KUCHARZ - SZEF KUCHNI Legnica oferta pracy Zespół Szkół Ogólnokształcych Nr 4
Stanowisko: KUCHARZ - SZEF KUCHNI
Wynagrodzenie: 2 000 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów. Przygotowywanie zdrowych i higienicznych posiłków. Porcjowanie posiłków dla dzieci i personelu. Pobieranie produktów spożywczych z magazynu. Organizowanie pracy własnej i zespołu.
Data publikacji: 2017-09-26
Lokalizacja: Legnica (dolnośląskie)
Pracodawca: Zespół Szkół Ogólnokształcych Nr 4
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Tarasa Szewczenki 10, 59-220 Legnica, powiat: m. Legnica, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów. Przygotowywanie zdrowych i higienicznych posiłków. Porcjowanie posiłków dla dzieci i personelu. Pobieranie produktów spożywczych z magazynu. Organizowanie pracy własnej i zespołu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: okres próbny - 3 miesiące
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - SZEF KUCHNI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Legnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Legnica
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Legnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie - średnie zawodowe typ - gastronomiczne lub zasadnicze zawodowe i tytuł mistrza. Doświadczenie zawodowe - co najmniej 4 lata praktyki w zawodzie. Umiejętności - organizacja pracy własnej i całego zespołu kuchni.
Nazwa pracodawcy: Zespół Szkół Ogólnokształcych Nr 4
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Legnicy
Adres pracodawcy:
Tarasa Szewczenki 10, 59-220 Legnica, powiat: m. Legnica, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt telefoniczny 76-7233106, po kontakcie telefonicznym kontakt osobisty Legnica ul. Tarasa Szewczenki 10 ZSO nr 4 (dokumenty - kserokopie dokumentów potwierdzających wymagane wykształcenie, kserokopia świadectw pracy)
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Legnica
Gmina pracodawcy: Legnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Legnica
Ulica pracodawcy: Tarasa Szewczenki
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Legnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.09.2017
Oferta pracy ważna do: 26.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 27.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 26.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporządzanie i wydawanie posiłków dla Mieszkańców Domu, organizacja pracy i nadzór nad pomocami kuchennymi.
kontakt przez PUP - 2017-05-02 - Nasielsk (mazowieckie)
-
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2018-04-12 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw do obiadów szkolnych. Praca w godz. 8.00-12.00 lub możliwość pracy w pełnym etacie w godz. 6.00-14.00.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Produkcyjno-Gastronomiczne Halina Bujacz - 2018-08-20 - Rędziny (śląskie)
Przygotowywanie posiłków do wydania, gotowanie , utrzymanie miejsca pracy w porządku
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciast, napojów i deserów
Zajazd HETMAN Henryka Bugaj - 2018-08-03 - Lgota Murowana (śląskie)
wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie ( w przypadku braku wykształcenia konieczne doświadczenie)praca 12 godzin - dzień wolny
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "PETROL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-03 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Nadzór nad pracą podległych pracowników.Pobieranie art. spożywczych z magazynu żywnościowego. Przygotowanie posiłków. Wydawanie gotowych posiłków na oddziały szpitala. Pobieranie prób pokarmowych.
