KUCHARZ Łódź oferta pracy Szkoła Podstawowa nr 138 im. Leopolda Staffa
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie obiadów dla uczniów, - sporządzanie dziennych raportów magazynowych, - opracowywanie jadłospisów w oparciu o HCCP, -- zamawianie potrzebnych produktów.
Data publikacji: 2019-06-27
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: Szkoła Podstawowa nr 138 im. Leopolda Staffa
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Dubois 7/9, 93-491 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie obiadów dla uczniów, - sporządzanie dziennych raportów magazynowych, - opracowywanie jadłospisów w oparciu o HCCP, -- zamawianie potrzebnych produktów.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2019
Data zakończenia pracy: 31.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
DYPLOM POTWIERDZAJĄCY KWALIFIKACJE ZAWODOWE- KUCHARZ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: bardzo dobra organizacja pracy
Nazwa pracodawcy: Szkoła Podstawowa nr 138 im. Leopolda Staffa
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
św. Franciszka z Asyżu 53, 93-479 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: c.v
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: św. Franciszka z Asyżu
Numer budynku pracodawcy: 53
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.06.2019
Oferta pracy ważna do: 26.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 27.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 27.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5150f370d9c517675f7d088ba84b9e31
Podobne oferty pracy
zgodnie z umową
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - Kluczbork (opolskie)
Przygotowywanie potraw z kuchni włoskiej.
Mezopotamia KEBAB - 2018-07-18 - Lubań (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla ok. 100 osób
AKADEMIA MARYNARKI WOJENNEJ IM.BOHATERÓW WESTERPLATTE - 2018-03-14 - Brusy (pomorskie)
wg wniosku
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Gorlice (małopolskie)
do uzgodnienia
JUSTAN S.C. - 2018-08-10 - Radom (mazowieckie)
Oferta dla osób do 30 roku życia. Przygotowywanie dań w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Łódź (łódzkie)
*
"BAR MAX" Joanna Kossakowska - 2018-01-25 - Czarna Białostocka (podlaskie)
przygotowywanie potraw
LOFT79 Sp. z o.o. - 2017-07-18 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
praca w pizzerii, może być do przyuczenia
Małgorzta Gostyńska "RESTAURACJA OZORKÓW"" - 2017-12-11 - Ozorków (łódzkie)
gotowanie potraw regionalno-kresowych dań kuchnii ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie potraw, przestrzeganie zasad higieny w kuchni
GEOVITA SP.ZO.O Centrum Konferencyjno-Rekreacyjne GEOVITA - 2016-06-27 - Zakopane (małopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-10-12 - Puławy (lubelskie)
praca w kuchni, prace porządkowe
Agroturystyka Mirosław Jarząbek, Stępień - 2016-01-22 - Stępień (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw (sushi).Praca w Koku Sushi Świdnica
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowanie potrawpolskich i ukraińskich. restauracji
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE ROBERT KOWAL - 2017-01-05 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i p.poż., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku- nauka metod utrwalania żywności, chłodzenie, zamrażanie, pasteryzowanie, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spozycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem- obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowywanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwe, płukanie, dezynfekcję, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obróbka wstępna: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp.- sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyboru, zwroty produkcyjne powstane w czasie produkcji niektórych wyrobów- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np. zupy, dania główne, ekspedycja potraw- udzielanie informacji na temat dostępnych rodzajów potraw i napojów, podawanie posiłków i napojów zimnych i gorących
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Miszewko (pomorskie)
wypiek pizzy, przygotowywanie kebabów i hamburgerów
ŁASUCH S.C. - 2016-03-22 - Stargard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw
KAWIARNIA ANTYK - 2019-02-08 - Puławy (lubelskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Jedlińsk (mazowieckie)
wsparcie nauczyciela grupy w realizacji zadań z dziecmi poprzez wspomaganie indywidualne dziecka w dostosowaniu i wykonywaniu zadań zgodnie z jego możliwościami
Przedszkole w Międzybrodziu Bialskim - 2018-11-07 - Międzybrodzie Bialskie (śląskie)
- Praca dwuzmianowa,- Osoby do kontaktu: Agnieszka Rąbała 506-761-005, Adam Rąbała 509-706-134.
ST. RĄBAŁA SP. Z O.O. - 2017-08-07 - Bielawki (pomorskie)
Prowadzenie zajęć techniki.Praca w godz. 8-141/2 etatuKontakt z pracodawcą:
Szkoła Podstawowa nr 1 im. Mikołaja Kopernika w Siechnicach - 2019-05-08 - Siechnice (dolnośląskie)
- Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej.- Organizowanie i planowanie procesów technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi i zasadami bhp.Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.- Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.- Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.- Samodzielne sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw, napojów i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.- Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.- Planowanie posiłków i układanie menu.- Kierowanie pracą pracowników w dziale produkcyjnym.- Współpraca z klientami i dostawcami.- Współpraca z kierownictwem zakładu.- Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.- Kontrolowanie zgodności czynności produkcyjnych z wymaganiami systemu GMP i GHP.- Monitorowanie procesu produkcyjnego pod kątem występowania czynników zagrażających życiu i zdrowiu człowieka zgodnie z procedurami systemu HACCP.
Hotel Hamilton Dobosz Spółka Komandytowa - 2018-05-09 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Zapoznanie z zasadami przygotowywania opakowań do produkcji i inne
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, CIAST Z ZASTOSOWANIEM MASZYN I URZĄDZEŃ, SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNEJ I POLSKIEJ, WYKAŃCZANIE I ESTETYCZNE DEKOROWANIE POTRAW, PRACA DWUZMIANOWA W GODZ. 12.00 - 20.00, 16.00 - 24.00, DLA OSÓB BEZROBOTNYCH ZAREJESTROWANYCH W PUP KOŁOBRZEG, POSIADAJĄCYCH III PROFIL POMOCY.
INVEST TOWER Sp.z o.o. - 2016-12-22 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
prace gastronomiczne
OŚRODEK KOLONIJNO-WCZASOWY MEWA S.C. W NIECHORZU - 2017-12-05 - Niechorze (zachodniopomorskie)
praca na samodzielnym stanowisku kucharza
FIRMA HANDLOWA ELJOT JANUSZ GROSZEWSKI - 2017-03-20 - Pikutkowo (kujawsko-pomorskie)
Obsługa klienta,pomoc przy produkcji
Sklep "Arkadiusz" Sp.j. - 2015-12-02 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie dań z karty w tym dan kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Łódź (łódzkie)