KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Rewal oferta pracy OŚRODEK WCZASOWY "ADRIA" -KRZYSZTOF OSTAPKO REWAL
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 5 000 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz/pomoc kuchenna
Data publikacji: 2019-02-25
Lokalizacja: Rewal (zachodniopomorskie)
Pracodawca: OŚRODEK WCZASOWY "ADRIA" -KRZYSZTOF OSTAPKO REWAL
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:SIKORSKIEGO 13, 72-344 Rewal, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz/pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 5 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rewal
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rewal
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 5 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.02.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_1: doświadczenie w zawodzie
Nazwa pracodawcy:
OŚRODEK WCZASOWY "ADRIA" -KRZYSZTOF OSTAPKO REWAL
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
SIKORSKIEGO 13, 72-344 Rewal, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Rewal
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rewal
Ulica pracodawcy: SIKORSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 13
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.02.2019
Oferta pracy ważna do: 29.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 25.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 25.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kucharz
Catering-express spółka cywilna B. Strzelec, T. Edries, M. Postupalski - 2016-12-05 - Oświęcim (małopolskie)
Obowiązki:• planowanie i organizacja spedycji całopojazdowej w relacji międzynarodowej• monitoring i nadzór nad realizowanymi zleceniami• rozwój bazy klientów i przewoźników• dbałość o dobre relacje z przewoźnikami i klientami• utrzymywanie pozytywnych relacji i rozwój współpracy z klientami firmy• ofertowanie
Gosped Adamscy spółka jawna - 2016-12-19 - Kościerzyna (pomorskie)
Oferta dla osób powyżej 30 rokużycia, kobiet posiadających niskie kwalifikacje. Gastronomia. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów, obliczanie wartości odzywczej, obróbka wstepna surowców.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Kałużna.
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2016-04-20 - Wędrzyn (lubuskie)
Sprzedaż art. chemiczno-kosmetycznych, przyjmowanie dostaw, wykładanie towaru na półki, wprowadzanie dostaw do komputera.
kontakt przez PUP - 2019-02-07 - Siedlce (mazowieckie)
Znajomośc potraw tureckich, przygotowywanie placka tureckiego, gotowanie obiadów tureckich wraz z przyprawami tureckimi, układanie nowych potraw tureckich.
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Goleniów (zachodniopomorskie)
Zgodny z oferowanym stanowiskiem.
PPHU WA-BI - 2018-09-13 - Mysłowice (śląskie)
kuchnia azjatycka
MONSOON GRZESIAK SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-06-14 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie pizzy, obsługa imprez okolicznosciowych
Jolanta Adach Kawiarnia PIJOLA - 2017-08-18 - Góra Puławska (lubelskie)
kucharz
PRZEDSIĘBIORSTWO PKS GRYFICE Sp. z o.o. w Słudwii - 2017-05-12 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowanie potra wg standardów
"QLT RESTAURANT & BAR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-20 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań a'la carte i innych potraw w ramach usług konferencyjnych i imprez okolicznościowych
RELAVIA SP. Z O.O. - 2017-11-21 - Polańczyk (podkarpackie)
przygotowywanie i segregacja produktów spożywczych, obróbka termiczna mięs, ryb, warzyw, przygotowywanie dań gorących,
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
praca w kuchni na terenie baru studenckiego Wyższej Szkoły Gospodarki w Bydgoszczy, przygotowywanie kanapek, sałatek, dań obiadowych, dbanie o porządek w kuchni.
Firma Wielobranżowa JAGRA Grażyna Grześkowiak - 2016-09-28 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
prace zlecone przez kierownika
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Polanów (zachodniopomorskie)
przygotowanie składników do gotowania, pomoc przy układaniu jadłospisu, przygotowanie śniadań i kolacji dla pensjonariuszy, obsługa zmywarki, mycie i wyparzanie naczyń
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Chrzanów (małopolskie)
prace monterskie, praca na terenie Sosnowca i województwa śląskiego
Zakład Ogólnobudowlany Teodor Jedynak - 2016-03-23 - Sosnowiec (śląskie)
Brak danych
AJP S.C. - 2016-04-05 - Rzeszów (podkarpackie)
Wymagane wykształcenie zawodowe lub średnie o kierunku elektrycznym, prawo jazdy kat. B, uprawnienia SEP 1 KV. Mile widziany staż pracy. Osoba zatrudniona będzie odpowiedzialna za wykonywanie instalacji mieszkaniowej, montaż oświetlenia zewnętrznego, alarmów oraz monitoringu. Praca na terenie Rybnika i okolic. Kontakt z pracodawcą telefonicznym.
PPHU ELMAXEL SC M. KURDYBANOWSKI, E. BIEGAŃSKA - 2018-07-16 - Rybnik (śląskie)
Sporządzanie wyrobów kulinarnych, sporządzanie surówek, sałatek, sporzadzanie napojów gorących, obsługa konsumentów, inkasowanie od nich należności.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Płock (mazowieckie)
kuccharz kuchni śródziemnomoskiejpraca na umowę na czas nieokreślony, praca w trybie ciągłym, w weekendy oraz dni wolne (soboty i niedziele 12 godzin pracy, praca według grafiku)oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Wrocław (dolnośląskie)
- Obsługa grilla, przygotowywanie kanapek, zapiekanek, sprzedaż produktów garmażeryjnych. Dbanie o czystość w miejscu pracy.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00, 10:00-18:00 + soboty. Wymagane wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza min. 1 rok. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziane Prawo jazdy kat. B. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (Tel. 502-384-898) w godzinach: 8:00-16:00. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 502-384-898) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. STRZELCóW BYTOMSKICH 33 m. 18, 41-902 Bytom) lub e-mail: ewa (at) garmazer.pl
PIOTR POWAŁA PARADISE CATERING - 2016-10-13 - Katowice (śląskie)
przyrządznie potraw kuchni wietnamskiej i azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-11-22 - Tczew (pomorskie)
Przygotowanie potraw dla gości. Praca samodzielna
KRZYSZTOF KASPRZYK - 2019-02-07 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie i podawanie potraw i napoi, desrów z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Poznań (wielkopolskie)
Obsługa pacjenta od momentu rejestracji do zakończenia wizyty,utrzymywanie czystości w gabinetach,obsługa fotela oraz niezbędnych narzędzipracaz telefonem na "cztery ręce"zamawianie asortymentu stomatologicznego
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
wykonywanie czynności ustalonych przez szefa kuchni w zakresie przygotowywania produkcji i porcjowania potraw z zachowaniem zasad czystości i właściciwej obróbki technologicznej w poszczególnych jej fazach
Sanatorium Uzdrowiskowe "RÓŻA" - 2015-10-21 - Ustroń (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-01-03 - Jawor (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WEDŁUG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ (CHIŃSKIEJ)
BINGO JAROSŁAW FIGIEL I WSPÓLNICY SP. J. - 2018-04-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)