KUCHARZ Poznań oferta pracy ZESPÓŁ SZKÓŁ MISTRZOSTWA SPORTOWEGO
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: praca jako kucharz
Data publikacji: 2018-08-08
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: ZESPÓŁ SZKÓŁ MISTRZOSTWA SPORTOWEGO
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Os.Tysiąclecia 43, 61-862 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca jako kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto+ dodatek stażowy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wykształcenie zawodowe kucharz
Nazwa pracodawcy: ZESPÓŁ SZKÓŁ MISTRZOSTWA SPORTOWEGO
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
Os.Tysiąclecia 43, 61-862 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, LM, świadectwa pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: kontakt osobisty, telefoniczny, Godziny : 8-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: Os.Tysiąclecia
Numer budynku pracodawcy: 43
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.08.2018
Oferta pracy ważna do: 08.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 08.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 08.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w Sianożętach w równoważnym systemie czasu pracy, również w weekendy. Pracodawca gwarantuje zakwaterowanie i wyżywienie.
JSU Sp. z o.o. (Ośrodek Wczasowy NEPTUN) - 2017-02-23 - Sianożęty (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
PPHU "POSTĘP" Sp. z o.o. - 2017-03-29 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości Pensjonatu Amber- Jantar
Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego LINGUA EJP Pastewska Ewa - 2018-05-15 - Jantar (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, JAŁOSPISÓW, SPORZĄDZANIE LISTY ZAKUPÓW, DBANIE O PORZADEK I CZYSTOŚĆ W KUCHNI, WYMAGANIAWYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, STAZ PRACY MIN 1 ROK, DOŚWIADCZENIE W ŻYWIENIU ZBIOROWYM,
Horme sp. z o.o. - 2017-08-09 - Kurów (zachodniopomorskie)
tel. obsługa klienta, ważenie towaru, wystawienie faktur, korekt, kontrola rozrachunków
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO E. M. K. SMOLAREK SPÓŁKA JAWNA - 2017-06-30 - Milicz (dolnośląskie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie: mile widziane, ks. sanepidowska; obsługa kasy fiskalnej; zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków typu fast food, kebab, zapiekanki, sałatki; dbanie o czystość, sprzedaż posiłków; jedna zmiana w godz. 11:00-19:00; miejsce pracy: Gliwice
POKER FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA HENRYK CHUDZIK - 2015-12-30 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie 3 posiłków ( śniadanie , obiad, podwieczorek) dla ok 170 dzieci w wieku od 1-6 roku życia. Prowadzenie dokumentacji niezbędnej na danym stanowsisku.
Żłobek A KUKU! Przedszkole ABC Ewa Stec-Dobrzyńska - 2017-07-04 - Tychy (śląskie)
obowiązki kucharza; praca w godz. 7-14, 14-22; wynagrodzenie 2200 zł brutto do uzgodnienia; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 12-16, telefoniczny całą dobę
Hotel Atena S. C. - 2016-04-28 - Słupsk (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesiące, następnie na czas nieokreślony; godziny pracy: 06.00- 14.00, 14.00- 22.00
Hotel Jantar Ćwigoń i Wspólnicy Spółka Jawna - 2018-03-09 - Ustka (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "BAKA"Kazimierz Bazela - 2016-02-16 - Koronowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracypraca w godz. 6-18
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu - 2016-06-07 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
w/g stanowiska
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe EWA PTAK w Kielcach - 2018-03-05 - Kielce (świętokrzyskie)
Praca w kuchni, prowadzenie zmiany
PHU "ALPOL" s.c - 2016-04-21 - Rochna (łódzkie)
Łączenie bądź cięcie elementów wykonywanych z metalu bądź tworzyw sztucznych przy wykorzystaniu odpowiednich procesów spawalniczych
KRISMAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-05-09 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
Ośrodek Wczasowy "GRYF" Międzywodzie - 2018-03-07 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Nysa (opolskie)
- Organizowanie pracy kuchni- Dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego- Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowywaniu według niego posiłków- Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia (porcjowanie, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowana wartością)- Dbanie o utrzymanie porządku i przestrzegania higieny osobistej- Dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny- Uczestniczenie w zakupach wyposażenia kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Miechucino (pomorskie)
samodzielne prowadzenie baru
Grupa Producentów "KASZTELAN" Sp. z.o.o. - 2017-05-10 - Daszyna (łódzkie)
Przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych i ich sprzedaż
Rudolf Rygol TOMI MARKT - 2016-09-23 - Opole (opolskie)
Prowadzenie kuchniWynagrodzenie 2000 zł netto - zależne od doświadczenia i umiejętnościPraca 2/2
REA GROUP Sp. z o.o. Sp-ka Komandytowa - 2016-09-26 - Nowe Pole (warmińsko-mazurskie)
Zgodne ze stanowiskiem; praca w godz. 7.00-15.00 oraz 15.00-22.00; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 7.00-22.00
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Lody Usteckie Beata Kosik - 2016-06-02 - Ustka (pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Czersk (pomorskie)
praca w systemie II-zmianowym również w soboty i niedziele
Restauracja Sławianka Sława - 2016-01-25 - Sława (lubuskie)
przyrządzanie różnego rodzaju potraw dla dzieci w wieku przedszkolnym
PRZEDSZKOLE NR 86 "TĘCZOWY ŚWIAT" - 2018-08-17 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej domowej
BAKOS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SP.K. - 2017-03-29 - Radocza (małopolskie)
kucharz małej gastronomiiDokumenty wymagane przez pracodawcę w trakcie rekrutacji: dowód osobisty ,CV,ksiażeczka sanepidu
PPHU EKO-MATE Małgorzata Łukasik - 2017-06-05 - Kłodzko (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z menu, wyrób pizzy, obsługa kuchni. Praca na II zmiany w godzinach od 7.00 do 22.00.
Cafe Bar Hades Bogdan Piechnik - 2016-06-22 - Wiśniowa (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Sklepy Spożywcze Renata Maludzińska Jędrzejów - 2017-11-23 - Skroniów (świętokrzyskie)