KUCHARZ (SZPROTAWA) Szprotawa oferta pracy "WIS" s.c. DANUTA MYS艁OWSKA, Marlena Mys艂owska-Rafalska
Stanowisko: KUCHARZ (SZPROTAWA)
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Gotowanie i wydawanie posi艂k贸w.
Data publikacji: 2020-07-23
Lokalizacja: Szprotawa (lubuskie)
Pracodawca: "WIS" s.c. DANUTA MYS艁OWSKA, Marlena Mys艂owska-Rafalska
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ko偶uchowska 2, 67-300 Szprotawa, powiat: 偶aga艅ski, woj: lubuskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Gotowanie i wydawanie posi艂k贸w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: ruch ci膮g艂y
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|4
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Mo偶liwo艣膰 negocjowania wynagrodzenia w zale偶no艣ci od posiadanych kwalifikacji.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (SZPROTAWA)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szprotawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubuskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 08
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 偶aga艅ski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0810
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Szprotawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 24.07.2020
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0:
Kucharz* (wymagany sta偶 - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6)
wymagania_wymaganiaPozadane_zawodySzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Mile widziane do艣wiadczenie.Mo偶liwo艣膰 wyrobienia ksi膮偶eczki do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych na koszt Pracodawcy.
Nazwa pracodawcy:
"WIS" s.c. DANUTA MYS艁OWSKA, Marlena Mys艂owska-Rafalska
danePracodawcy_nip: 9240003847
danePracodawcy_regon: 970041775
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w 呕aganiu
Adres pracodawcy:
Ko偶uchowska 2, 67-300 Szprotawa, powiat: 偶aga艅ski, woj: lubuskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Na spotkanie z pracodawc膮 nale偶y zg艂osi膰 si臋 z otrzymanym skierowaniem do pracy oraz dokumentami aplikacyjnymi.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubuskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 08
Powiat pracodawcy: 偶aga艅ski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0810
Gmina pracodawcy: Szprotawa
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szprotawa
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0988603
Ulica pracodawcy: Ko偶uchowska
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Restauracja
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w 呕aganiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 23.07.2020
Oferta pracy wa偶na do: 22.10.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.07.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5b774b4f8b80d5ef4a58c0e8701e8de2
Podobne oferty pracy
prace ciesielskie na budowie
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno Us艂ugowo Handlowe Gre艅 Seweryn - 2020-05-08 - Brenna (艣l膮skie)
obs艂uga klienta, wdro偶enie systemu bankowego, ubezpiecze艅 oraz zaliczenie egzamin贸w
kontakt przez PUP - 2018-10-17 - Puck (pomorskie)
Gastronomia/Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej.Dba艂o艣膰 o porz膮dek i czysto艣膰 w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
planowanie, opracowywanie receptur, przygotowywanie potraw, deser贸w, ciast, dekorowanie posi艂k贸w i wyrob贸w kulinarnych, sporz膮dzanie listy zapotrzebowania, kreowanie nowych pomys艂贸w, kompozycji i potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni w艂oskiej i ukrai艅skiej; dbanie o porz膮dek w miejscu pracy; przestrzeganie zasad BHP; przygotowywanie i obr贸bka cieplna i zimna surowc贸w; wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-12-07 - B艂onie (mazowieckie)
Gotowanie i przygotowanie potrwa do wydania
Przedsi臋biorstwo Produk.-Handl.-Us艂ug. "Jumar" Sp. z o.o. - 2020-02-25 - Mi臋dzyrzecz (lubuskie)
przygotowywanie zam贸wionych potraw dla klient贸w zgodnie z receptur膮 firmy, przygotowywanie produkt贸w do wypieku pizzy -ciasta, sos贸w, mi臋sa i innych sk艂adnik贸w; pomoc przy wypieku pizzypraca w godz. 10.00-23.00
kontakt przez PUP - 2019-06-28 - Warszawa (mazowieckie)
praca w barze
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Bia艂ystok (podlaskie)
Praca na 艂adowarce.
