KUCHARZ Rakowo oferta pracy Michał Rejs Firma Handlowo- Usługowa
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniem,pomoc w zakupach żywnościowych,wydawanie dań,układanie menu,utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza kuchni.
Data publikacji: 2018-01-23
Lokalizacja: Rakowo (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: Michał Rejs Firma Handlowo- Usługowa
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:87-500 Rakowo 63 E, powiat: rypiński, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniem,pomoc w zakupach żywnościowych,wydawanie dań,układanie menu,utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rakowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rypiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rypin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: prawo jazdy kat B
Nazwa pracodawcy: Michał Rejs Firma Handlowo- Usługowa
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rypinie
Adres pracodawcy:
87-500 Rakowo 63 E, powiat: rypiński, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, skierowanie z PUP
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: rypiński
Gmina pracodawcy: Rypin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rakowo
Numer budynku pracodawcy: 63 E
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rypinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.01.2018
Oferta pracy ważna do: 16.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 23.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 23.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg stanowiska
"Młyn Gąsiorowo" Adrianna Machnacz - 2015-11-27 - Gąsiorowo (mazowieckie)
przygotowanie i wydawanie potraw z karty MENU
"PIZZERIA U WRONÓW" WRONA JADWIGA - 2018-04-30 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów
Zajazd "EDEN" RYSZARD STACHURSKI - 2016-04-28 - Napierki (warmińsko-mazurskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Radom (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków. Dbanie o pomieszczenia kuchenne i sprzęt.
Przedszkole Nr 4 im. Bolka i Lolka - 2016-05-10 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw polskiej kuchni tradycyjnej dla gości domu rekolekcyjnego, dbałość o czystośc i porządek na stanowisku pracy, współpraca z przełożonym
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie posiłków dla gości restauracji oraz imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Bobowa (małopolskie)
przyjmowanie i wydawanie towarów z magazynów
Przedsiębiorswo Budowlane DOM Sp. z o.o. - 2018-09-27 - Police (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie sushi oraz potraw z owoców morza itp.
"ABART" Andrzej Bryński - 2016-08-12 - Nowy Sącz (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-01-03 - Jawor (dolnośląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Lipówki (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków. Właściwe obliczanie surowców do produkcji potraw. Dokonywanie obróbki cieplnej surowców. Dekorowanie potraw. Konserwowanie maszyn i urządzeń.Staż POWER (osoby do 30 r.ż.) lub RPOWD (osoby od 30 r.ż.)Praca w systemie 2-zmianowym od 7:00 do 22:00 oraz w niedziele i święta.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Strzelin (dolnośląskie)
Prowadzenie zestawu pojazdów. Wyjazdy według polecenia.
USŁUGI TRANSPORTOWE HANDEL IMPORT- EXPORT ARNOLD HALL - 2017-03-31 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowywanie śniadań, przygotowywanie zup, przygotowywanie dań głównych, przygotowywanie makaronu, zmywanie naczyń, utrzymywanie stanowiska pracy w czystości. Dyspozycyjność od 7:30 do 24:00, praca w dni wolne, system wynagrodzenia godzinowy. 160-170 godzin pracy miesięcznie.
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Wrocław (dolnośląskie)
praca przy hodowli trzody chlewnej
GREENPOL ANETA I MARCIN RÓŻKOWSKI SPÓŁKA JAWNA - 2017-08-30 - Wrzeście (pomorskie)
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne; staż pracy: brak wymagań; książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych; przygotowywanie potraw; obieranie warzyw; obróbka cieplna; garmażerka; wysokość wynagrodzenia jest zależna od kwalifikacji pracownika; jedna zmiana; miejsce pracy: Paniówki
Szołtysek Marek - 2016-01-29 - Paniówki (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Duszniki (wielkopolskie)
Wykonywanie prac ziemnych, pomoc przy pracach murarskich, tynkarskich i wykończeniowych.
Henryk Matras Firma Handlowo Usługowa BUDOMAT inż.H.Matras - 2018-06-14 - Wojnicz (małopolskie)
• współpraca z Szefem Kuchni i innymi pracownikami kuchni, • przygotowywanie potraw zgodnie ze standardem Hotelu, • dbanie o estetykę potraw, • dbanie o porządek w miejscu pracy, • zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług,
Collis spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-01-11 - Olchowiec (podkarpackie)
Kucharz
P.P.U.H. MIKROLAN Krystyna i Mirosław Być (Sklep dziecięcy DZIDZIUŚ, Stołówka OLEŃKA w Grzybowie) - 2016-06-20 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK"; HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT - 2016-08-23 - Zaczernie (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
Spałka Paweł Przedsiębiorstwo Handlowo- Usługowo- Produkcyjne - 2015-11-27 - Kluczbork (opolskie)
Przydotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-11 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie pizzy, dań,oraz obsługa abonamentowa,
Firma Usługowo-Gastronowmiczna MIKA Bogusława Zimorodzka - 2017-03-07 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie, wydawanie posiłków, opracowywanie kart menu
"INVESTIMUS" Sp. z o.o. - 2018-04-04 - Krosno (podkarpackie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań typu kabab.
Antalya Kebab Serkan Haddur - 2016-12-21 - Nysa (opolskie)
Przeprowadzanie obróbki wstępnej surowców, dokonywanie obróbki termicznej, sporządzanie posiłków, przechowywanie i magazynowanie artykułów spożywczych, surowców i półproduktów
Jadłodajnia Szkolna s.c. Zofia Kiełbasa, Jan Kiełbasa, Witold Wolak - 2016-04-20 - Nowy Sącz (małopolskie)
j.w.
"BALDIK" Jolanta Barwicka (Restauracja TU I TAM), - wspólnik s.c. ORR "MAGNOLIA" - 2016-02-01 - Warszawa (mazowieckie)