KUCHARZ Kielce oferta pracy NESTONE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: w/g potrzeb
Data publikacji: 2020-02-18
Lokalizacja: Kielce (świętokrzyskie)
Pracodawca: NESTONE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Peryferyjna 15, 25-562 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: w/g potrzeb
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie do ustalenia z pracodawcą
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kielce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Kielce
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kielce
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.02.2020
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Stanowisko samodzielne, dobre warunki pracy oraz płacy.
Nazwa pracodawcy:
NESTONE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Kielcach
Adres pracodawcy:
Peryferyjna 15, 25-562 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: inny - wskazany kontakt osobisty wraz z CV ul. Peryferyjna 15 Kielce lub tel; 600 761 255 , Godziny : 9.00-14.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: m. Kielce
Gmina pracodawcy: Kielce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kielce
Ulica pracodawcy: Peryferyjna
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Kielcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.02.2020
Oferta pracy ważna do: 06.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 18.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 18.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c2fc3ff1d0aa7f0ecd2e20179ab9bbf0
Podobne oferty pracy
UCZESTNICTWO W ODBIORZE ILOŚCIOWYM I JAKOŚCIOWYM, UTRZYMANIE PORZĄDKU NA HALI, SPORZĄDZANIE DOKUMENTACJI, WYDAWANIE TOWARU NA PODSTAWIE DOWODÓW ROZCHODOWYCHWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE OGÓLNOKSZTAŁCĄCE, UMIEJĘTNOŚĆ INWENTARYZACJI TOWARU, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGOGODZINY PRACY 07:00-11:00 ORAZ 11:00-15:00, WYNAGRODZENIE BRUTTO 14,70 ZŁ/HMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: UL. MILCZAŃSKA 31D, 70-107 SZCZECINMIEJSCE ROZMÓW KWALIFIKACYJNYCH: ul. TEOFILA FIRLIKA 29, 71-637 SZCZECIN
DQ-PP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-06-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Sporządzanie potraw z różnych typów surowców, porcjowanie, dekorowanie potraw, planowanie posiłków, układanie menu, dobieranie jakościowe i ilościowe dostaw surowców i produktów. Około 160 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz.: 6-22. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2019-01-11 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw dla gości hotelu
HOTEL ARŁAMÓW S.A. - 2019-09-06 - Arłamów (podkarpackie)
Praca w restauracji Vanessa.
Zakłady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2019-09-11 - Białystok (podlaskie)
zgodne ze stanowiskiem.
BURSA GDAŃSKA IM.IRENY SENDLEROWEJ - 2017-08-29 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw, wybieranie naczyń do podawania dań i sprzętów do przygotowywania dań, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, pomoc w zarządzaniu budżetem na wydatki spożywcze, nadzorowanie świeżości składaników spożywczych
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Piaseczno (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Warszawa (mazowieckie)
wykonywanie tatuażu
kontakt przez PUP - 2020-03-05 - Ustroń (śląskie)
Prace gastronomiczne na stołówce zakładowej.
"SAMINDRUK" Sp. z o.o. - 2018-09-04 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
prace w kuchni
kontakt przez PUP - 2020-02-07 - Pasłęk (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów,deserów
GOSPODARSTWO AGROTURYSTYCZNE SASEK EWA PIÓRKOWSKA - 2020-04-30 - Sasek Mały (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej. Praca na dwie zmiany w godz.: 6-14, 14-22. Równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Amalfi s.c. we Wrocławiu (m.in. Sevi Kebab, Magnolia, Wrocław, ul. Legnicka 58).
AMALFI SPÓŁKA CYWILNA B.JANKIEWICZ, A.BIELEC-POLEROWICZ - 2020-02-25 - Wrocław (dolnośląskie)
Prowadzenie dokumentacji z zakresu wynagrodzeń, rozliczeń ZUS i US i sporządzanie deklaracji, prowadzenie rejestrów VAT (deklaracje), księgowanie faktur i wyciągów.
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie gastronomiczne imprez okolicznościowych, przygotowywanie dań do restauracji
Zajazd Korona - 2018-02-01 - Żelków (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni pakistańskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Łosice (mazowieckie)
Przygotowanie potraw, zakupy, znajomość kuchni niemieckiej
Gasthaus & Pension am Kurfürstendam KG - 2017-06-14 - Niemcy (Niemcy)
sporządzanie posiłków pod względem smakowym i estetycznym zgodnie z zasadami dietetyki i wytycznymi odnośnie wagi posszczególnych porcji
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny Nr 2 - 2016-11-25 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Kucharz odpowiedzialny za przygotowywanie posiłków według gotowych receptur, utrzymanie porządku na zajmowanym przez siebie stanowisku.
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, sprzątanie kuchni. Przygotowywanie produktów do sporządzania potraw wietnamskich.
kontakt przez PUP - 2020-06-02 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Gastronomia. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów, obliczanie wartości odzywczej, obróbka wstepna surowców.
kontakt przez PUP - 2020-12-07 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, ustalanie menu z zakresu kuchni tureckiej, zakup towarów u dostawców narodowości tureckiej.
kontakt przez PUP - 2019-12-13 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
staż pracy min. 1 rok, książeczka sanepid, przygotowywanie posiłku według standardów panujących na kuchni,
OBIADEK Marcin Okła - 2016-08-23 - Wołomin (mazowieckie)
praca w kuchni, przygotowanie posiłków dla konsumentów, utrzymanie porządku na stanowisku pracy, krojenie warzyw, obróbka wstępna mięs, gotowanie.
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Osówka (wielkopolskie)
zgodny ze st.
NOVBAU BIS ŁUKASZ NOWICKI - 2017-01-12 - Grabownica (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków, dań, deserów zgodnie z profilem działalności restauracji.
kontakt przez PUP - 2019-10-07 - Oleśnica (dolnośląskie)
praca w kuchni - przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Wiechlice (lubuskie)
x
"HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna - 2019-09-10 - Białystok (podlaskie)