Wojewódzki Szpital Psychiatryczny - 2016-12-22 - Gdańsk (pomorskie)
Praca w kuchni - firma szkoli we własnym zakresie
DĄBROWSKI ZBIGNIEW - PHU BLACK COFFEE - 2016-12-20 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowanie obiadów, potraw wydawanych w barze, garmażerka
SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP" - 2018-04-05 - Poznań (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
KARCZMA POLSKA - 2017-07-11 - Łódź (łódzkie)
Ogólna charakterystyka: Stanowisko ds. środków trwałych zajmuje się między innymi prowadzeniem całokształtu spraw związanych z ewidencją środków trwałych i innych przedmiotów oraz odpowiedzialność za ich właściwą gospodarkę wraz z wyposażeniem będącym w użyczeniu.Ważniejsze zadania: 1.sporządzanie sprawozdań i zestawień środków trwałych i przedmiotów niskocennych;2.dokonywanie zmian stanu wyposażenia znajdującego się w pomieszczeniach urzędu; 3.nadawanie numerów inwentarzowych na zakupiony sprzęt i wyposażenie;4.wystawianie dokumentów przesunięć środków trwałych oraz protokołów przekazania dla wydziałów urzędu;5.sporządzanie umów użyczenia, przekazania sprzętu i wszelkich środków trwałych na stan urzędu oraz jednostkom organizacyjnym w ich posiadanie;6.przyjmowanie na stan wyposażenia od zlikwidowanych jednostek organizacyjnych;7.potwierdzanie stanu sald w zakresie składników majątkowych będących własnością innych jednostek;8.zapewnienie właściwej informacji wizualnej w urzędzie;9.przeprowadzanie procesu likwidacji środka trwałego/przedmiotu nietrwałego;10.zabezpieczenie wszystkich wydziałów urzędu w meble biurowe i inne środki trwałe niezbędne do ich funkcjonowania oraz dbanie o ich prawidłowe wykorzystanie;11.przeprowadzanie procesu związanego z utylizacją sprzętu i urządzeń; 12.konserwacja i naprawa kserokopiarek oraz zapewnienie dostawy materiałów eksploatacyjnych;13.zabezpieczenie miejsc parkingowych na dziedzińcu urzędu;14.prowadzenie całokształtu spraw związanych z niszczeniem dokumentów;15.prowadzenie całokształtu spraw związanych z wywozem nieczystości; 16.zapewnienie łączności telefonicznej: stacjonarnej i komórkowej pracownikom urzędu poprzez wybór operatora oraz rozliczanie faktur z tego tytułu;17.przygotowanie i przeprowadzenie wszystkich czynności związanych z udzieleniem zamówienia publicznego w zakresie realizowanych zadań na stanowisku pracy, w czasie zapewniającym ciągłość realizowanych zadań;18.koordynacja prac grupy zakupowej w zakresie realizacji zamówień dostaw i usług objętych zakresem obowiązków;19.monitorowanie, w cyklu miesięcznym, realizacji umowy zawartej w grupie zakupowej przez wszystkie jednostki w zakresie zamówień dostaw i usług objętych zakresem obowiązków. Warunki pracy na stanowisku: 1.uciążliwość w pracy przy monitorze ekranowym;2.wymuszona pozycja ciała;3.budynek urzędu wyposażony jest w windę oraz pomieszczenie higieniczno - sanitarne przystosowane dla osób niepełnosprawnych. Wysokość wynagrodzenia od 2400 zł brutto- w zależności od posiadanych kwalifikacji i kompetencji
Urząd Miejski w Słupsku - 2017-04-27 - Słupsk (pomorskie)
jw.
Agencja Słuzby Społecznej Kościelak Spółka Jawna - 2017-09-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie pizzy i potraw
DWÓR KUŹNICZKI R.DĄBROWSKI I WSPÓLNICY - SPÓLKA JAWNA - 2016-05-23 - Gdańsk (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, OBSŁUGA MASZYN I URZĄDZEŃ WYPOSAŻENIA KUCHNI, ZAMAWIANIE TOWARU NA POTRZEBY KUCHNI, TWORZENIE JADŁOSPISÓW, SPRZĄTANIE STANOWISKA PRACY,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ, UKRAIŃSKIEJ, WŁOSKIEJ , UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO PRACY, MIN 5 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO, GODZINY PRACY 6-14, 10-18, 15-23, PRACA W WOLNE DNI
JACK P.P.U.H. PIEKARNIA BAGIETKA MAREK ROBERT JACKOWSKI - 2018-08-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie dań zg. z menu baru, przestrzeganie zasad BHP, PPOŻ, zasad higieniczno-sanitarnych, utrzymywanie czystości na st. pracy, zachowanie tajemnicy informacji dla dobra firmy, przygotowanych posiłków, oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem, wykonywanie poleceń przełożonego.
