KUCHARZ Torzym oferta pracy LS PROJEKT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2019-03-26
Lokalizacja: Torzym (lubuskie)
Pracodawca: LS PROJEKT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:ŚWIEBODZIŃSKA 21, 66-235 Torzym, powiat: sulęciński, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Torzym
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sulęciński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Torzym
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.03.2019
Data zakończenia pracy: 27.03.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy:
LS PROJEKT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sulęcinie
Adres pracodawcy:
SKWIERZYŃSKA 10, 66-435 Krzeszyce, powiat: sulęciński, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: sulęciński
Gmina pracodawcy: Krzeszyce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krzeszyce
Ulica pracodawcy: SKWIERZYŃSKA
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sulęcinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.03.2019
Oferta pracy ważna do: 18.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 26.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 26.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w przedszkolu wg. zasad HACCP, czynności porządkowe w kuchni, dokonywanie drobnych zakupów.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Siedlce (mazowieckie)
Praca w kuchni. Restauracja Mikroklimat.Doświadczenie zawodowe min 6 miesięcy.
WIELOBRANŻOWA SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "ZŁOTE RUNO" - 2019-02-22 - Lubaczów (podkarpackie)
Przewóz ładunków cysterną. Uprawnienia na przewóz rzeczy nie są wymagane. Wymagania: doświadczenie. Praca na terenie gminy Wejherowo.
Zakład Handlowo Usługowy "WIK" Ludwik Gruba - 2016-08-26 - Kębłowo (pomorskie)
- wstępna obróbka warzyw,- wstępna obróbka mięs,- przygotowywanie potraw wg przepisu,- wydawanie potraw,- uczestniczenie w przygotowywaniu uroczystości,- sporzątanie po sobie.Staż odbywać się będzie w dzielnicy: Osiedle Leśne
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
PRZEGLĄDY I NAPRAWA INSTALACJI ELEKTRYCZNYCH W WÓZKACH WIDŁOWYCH, REGENERACJA PODZESPOŁÓW.
LEMARPOL - WÓZKI WIDŁOWE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-17 - Zator (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
GRAN-JAN Kopyrtołka Agata Krężelok - 2015-12-01 - Jaworzynka (śląskie)
gotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-11-16 - Cieszyn (śląskie)
KUCHARZ
"ANDY" Andrzej Kozłowski - 2018-09-13 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Prowadzenie prac kuchennych, gotowanie dań kuchni azjatyckiej, sprzątanie kuchni i zaplecza kuchennego, mycie garnków i sprzątanie sprzętu kuchennego.Pracaw godz. 13-21
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Wrocław (dolnośląskie)
- przygotowanie potraw zgodnie z menu lokalu (Autorska pizza&cafe)
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "JARO" Jarosław Świercz - 2018-04-09 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
-gotowanie-przygotowywanie pizzy oraz dań obiadowych
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowanie dań tureckich (kebab, musaka, karniarik).
kontakt przez PUP - 2019-01-17 - Kolonia Piaski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów, kolacji dla dzieci i młodzieży usportowionej
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Łódź (łódzkie)
wg. stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Syców (dolnośląskie)
Magazynier, 3 zmiany, wymagane uprawnienia na wózek widłowy.
Veni Spółka Akcyjna - 2016-10-05 - Tur (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie dań kuchni polskiej, lepienie pierogów, dbanie o higienę na stanowisku pracy
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2016-03-29 - Iława (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. średnie (preferowane wyższe), umiejętności: obsługa urządzeń biurowych, komunikatywność, preferowane prawo jazdy kat.B, doświadczenie zawodowe: min.1 rok, znajomość j. ukraińskiego, rosyjskiego biegle, angielskiego w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: poszukiwanie inwestorów, kontakt z kontrahentami / partnerami, organizacja pracy zarządu, delegacje wideo, konferencje. Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju, Europa Wschodnia.
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Lublin (lubelskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków - żywienie zbiorowe, praca w Piotrkowie Tryb.
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2016-08-08 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
-
Piekarstwo-Cukiernictwo s.c. A.M. Wieczorek - 2016-05-05 - Łomnica (dolnośląskie)
Praca w kuchni hotelowej polegająca na przygotowywaniu dań dla klientów indywidualnych i grupowych.
"MARCELIN MANAGEMENT" SP. Z O.O. - 2017-02-27 - Wronki (wielkopolskie)
według stanowiska
RESTAURACJA "PROMENADA" S.C. ZOFIA GATZ, HANNA GATZ, KATARZYNA GATZ - 2016-01-21 - Złotów (wielkopolskie)
pomoc w sporządzaniu podstawowych potraw dla różnych diet, porcjowanie i wydawanie posiłków w wyznaczonych godzinach, pobieranie surowców z magazynu
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Pogórze (śląskie)
przygotowywanie potraw i dań, zapewnia njwyższą jakość produktów w połączeniu z jakością obsługi i estetyką wydawanych i prezentowanych potraw i dań
kontakt przez OHP - 2018-05-07 - Warchały (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań według receptury azjatyckiej i arabskiej: falafel, samosa, masala chicken, chapat, nann, roh, hindi/bengalski do kontaktów z pracownikami, praca 7 dni w tygodniu w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Piastów (mazowieckie)
opracowywanie menu, przygotowywanie potraw i dan zgodnie z obowązującymi standardami i recepturami oraz elastyczne i prawidłowe ich prezentowanie, dbałość o każdy szczegół.
MAREK GÓRSKI KOMPLEKS GASTRONOMICZNO-HOTELARSKI "GÓRSKI","MUSTANG" IMPORTER SKUTERÓW,MOTOCYKLI,QUADÓW - 2016-07-20 - Proszenie (łódzkie)
obsługa koparki, konserwacja powierzonego sprzętu, prace załadunkowe i rozładunkowe, wynkonywanie ziemnych prac budowlanych przy budowie obiektów podziemnych i naziemnych
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Łosice (mazowieckie)
praca warsztatowe oraz monterskie, umiejętność posługiwania się obrabiarkami do metalu
WAMPOL Sp. z o.o. - 2017-05-16 - Mysłowice (śląskie)
przygotowywania posiłków zgodnych z kartą menu jak i pod indywidualne zamówienia klienta, obsługi gości
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-GASTRONOMICZNE "BETA" EXPORT-IMPORT - 2019-03-15 - Chorzów (śląskie)
sporządzanie posiłków, wydawanie poiłków, utrzymywanie porządku w kuchni
Jarosław Jagiełło FAR-DOM; HOTEL JAGIEŁŁO - 2016-01-28 - Hrubieszów (lubelskie)