TRANS - MET Z. Chodkiewicz K. Lipi艅ski - 2017-08-09 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
w艂a艣ciwa organizacja pracy personelu kuchennego, dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego, uczestnictwo w planowaniu jad艂ospis贸w i przygotowaniu wed艂ug niego posi艂k贸w, sporz膮dzanie posi艂k贸w w wymogami racjonalnego 偶ywienia, porcjowanie posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 wydawania posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 wartosci膮, wydawanie posi艂k贸w o wyznaczonych godzinach, pobieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazynu 偶ywno艣ciowego w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮 - zabezpieczenie ich przed przerobieniem, kwitowanie odbioru w raportach 偶ywieniowych, dbanie o utrzymanie porz膮dku i przestrzeganie higieny osobistej, dbanie o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchennych, utrzymanie w stanie u偶ywalno艣ci powierzony sprz臋t kuchenny, natychmiastowe zg艂aszanie intendentowi powsta艂ych usterek oraz wszelkich nieprawid艂owo艣ci stanowi膮cych zagro偶enie zdrowia lub 偶ycia, mozliwo艣膰 uczestniczenia w zakupach wyposa偶enia kuchni, codzienne pobieranie pr贸b 偶ywieniowych i w艂a艣ciwe ich przechowanie, stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP, GHP, wykonanie prac zleconych przez dyrektora wp艂ywaj膮ce na podniesienie jako艣ci prac plac贸wki
Szko艂a Podstawowa Nr 11 z Oddzia艂ami Integracyjnymi im. Kornela Makuszy艅skiego - 2017-08-01 - Zielona G贸ra (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE I SERWOWANIE POTRAW, PRZYGOTOWYWANIE MIEJSCA PRACY PRZED ROZPOCZ臉CIEM WYDAWANIA POTRAW.System czasu pracy: R脫WNOWA呕NYPraca na czas okre艣lony: 30.01.2019 - 29.01.2021Godziny pracy 7:00 - 22:00
kontakt przez PUP - 2019-12-04 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
obs艂uga kasy fiskalnej, pracownik magazynowy
Stronger Sp. z o.o. - 2016-01-12 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2019-07-08 - B艂onie (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie z zakresem obowi膮zk贸w w zawodzie
Zajazd Pod Sosnami Halina Kami艅ska Ma艂kinia - 2016-08-16 - Ma艂kinia G贸rna (mazowieckie)
- praca w kuchni, - obs艂uga pieca konwekcyjno-parowego, - przygotowywanie potraw - m.in. wycinanie ozdobne owoc贸w i warzyw (carving), - mycie naczy艅 i garnk贸w. Praca w godz.: 8:00-16:00.
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Ma艂kinia G贸rna (mazowieckie)
Utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych. Przygotowywaniu posi艂k贸w, przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych wydanych do kuchni. Porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w. Praca w 艣rodowisku wielokulturowym z lud藕mi m贸wi膮cymi w j臋zyku angielskim
NAWAZ SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-04-17 - Rogo藕no (wielkopolskie)
Prace og贸lnobudowlane w domach jednorodzinnych. Praca na terenie 艢l膮ska, pracodawca zapewnia dojazd.Wynagrodzenie 16 z艂/h brutto.
Us艂ugi Budowlane Tomasz Pysz - 2019-10-31 - Ligota (艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Kozienice (mazowieckie)
praca w kuchni, praca r贸偶na przy przygotowywaniu posi艂k贸w
Restauracja "KOLOROWA" Miros艂aw Kopka - 2017-04-21 - Sosnowiec (艣l膮skie)
praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - M艂awa (mazowieckie)
Wykonywanie prac zwi膮zanych z przygotowaniem posi艂k贸w zgodnie z receptur膮 ustalonymi dietami, przygotowanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych do obr贸bki termicznej, przygotowanie potraw zgodnie z jad艂ospisem. Praca w godz. 6-14, 11-19 w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w soboty, niedziele i 艣wi臋ta (wg grafiku).
Samodzielny Publiczny Zak艂ad Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowe Ministerstwa Spraw Wew. i Adm. w Ko艂obrzeg - 2020-07-03 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2019-06-17 - Ko艅skie (艣wi臋tokrzyskie)
prace murarskie, tynki wewn臋trzne i zewn臋trzne; prace elewacyjne i wyko艅czeniowe
PUH BUD MAR SZEMRAJ MAREK RUCEWO - 2016-04-26 - Rucewo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obr贸bki wst臋pnej do obr贸bki termicznej, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych. Wymagane: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe (kucharz), ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe zwi膮zane ze zbiorowym 偶ywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Ka艂u偶na.
45 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w W臋drzynie - 2017-09-21 - W臋drzyn (lubuskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI HISZPA艃SKIEJ.WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢CI KUCHNI HISZPA艃SKIEJ, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE MINIMUM 4 LATA.WYNAGRODZENIE 14,70 Z艁/H BRUTTO, PRACA NA DWIE ZMIANY, W GODZINACH 10:00-22:00.
kontakt przez PUP - 2019-07-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w kuchni
FIRMA HANDLOWO US艁UGOWA Hanna HANNA RYCHERT - 2019-08-27 - Kie艂pino (pomorskie)
kucharz/kelner
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Golub-Dobrzy艅 (kujawsko-pomorskie)
Praca wg standard贸w sieci, przygotowanie potraw wg standard贸w, samodzielna praca na stanowisku, dbanie o porz膮dek stanowiska pracy, przestrzeganie zasad HACCP. Wymagania: wykszta艂cenie min. 艣rednie gastronomiczne, min. 1 rok do艣wiadczenia na stanowisku, samodzielno艣膰, pasja do gotowania.
IZABELA FIGURSKA - 2017-03-07 - Rumia (pomorskie)