KUCHARZ Gródek nad Dunajcem oferta pracy Firma Handlowo-Usługowa ,,PERŁA" Renata Rabenda
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 600 - 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie posiłków obiadowych i sałatek. Praca w godz. 9.00-17.00, 12.00-20.00
Data publikacji: 2020-03-03
Lokalizacja: Gródek nad Dunajcem (małopolskie)
Pracodawca: Firma Handlowo-Usługowa ,,PERŁA" Renata Rabenda
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:33-318 Gródek nad Dunajcem 240, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Samodzielne przygotowywanie posiłków obiadowych i sałatek. Praca w godz. 9.00-17.00, 12.00-20.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 600 - 3 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gródek nad Dunajcem
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowosądecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gródek nad Dunajcem
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 600 - 3 500 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: umiejętność przygotowywania dań obiadowych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Firma Handlowo-Usługowa ,,PERŁA" Renata Rabenda
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
33-318 Gródek nad Dunajcem 240, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowosądecki
Gmina pracodawcy: Gródek nad Dunajcem
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gródek nad Dunajcem
Numer budynku pracodawcy: 240
Profil działalności pracodawcy: działalność gastronomiczna
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.03.2020
Oferta pracy ważna do: 31.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 03.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 03.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6394b19879f477a0e772a1a9d42d1626
Podobne oferty pracy
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Obiady jak u Mamy - 2019-10-10 - Białystok (podlaskie)
przyrządzanie dań, potraw w restauracji
BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-01-22 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie dań arabskich, potraw arabskich.
"Kebab Turecki" Małgorzata Więckowska - 2018-02-22 - Kraszewo (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, ukladanie menu.
RESTAURACJA CORLEONE ERYK NOHL - 2019-06-12 - Głogówek (opolskie)
Brak danych
VOSSLOH COGIFER POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-29 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
dowóz zamówień do klienta
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Mława (mazowieckie)
- Sporządzanie posiłków i punktualne ich wydawanie,- Porcjowanie, dekorowanie, wykańczanie sporządzonych potraw,- Przestrzeganie ustalonych norm i receptur gastronomicznych,- Zabezpieczenie surowców i produktów przed zepsuciem,- Współudział w układaniu jadłospisów,- Przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi oraz dbanie o estetykę ubioru,- Przestrzeganie wszystkich instrukcji dotyczących obsługi urządzeń znajdujących się w pomieszczeniach kuchennych oraz na terenie Ośrodka Szkoleniowego KSSiP w Dębem.
Krajowa Szkoła Sądownictwa i Prokuratury Ośrodek Szkoleniowy - 2018-07-12 - Dębe (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Banie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw dla gości hotelowych, proponowanie nowych potraw do karty menu
HOTEL ARŁAMÓW S.A. - 2018-04-19 - Arłamów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości w lokalu
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Zielona Góra (lubuskie)
ETAT 13/18
SZKOŁA PODSTAWOWA W NOSÓWCE - 2019-07-10 - Nosówka (podkarpackie)
pomoc w organizacji pracy na kuchni- dbałość o wysoką jakość serwowanych posiłków; dbałość o czystość kuchni i zaplecza; - pomoc w przygotowywaniu potraw
DREJK KAŹMIERCZAK SP.J. - 2017-09-28 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, sporządzanie śniadań, obiadów, podwieczorków, układanie jadłospisów zgodnie z obowiazującymi normami, organizowanie pracy
Zespół Szkół Nr 2 - 2017-12-28 - Ludwikowice Kłodzkie (dolnośląskie)
Do głównych obowiązków pracownika należeć będzie przygotowywanie posiłków typu kebab (również surówek i sosów).
kontakt przez PUP - 2019-07-04 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków, przestrzeganie zasad HACCP, przestrzeganie zasad BHP.Wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub nabyte umiejętności kucharskie, doświadczenie mile widziane, umiejętności pracy w zepole oraz organizacjne.
Dom Pomocy Społecznej w Kątach - 2016-12-08 - Kąty (mazowieckie)
GASTRONOMIA, KUCHARZ PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2017-06-05 - Łódź (łódzkie)
GOTOWANIE DAŃ TURECKICH, PRZYGOTOWYWANIE, PIECZENIE I KROJENIE KEBABA TURECKIEGO
MUSHAR MUSTAFA YILDIRIM - 2016-09-08 - Polkowice (dolnośląskie)
do uzgodnienia
Stacja Paliw ZAKOLE; SALON URODY Grażyna Orłowska,Złoty Pałac Grażyna Orłowska - 2016-04-15 - Rudna Mała (podkarpackie)
Przygotowywanie ciasta pizzowego, oraz dań z karty menu.
KLUB BOHEMA Janusz Kitka - 2018-02-21 - Zamość (lubelskie)
Przygotowanie posiłków. Catering.
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2019-05-17 - Bełchatów (łódzkie)
Branża gastronomia. Przygotowywanie posiłków, wybór narzędzi pracy, wybór produktów spożywczych i nadzorowanie ich świeżości, opracowywanie recpetur, opracowywanie karty dań, nadzór nad jakością dań, wydawanie posiłków. Praca na dwie zmiany od 08:00-16:00 do 16:00-22:00.
kontakt przez PUP - 2019-09-05 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla gości, utrzymanie porządku w miejscu pracy, obsługa sprzętów gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań, zup, deserów, napojów.
kontakt przez PUP - 2019-05-20 - Lublin (lubelskie)
prace fizyczne oraz koszenie
ZAKŁAD USŁUG LEŚNYCH "MODRZEW" BOGDAN KLOPŚ - 2017-09-04 - Gościeszyn (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne (kucharz kuchni orientalnej), doświadczenie zawodowe: min. 3 tala na w/w stanowisku, umiejętność wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Lublin (lubelskie)
prowadzenie/gotowanie produkcji w kuchni
NADWIŚLAŃSKA AGENCJA TURYSTYCZNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-04-16 - Szczytna (dolnośląskie)
do ugodnienia
kontakt przez PUP - 2019-05-13 - Radom (mazowieckie)
Przygotowtwanie potraw pod catering. Praca w Brzesku w godzinach 6:00-14:00 oraz 14:00-22:00
Firma Handlowo-Usługowa Pod Grunwaldem Kamil Cierniak - 2016-01-05 - Brzesko (małopolskie)
Miejsce wykonywania stażu Raszowa.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Raszowa (opolskie)