si臋 do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji wynagrodzenia, nagr贸d i sk艂adek ZUS dla bezrobotnych do 30 roku 偶ycia. Wymagane wykszta艂cenie gimnazjalne z do艣wiadczeniem gastronomicznym. Mile widziane wykszta艂cenie gastronomiczne.
kontakt przez PUP - 2019-05-14 - Czerwionka-Leszczyny (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 cateringowych dla dzieci, obr贸bka warzyw i owoc贸w, kuchnia 偶ywienia zbiorowego, kuchnia dla dzieci; pracodawca przyuczy do obowiazkujacych norm 偶ywieniowych;
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w. Tradycyjna kuchnia polska.Wynagrodzenie od minimalnego, do uzgodnienia z pracodawc膮Praca na dwie zmiany, przewa偶nie w godz. mi臋dzy 11.00 a 20.00.
LIFE LINE KRYSTYNA KLEPACZ - 2016-05-24 - Barlinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w: 艣niada艅, obiad贸w; gotowanie zup, potraw mi臋snych.
"QUARTET" MARIA GMUROWSKA I AMANDA GMUROWSKA SP脫艁KA JAWNA - 2017-03-30 - Pniewy (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, rozwo偶enie, catering
kontakt przez PUP - 2019-05-31 - Ko艣cian (wielkopolskie)
Nauczyciel przedmiotu.
Zesp贸艂 Szk贸艂 Og贸lnokszta艂cacych im. Jana Paw艂a II Gda艅sk Zaspa - 2018-11-08 - Gda艅sk (pomorskie)
skanowanie, archiwizowanie
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - 艢widnik (lubelskie)
Kucharz
5ZERO1 Sp. z o.o. - 2018-11-09 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅, wypiekanie pizzy
Joanna Jankowiak Firma Handlowo-Us艂ugowa - 2018-10-23 - Leszno (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, serwowanie posi艂k贸w dla dzieci w wieku 2,5 do 6 lat
Przedszkole Niepubliczne "MISIAKI" - 2017-05-18 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
-
ABC-Zdzis艂aw Bonkowski - 2017-08-29 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, DBANIE O ESTETYK臉 POTRAW, DBANIE O PORZ膭DEK W MIEJSCU PRACY ,
kontakt przez OHP - 2018-08-28 - Pietrzyk贸w (lubuskie)
Kucharz/ pomoc kuchenna
O艢RODEK REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY " MIRA-MAR" - 2017-03-22 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
wykonywanie prac zwiazanych z przygotowaniem do monta偶u, demonta偶u, regulacj膮 r贸偶nego rodzaju maszyn kolejowych (wagony, lokomotywy, poci膮gi itp.)regulowanie i ustawianie zespo艂贸w uk艂ad贸w taboru szynowego
KRISMAR SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2019-07-01 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w wed艂ug ustalonego jad艂ospisu zgodnie z zasadami racjonalnego 偶ywienia zbiorowego. Wykonywanie obr贸bki wst臋pnej ( mycie,czyszczenie,obieranie) warzyw, owoc贸w i innych surowc贸w do produkcji posi艂k贸w. Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 przygotowywanych i wydawanych posi艂k贸w oraz o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowywanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 warto艣ci膮. Porcjowanie i wydawanie na grupy dzieci臋ce posi艂k贸w o wyznaczonych godzinach. Dbanie o w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego oraz czysto艣膰 w kuchni i pomieszczeniach przyleg艂ych do kuchni, przestrzeganie zasad prawid艂owego sprz膮tania, mycia, wyparzania naczy艅 i dezynfekcji. Usuwanie odpad贸w i 艣mieci zgodnie z wymogami sanitarnymi. Praca 8 godzin dziennie.Praca w godz. 6:00-17:15Kontakt z pracodawc膮: osobisty, kadry (at) wzz.wroc.pl lub 71 718 62 50
WROC艁AWSKI ZESP脫艁 呕艁OBK脫W - 2020-03-09 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 od surowca po produkt gotowy
kontakt przez PUP - 2018-08-06 - Olszyna (dolno艣l膮skie)
Zgodnie ze stanowiskiem
"ALCO" Sp. z o.o. - 2016-08-16 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)