KUCHARZ Wrocław oferta pracy WROCŁAWSKI ZESPÓŁ ŻŁOBKÓW
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 110 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie posiłków według ustalonego jadłospisu zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia zbiorowego. Wykonywanie obróbki wstępnej ( mycie,czyszczenie,obieranie) warzyw, owoców i innych surowców do produkcji posiłków. Dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowywanych i wydawanych posiłków oraz o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością. Porcjowanie i wydawanie na grupy dziecięce posiłków o wyznaczonych godzinach. Dbanie o właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego oraz czystość w kuchni i pomieszczeniach przyległych do kuchni, przestrzeganie zasad prawidłowego sprzątania, mycia, wyparzania naczyń i dezynfekcji. Usuwanie odpadów i śmieci zgodnie z wymogami sanitarnymi. Praca 8 godzin dziennie.Praca w godz. 6:00-17:15Kontakt z pracodawcą: osobisty, kadry (at) wzz.wroc.pl lub 71 718 62 50
Data publikacji: 2020-03-09
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: WROCŁAWSKI ZESPÓŁ ŻŁOBKÓW
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sygnałowa 23, 52-130 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie posiłków według ustalonego jadłospisu zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia zbiorowego. Wykonywanie obróbki wstępnej ( mycie,czyszczenie,obieranie) warzyw, owoców i innych surowców do produkcji posiłków. Dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowywanych i wydawanych posiłków oraz o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością. Porcjowanie i wydawanie na grupy dziecięce posiłków o wyznaczonych godzinach. Dbanie o właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego oraz czystość w kuchni i pomieszczeniach przyległych do kuchni, przestrzeganie zasad prawidłowego sprzątania, mycia, wyparzania naczyń i dezynfekcji. Usuwanie odpadów i śmieci zgodnie z wymogami sanitarnymi. Praca 8 godzin dziennie.Praca w godz. 6:00-17:15Kontakt z pracodawcą: osobisty, kadry (at) wzz.wroc.pl lub 71 718 62 50
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 110 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 110 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: orzeczenie sanitarno-epidemiologiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: zaświadczenie o niekaralności
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zas. zawodowe, preferowane wykształcenie lub doświadczenie gastronomiczneumiejętność gotowania, orzeczenie sanitarno-epidemiologiczne, zaświadczenie o niekaralności
Nazwa pracodawcy: WROCŁAWSKI ZESPÓŁ ŻŁOBKÓW
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Fabryczna 15, 53-609 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Fabryczna
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.03.2020
Oferta pracy ważna do: 31.05.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 10.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 09.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3f893a5e627c2c4570d6e36ee9a590b6
Podobne oferty pracy
x
"OKRĄGLAK" s.c. Joanna i Maciej Daniłowicz - 2017-07-11 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, sprzedaż, obsługa klienta.
Pizzeria "PICCOLO" Irena Wójcik-Śliwa - 2017-10-04 - Zbąszyń (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań według chińskich przepisów. Umowa o pracę na okres próbny, następnie na czas określony. Przewidywany okres zatrudnienia: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2019-12-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni domowej.
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Niepubliczna Bursa w Inowrocławiu - 2019-03-27 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
,
P.H.U. Sklep Spożywczo-Przemysłowy Niwińska Anna - 2016-02-17 - Puchaczów (lubelskie)
Aktywna sprzedaż produktów SKOK, dokonywanie operacji gotówkowych i bezgotówkowych. Praca w Bielsku-Białej, jednozmianowa od poniedziałku do piątku w godz. pomiędzy 9.00 a 18.00, w równoważnym systemie czasu pracy według ustalonego grafiku.
SPÓŁDZIELCZA KASA OSZCZĘDNOŚCIOWO-KREDYTOWA "BESKIDY" - 2016-04-21 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowywanie posiłków typu fas food
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Zainteresowane osoby z profilem II powinny zgłosić się do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji wynagrodzenia, nagród i składek ZUS dla bezrobotnych do 30 roku życia. Wykształcenie kierunkowe.
