KUCHARZ Tarnobrzeg oferta pracy "SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz (praca w godz. 6-14, 10-18 Bar Smak Tarnobrzeg Pl.B.Głowackiego 33)
Data publikacji: 2021-05-21
Lokalizacja: Tarnobrzeg (podkarpackie)
Pracodawca: "SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pl. Bartosza Głowackiego 33, 39-400 Tarnobrzeg, powiat: m. Tarnobrzeg, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Kucharz (praca w godz. 6-14, 10-18 Bar Smak Tarnobrzeg Pl.B.Głowackiego 33)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tarnobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Tarnobrzeg
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1864
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tarnobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.05.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia do celów sanitarno epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
doświadczenie w zawodzie (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Mile widziane orzeczenie o niepełnosprawności.
Nazwa pracodawcy:
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu
danePracodawcy_nip: 8670003269
danePracodawcy_regon: 000980205
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu
Adres pracodawcy:
Kościuszki 3, 39-400 Tarnobrzeg, powiat: m. Tarnobrzeg, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: m. Tarnobrzeg
danePracodawcy_kodPowiatu: 1864
Gmina pracodawcy: Tarnobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Tarnobrzeg
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0980085
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż detaliczna żywności, napojów i wyrobów tytoniowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|111
Data dodania oferty pracy: 21.05.2021
Oferta pracy ważna do: 20.06.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 21.05.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 21.05.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?530ed7c97fcb75f70826a17655ae7315
Podobne oferty pracy
- przygotowywanie potraw dla gości hotelowych
Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp. z o.o. - 2019-10-04 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków w stołówce szkolnej. Praca w godzinach 7-15
PHU Sedno - 2019-04-25 - Opole (opolskie)
Obsługa kuchni, ogólna gastronomia.
GRILL HOUSE FARAON Soliman Malak Eid Marid - 2018-12-12 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie dań a'la carte i innych potraw w ramach usług konferencyjnych i imprez okolocznościowych.
kontakt przez PUP - 2018-12-19 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków zgodnie z recepturami, sprzątanie, utrzymanie miejsca przygotowania posiłków w czystości, przygotowanie listy surowców do zamówienia, pomoc w inwentaryzacji
kontakt przez PUP - 2021-05-27 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w jadłodajni Caritas
Centrum Socjalne Caritas w Stargardzie - 2016-05-17 - Stargard (zachodniopomorskie)
organizowanie stanowiska pracy zgodnie z obowiązującymi przepisami BHP, ppoż. i ergonomii i ochrony środowiska; negocjowanie warunków kupna i sprzedaży; planowanie i realizacja kupna i sprzedaży; przekazywanie informacji dot. kupna i sprzedaży właścicielom, którzy są obywatelami Chin, kontakt z chińskimi kontrahentami
TONG YU Sp. z o. o. - 2019-10-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Kontrola ruchu osobowego na obiekcie oraz dozór obiektu .
IGIELSKI OCHRONA IGIELPOL - 2019-11-21 - Malbork (pomorskie)
Kucharzpraca na dwie zmiany:7.00--15.0014.00-22.00Praca również w weekendy
REG BENZ sp z o.o. Sp. K. - 2017-02-10 - Mielec (podkarpackie)
Wykonywanie prac remontowo-budowlanych, malowanie, tynkowanie, roboty murarskie, pomoc przy pracach na budowie, układanie kostki.
Termobud A.J. Kowal Spółka Jawna - 2020-08-06 - Mielec (podkarpackie)
praca na kuchni, wydawanie i przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-11-15 - Żywiec (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
"Elbest" sp. z o.o. Hotel "Krynica" - 2015-11-30 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie kanapek typu kebab, sałatek, dań i napojów kuchni uzbeckiej, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, obsługa klientów lokalu
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków; okres zatrudnienia 3 lata; godz. pracy 8-22
SKLEP SPOŻYWCZY "PIOTRUŚ" MICHAŁ GRZEGORZ PELC - 2019-02-18 - Ustka (pomorskie)
- przygotowywanie obiadów dla uczniów, - sporządzanie dziennych raportów magazynowych, - opracowywanie jadłospisów w oparciu o HCCP, -- zamawianie potrzebnych produktów.
