KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowe Ministerstwa Spraw Wew. i Adm. w Kołobrzeg
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Wykonywanie prac związanych z przygotowaniem posiłków zgodnie z recepturą ustalonymi dietami, przygotowanie produktów żywnościowych do obróbki termicznej, przygotowanie potraw zgodnie z jadłospisem. Praca w godz. 6-14, 11-19 w Kołobrzegu, również w soboty, niedziele i święta (wg grafiku).
Data publikacji: 2020-07-03
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowe Ministerstwa Spraw Wew. i Adm. w Kołobrzeg
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Portowa 22, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wykonywanie prac związanych z przygotowaniem posiłków zgodnie z recepturą ustalonymi dietami, przygotowanie produktów żywnościowych do obróbki termicznej, przygotowanie potraw zgodnie z jadłospisem. Praca w godz. 6-14, 11-19 w Kołobrzegu, również w soboty, niedziele i święta (wg grafiku).
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3208
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
Nazwa pracodawcy:
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowe Ministerstwa Spraw Wew. i Adm. w Kołobrzeg
danePracodawcy_nip: 6711554411
danePracodawcy_regon: 330904944
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Portowa 22, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3208
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0950026
Ulica pracodawcy: Portowa
Numer budynku pracodawcy: 22
Profil działalności pracodawcy: szpitalnictwo
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 03.07.2020
Oferta pracy ważna do: 03.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 03.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 03.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f315816217bf59bafc8b6739e7717532
Podobne oferty pracy
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw indyjsko-nepalskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o stanowisko pracy.
Polskie Stowarzyszenie na Rzecz Osób z Niepełnosprawnością Intelektualną Koło w Zawoi - 2018-11-20 - Tarnawa Górna (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz.6.00-19.00
Baltic Rehabilitacja i Wypoczynek - 2017-06-01 - Ustka (pomorskie)
WYRÓB PRODUKTÓW GARMAŻERYJNYCH
HIPERMARKET E.LECLERC RZESZÓW - 2020-01-07 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, zamawianie produktów, dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2019-01-18 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Kazimierza Wielka (świętokrzyskie)
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów. Przygotowywanie zdrowych i higienicznych posiłków. Porcjowanie posiłków dla dzieci i personelu. Pobieranie produktów spożywczych z magazynu. Organizowanie pracy własnej i zespołu.
Zespół Szkół Ogólnokształcych Nr 4 - 2017-09-26 - Legnica (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Tarnów (małopolskie)
Prace przy kładzeniu instalacji wodno - kanalizacyjnej zewnętrznejMożliwośc wykonywania pracy w terenie.
kontakt przez PUP - 2020-01-07 - Karski (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków w barze
BAR SMAKOSZ S.C. Ilona Gawrych, Izabela Dyrla - 2018-08-16 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
w/g potrzeb
NESTONE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-02-18 - Kielce (świętokrzyskie)
STAŻ ORGANIZOWANY PRZEZ PUP W GDAŃSKU. KONTAKT OSOBISTY W SIEDZIBIE URZĘDU W POK. 28, 122, 123.
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Gdańsk (pomorskie)
OBSŁUGA KLIENTÓW I UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W LOKALU
WANDA MAJ "MAJAMIX" - 2017-06-09 - Skierniewice (łódzkie)
gotowanie od przystawek do obiadów, desery, fachowa obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Częstochowa (śląskie)
oBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW (RĘCZNA, MECHANICZNA, TERMICZNA)gastronomiczny rozbiór mięsaróżnych zwierzątwykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw, warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnychi przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrbów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;- posługiwanie się narzędziami , maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu [otraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;- wykańczanie , porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet;- przygotowywane potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;- utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy(mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanienaczyń oraz sprzętu kuchennego), a takze porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakonczeniu pracy;- przestrzeganie przepisó bhp i ppoż obowiązujących w zakłądach żywienia zbiorowego.
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Sierakowice (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków,mile widziane doświadczenie. Praca w godzinach od 12:00 do 20:00
RESTAURACJA EWADA - 2017-01-19 - Obra (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań, ustalanie karty dań, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni
Restauracja Viking JAKUB SZYMCZAK - 2017-05-08 - Dziwnówek (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2016-01-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Przedsiębiorstwo Rolno Handlowe "AZOT-CHEM" Frańczak Krzysztof, Frańczak Małgorzata Spółka Jawna - 2019-06-06 - Siennica Różana (lubelskie)
Branża: produkcja transformatorówPrace przy produkcji transformatorów, prace manualne, obsługa maszyn.OKRES ZATRUDNIENIA W PRZYPADKU PRACY NA PODSTAWIE UMOWY:Umowa o pracę tymczasową - umowy miesięczne, przedłużaneMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY:MikołówPRACA W DNIACH I GODZINACH:pn-pt, III zmiany: 6.00-14.00, 14.00-22.00, 22.00-6.00
"ADECCO POLAND" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-02-28 - Mikołów (śląskie)
- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - bengalskiej wg. oryginalnych przepisów- właściwy dobór przypraw i składników- kontrola zapasów produktów- zamawianie oryginalnych produktów spożywczych- praca w godz. 06:00 - 14:00 / 14:00 - 22:00
kontakt przez PUP - 2019-03-21 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, organizowanie pracy kelnerów i kelnerek, dbanie o stany magazynowe, prowadzenie rejestrów i ewidencji, prowadzenie dokumentacji. Praca na umowę o pracę w Kołobrzegu w godz. 7-15 lub 13-21. Wymagana książeczka zdrowia.
Andrzejczuk Sp. z o.o. - Apartamenty "Nad Parsętą" - 2016-08-24 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań zamawianych w restauracji.
P.W. i T. Sławomir Weremczuk - Kręgielnia Balaboom Bowling & More - 2015-12-07 - Zamość (lubelskie)
Produkcja i dystrybucja posiłków.
kontakt przez PUP - 2019-08-16 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie zamówień, utrzymywanie czystości w kuchni, zapewnienie właściwych standardów jakości, kontrola wykorzystania składników, inne prace zlecone.
VALAMAR RIVIERA - 2017-03-03 - Chorwacja (Chorwacja)
przegotowywanie posiłków ( kuchnia polska ) w przypadku mniejszej ilości pracy na kuchni prace porządkowe : mycie okien, przygotowywanie pokojów, sprzątanie pokojów.
MOTEL " ZA GROSIK" MARIA BOROWSKA UNDRO - 2019-09-17 - Wałcz (zachodniopomorskie)
pieczenie piersi z kurczaka i skrzydełek, robienie sałatek
BAR POLSKI S.C. KRZYSZTOF PATECKI, MICHAŁ MIGOŃ - 2018-12-03 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Dbałość o szczegóły, estetykę serwowanych dań, utrzymanie porządku w miejscu pracy, współpraca z szefem kuchni w opracowywaniu receptur,wprowadzanie ich do programu gastronomicznego.Miejsce pracy: Wrocław Paasaż GrunwaldzkiKontakt kandydatów z pracodawcą:789-014-791
P&T INVESTMENT SP. Z O.O. S.K. - 2016-06-16 - Wrocław (dolnośląskie)
pozyskiwanie klientów
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Pisz (warmińsko-mazurskie)