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Bramki (mazowieckie)
odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Piaseczno (mazowieckie)
Prace w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Mieszkowice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie produktów do dań
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Wągrowiec (wielkopolskie)
1.Znajomość i przestrzeganie obowiązującego prawa wewnętrznego (regulaminów, procedur, instrukcji, itp. obowiązujących u pracodawcy).2.Wykonywanie poleceń przełożonych w zakresie organizowania,planowania pracy oraz utrzymania w czystości pomieszczeń kuchni.3.Znajomość zasad obsługi sprzętu kuchennego. 4.Znajomość procesówtechnologicznych. 5.Przygotowywanie i wydawaniem posiłków na oddziały.6. Pobieranie próbek żywnościowych. 7.Monitorowanie i zapisy CP CCP.8.Segregacja odpadów komunalnych i bioodpadów oraz ich transport.9.Zgłaszanie Szefowej Kuchni braków w sprzęcie lub wad bądź ustereksprzętu. 10.Dbanie o właściwy stan sanitarno-higieniczny urządzeń ipomieszczeń. Praca w godzinach: I. 06:00-14:00 II. 12:00-20:00
Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny w Opolu - 2017-02-13 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni bliskowschodniej, w tym kebab. Obsługa klienta.
ISTANBUL M.Dukowicz i J.Przybylski Sp.J. - 2016-03-02 - Gdańsk (pomorskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-03-31 - Tuszyn (łódzkie)
Czynności biurowe w sekretariacie sądowym, a w szczególności:- wykonywanie czynności związanych z prowadzeniem akt sądowych oraz urządzeń ewidencyjnych,- wykonywanie wydanych w sprawach zarządzeń- protokołowanie przebiegu rozpraw i posiedzeń sądowych,rozpisywanie sesji,sporządzanie i wysyłka korespondencji
Sąd Okręgowy w Rzeszowie - 2018-04-04 - Strzyżów (podkarpackie)
wykonywanie wszystkich czynności związanych z przygotowaniem i wydawaniem posiłków
Szpital Rehabilitacyjno - Kardiologiczny w Kowanówku - 2016-10-19 - Kowanówko (wielkopolskie)
wyjazdy za granicę na kontrakty do moztażu i obsługi urządzeń przemysłowych, elektrycznych oraz szaf sterowniczych. Koszty przejazdu i zakwaterowanie ponosi pracodawca.
WORK-BOX POLEN SP. Z O.O. - 2016-06-13 - Kraków (małopolskie)
przyrzadzanie śniadań i obiadów - kuchnia polska
SŁOŃCE Marek Wardęcki ; Łódź - OW "Słońce" w Dąbkach - 2016-05-25 - Dąbki (zachodniopomorskie)
praca w restauracji w Dobrej
Jubiler Justyna Kostyra - 2018-06-19 - Krapkowice (opolskie)
produkcja wyrobów mącznych i garmażeryjnych; godz. pracy 8-16; kontakt osobisty z pracodawcą od poniedziałku do piątku w godz. 7-17
PIEROGARNIA U MAŁGOSI - 2017-01-03 - Słupsk (pomorskie)
Samodzielne organiozwanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw, napojów, półproduktów kulniarnych, stosowane do potrzeb dobieranie i posługiwanie sie narzędziami i sprzętem zmechanizowanym , oceanianie jakości surowców, półproduktów i gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni słowiańskiej
BTS SOLUTION Sp. z o.o. - 2017-07-19 - Łęgowo (pomorskie)
- przygotowanie zmiany dziennej,- wydawanie śniadań,- przygotowanie dań obiadowych, deserów, przystawek,- dbałość o czystość stanowiska pracy
PODGRODZIE KACZMAREK I WSPÓLNICY SPÓŁKA JAWNA - 2018-06-19 - Przydatki Gołaszewskie (kujawsko-pomorskie)