Szkoła Podstawowa nr 138 im. Leopolda Staffa - 2019-06-27 - Łódź (łódzkie)
- sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserwów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń,- obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych;
kontakt przez PUP - 2021-04-12 - Lubstówek (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie posiłków zgodnie z raportem żywieniowym i jadłospisem z wykorzystaniem pełnej ilości przydzielonych art. spożywczych,
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Kobylanka (małopolskie)
śniadań w formie bufetu (dania ciepłe i zimne). Praca 5 dni w tygodniu w godz. 6-14, również w weekendy.
HTI Sp. z o.o. - 2017-05-25 - Kraków (małopolskie)
praca jako kucharz
ZESPÓŁ SZKÓŁ MISTRZOSTWA SPORTOWEGO - 2018-08-08 - Poznań (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Przygotowywanie posiłków, wydawanie.
Bursa Szkolna nr 5 - 2018-07-13 - Lublin (lubelskie)
wyk. średnie , min. 3 m-ce doświadczenia, biegła znajomość j. rosyjskiego oraz j. ukraińskiego,podstawy j. angielskiego w mowie i pismie.Utrzymywanie kontaktów z kierowcami z Ukrainy, tłumaczenie dokumentów, obsługa zleceń spedycyjnych, fakturowanie,kontakt z klientem zagranicznym.
kontakt przez PUP - 2020-07-28 - Janków Przygodzki (wielkopolskie)
do uzgodnienia
ELEFANT PHU IMPORT EXPORT - 2016-04-26 - Błażowa (podkarpackie)
gotowanie , wydawanie posiłków, podział posiłków
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Praca od pon do ndz. w godzinach od 8.00 do 22.00 (praca na 1/2 lub 3/4 etatu).Jako Pracownik Gastronomii dokładasz wszelkich starań, by ludzie się uśmiechali. Twoim celem jest zapewnienie przyjemnej atmosfery i oferty jedzeniowej, której nie można się oprzeć. Oferowanie wyśmienitego, jakościowego jedzenia po najniższych cenach to zadanie Twoje i twoich współpracowników. Razem z nimi chcesz dać odwiedzającym „smakowity powód”, by wracali jeszcze wielokrotnie. Główne zadaniazapewnianie jakości, świeżości, efektywności oraz atrakcyjnej prezentacji asortymentu,podchodzenie z pasją do serwowanych produktów i ciągłe uczenie się o ich pochodzeniu i innych zaletach, a także dzieleniu się swoją wiedzą z klientami i pracownikami,wychodzenie naprzeciw i obsługiwanie klientów z troską i uwagą,patrzenie na swój obszar oczami klientów i inicjowanie codziennyc
IKEA Retail Sp. z o.o. - 2018-07-09 - Janki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów w otwartej kuchni w restauracji serwującej głównie dania włoskie i pizzę. Utrzymywanie porządku w miejscu pracy, odbiór żywności od dostawców, zarzadzanie zapasami żywności w lodówce, przestrzeganie ustalonych standardów oraz czasu przygotowywanych potraw.
Bramasole OÜ - 2019-07-04 - Estonia (Estonia)
Przyrządzanie potraw kuchni tureckiej (Kebab)
Nikol Aktas Hidir - 2017-12-29 - Mielec (podkarpackie)
Kucharz
PUH GRAŻKA Grażyna Łuków - 2016-02-24 - Tomaszów Bolesławiecki (dolnośląskie)
-
Hotel Niedźwiadek spółka z.o.o - 2016-02-08 - Wdzydze (pomorskie)
przygotowywanie potraw, porcjowanie,układanie jadłospisów,obsługa sprzetu gastronomicznego
Zespół Szkół Licealnych i Technicznych - 2017-01-27 - Gubin (lubuskie)
przygotowywanie dań, półproduktów i menu z oryginalnych przepisów kuchni wietnamskiej, zamawianie produktów od dostawców pochodzenia wietnamskiego jak i z kraju Wietnam
kontakt przez PUP - 2019-02-19 - Warszawa (mazowieckie)