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Rybnik (śląskie)
produkcja pizzy
Strefa Dobrego Smaku s.c. Piotr i Paweł Jastrząb - 2016-09-12 - Staszów (świętokrzyskie)
Przygotowanie posiłkow, organizacja pracy kuchni podczas nieobecności szefa kuchni.
Dom Wczasów Dziecięcych - 2018-06-22 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw azjatyckich, przygotowywanie jadlospisów, dbanie o ład, porządek w miejscu pracy, dbanie o wysoka jakośc i estetyke przygotowywanych potraw.
LECH-POL Hotele i Restauracje Sp. z o.o. - 2016-10-11 - Syców (dolnośląskie)
Strzyżenie, koloryzacja
kontakt przez PUP - 2019-07-24 - Kraków (małopolskie)
Osoba odpowiedzialna za zapewnienie właściwego przygotowania potraw, uwzględniająca receptury i normy obowiązujące w żywieniu zbiorowym. Dodatkowo powinna przy tym przestrzegać zasad czystości oraz regulacji w zakresie bezpieczeństwa i higieny. Ponadto dba o koszty surowcowe w procesie produkcji żywności, zamówienia oraz prawidłowe magazynowanie żywności. wykształcenie gastronomiczne, dobra znajomość systemów kontroli jakości i czystości (HACCP).
Interferie S.A Hotel BORNIT - 2018-09-20 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
praca w chińskim markecie na stanowisku handlowiec, współpraca z kontrahentami chińskimi, obsługa klientów,import towarów m.in z Chin
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Skanowanie dokumentów, drukowanie dokumentów, obsługa klienta, nadawanie paczek DPD, wysyłka dokumentów, wprowaszanie danych do bazy, pozyskiwanie klientów
kontakt przez PUP - 2020-02-07 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z zawodem, gotowanie dla pacjentów
kontakt przez PUP - 2019-10-25 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw
Aneta Szurpik KWARTA - 2019-03-07 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Przygotowywanie kebabów, przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Stąporków (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków,utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Kutno (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW W/G MENU KUCHNI HINDUSKIEJ, OBSŁUGA PIECA TANDORI; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI HINDUSKIEJ, MINIMUM 10 LAT DOŚWIADCZENIA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO;
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW: ŚNIADANIA, OBIADY, KOLACJE, PIEROGI, KUCHNIA CIEPŁA, KUCHNIA ZIMNA, PORZĄDEK NA STANOWISKU PRACY
kontakt przez PUP - 2019-10-17 - Kościerzyna (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej i ukraińskiej.Miejsce pracy: Wrocław, ul. ŚredzkaPraca na czas określony : 3 LATAsala G
BAR DOMOWY Bloch Agnieszka - 2018-01-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz
"Mlekspol" Sp. z o.o. - 2018-04-23 - Podlesie Dębowe (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, pomoc w organizacji pracy na kuchni
kontakt przez OHP - 2019-12-09 - Krościenko nad Dunajcem (małopolskie)
nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh
SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W POZNANIU - 2018-10-30 - Poznań (wielkopolskie)
- zarządzanie podległym zespołem sprzedaży- realizacja planów sprzedażowych- przeprowadzanie szkoleń i indywidualnych coachingów- nadzór nad jakością i efektywnością pracy podległego zespołu- raportowanie
REINFORCE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-08-25 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; dwie zmiany; praca od zaraz; kontakt z pracodawca telefoniczny (15-18) oraz e-mailowy.
ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY S.J. - 2016-02-03 - Ustka (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków obiadowych i sałatek. Praca w godz. 9.00-17.00, 12.00-20.00
Firma Handlowo-Usługowa ,,PERŁA" Renata Rabenda - 2020-03-03 - Gródek nad Dunajcem (małopolskie)
Zgodny
FHU SHARIFBAY YAKUBOV - 2017-08-01 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)