KUCHARZ Szklarska Poręba oferta pracy Firma Handlowo-Usługowa TOP FOOD MAGDALENA MAZUREK-KRZYŻANOWSKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 125 PLN
Zakres obowiązków: SPORZĄDZANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW , CIAST, NAPOI I DESERÓW Z ZASTOSOWANIEM MASZYN, NARZĘDZI I URZĄDZEŃ GASTRONOMICZNYCH W RESTAURACJI
Data publikacji: 2019-07-16
Lokalizacja: Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Pracodawca: Firma Handlowo-Usługowa TOP FOOD MAGDALENA MAZUREK-KRZYŻANOWSKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:TURYSTYCZNA 4/6, 58-580 Szklarska Poręba, powiat: jeleniogórski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
SPORZĄDZANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW , CIAST, NAPOI I DESERÓW Z ZASTOSOWANIEM MASZYN, NARZĘDZI I URZĄDZEŃ GASTRONOMICZNYCH W RESTAURACJI
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 125 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szklarska Poręba
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jeleniogórski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szklarska Poręba
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 125 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.07.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: sporządzanie potraw i napojów
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność sporządzania potraw
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
posiadanie wiedzy w zakresie samodzielnego przygotowywania potraw, posiadanie wyszukanego zmysłu smaku, węchu, zmysłu estetycznego
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 4
Nazwa pracodawcy:
Firma Handlowo-Usługowa TOP FOOD MAGDALENA MAZUREK-KRZYŻANOWSKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Adres pracodawcy:
TURYSTYCZNA 4/6, 58-580 Szklarska Poręba, powiat: jeleniogórski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: jeleniogórski
Gmina pracodawcy: Szklarska Poręba
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szklarska Poręba
Ulica pracodawcy: TURYSTYCZNA
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.07.2019
Oferta pracy ważna do: 31.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 16.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 16.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1581aa5c812b0439c9755dfe441f8d97
Podobne oferty pracy
-
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Łapy (podlaskie)
obsługa programów ubezpieczeniowych, obsługa klientów nowych oraz utrzymaie stałych klientów, praca przy komputerze, biurowa, utrzymywanie ładu i porządku w biurze oraz na stanowisku pracy, telefoniczxna obługa klientów, prygotowywanie ofert itp.
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Rędziny (śląskie)
Praca w restauracji Jako kucharz - rodzaj kuchni : kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Kraków (małopolskie)
Prowadzenie biura zespołu rzeczoznawców oraz oddziału łódzkiego PZITB, prowadzenie korespondencji biura, kontakt ze zleceniodawcami, przygotowywanie ofert, organizowanie posiedzeń prezydium zarządu i zarządu oddziału łódzkiego PZITB, przyjmowanie zgłoszeń i udzielanie inf dot kursów i szkoleń
POLSKI ZWIĄZEK INŻYNIERÓW I TECHNIKÓW BUDOWNICTWA - 2017-02-08 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków w firmie obsługującej Wojewódzki Szpital Zespolony w Elblągu, godz. pracy 5.00-20.00 (dwie zmiany), 13 zł za godz. brutto, możliwość przejścia na umowę o pracę
Rebus Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-05-05 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków według karty menu
F.H.R. "ANTAR" Bogdan Suska (RESTAURACJA NEPOMUCEN) - 2017-03-24 - Gołąb (lubelskie)
-
CENTRUM PODRÓŻY BENTUR S.C. OŚRODEK NEPTUNO RESORT - 2016-05-06 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
Umiejętność przygotowywania dań kuchni wietnamskiej, umiejętność odtworzenia ich z oryginalnych wietnamskich przepisów, zarządzanie produkcją. Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Łódź (łódzkie)
montaż konstrukcji stalowych, prace ślusarsko-montażowe
Zakład Produkcyjno - Usługowy Jarosław Nikitiuk - 2018-03-23 - Podbiele (podlaskie)
przygotowanie dań gorących kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2019-02-19 - Kraków (małopolskie)
obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 8.00- 22.00
Zakład Gastronomiczny Tawerna Adamek Andrzej Jakuczun - 2017-04-24 - Słupsk (pomorskie)
Odbieranie telefonów od klientow w języku angielskim. Roziwązywanie problemów klienta w języku tureckim lub perskim.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Łódź (łódzkie)
kuchnia śląska
MIKULSKI ZBIGNIEW RESTAURACJA "CARMEN" - 2017-09-01 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie dań w przydzielonej sekcji, dbanie o gospodarkę magazynową, dbałość o czystość i porządek na stanowisku pracy, wykonywanie zadań zleconych przez szefa kuchni. wysokość wynagrodzenia brutto 15 zł za godzinę.
Golden Tulip - 2017-03-22 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
praca w kuchni
"Uzdrowisko Kamień Pomorski" Sp. z o.o. - 2017-05-17 - Kamień Pomorski (zachodniopomorskie)
spawanie na podstawie powierzonej dokumentacji technicznej w oparciu o założone normy spawalnicze, montaż poszczególnych elementów dokumentacji wykonawczej
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Bochnia (małopolskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez OHP - 2017-03-22 - Chałupy (pomorskie)
Pomoc przy przygotowywnaniu i wydawaniu obiadów.Praca w godz. od 10:00 do 14:00, od poniedziałku do piątku.
Szkoła Podstawowa im. ks. E. Kasperczyka w Turzy Śląskiej - 2018-10-22 - Turza Śląska (śląskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni indyjskiej - samosy, kulfi, biryani itp. Przygotowywanie sosów, napojów.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Ciechanów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków z półfabrykatów, przyjmowanie zamówień, obsługa klienta.
Jacek Andruszko - 2019-03-19 - Bolesławiec (dolnośląskie)
wycinka drzew
"USŁUGI WYCINKOWE I PIELĘGNACYJNE DRZEW" DANIEL WROŃSKI - 2017-04-05 - Nowe Siodło (dolnośląskie)
prace w kuchni jako kucharz - przygotowanie i wydawanie posiłków dla małej gastronomii (pizza, kebab, naleśniki, knysze, twisty, stripsy, wingsy)Godziny pracy: 11-22
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Piła (wielkopolskie)
jw.
Szkoła Podstawowa Nr 255 - 2017-09-07 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-11 - Warszawa (mazowieckie)
Brak danych
Next one sp. z o.o. - 2018-02-08 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków; umowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia; godziny pracy: 8.00- 22.00
SKLEP SPOŻYWCZY "PIOTRUŚ" MICHAŁ GRZEGORZ PELC - 2018-08-23 - Ustka (pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów, obliczanie wartości odzywczej, obróbka wstepna surowców.Godziny pracy: 09:00-18:30
kontakt przez PUP - 2019-07-17 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o porządek
ORIGAMI SUSHI Magda Wysocka, Piotr Sitowski s.c. - 2019-04-01 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań fast-food
"B I G PLUS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ W ŁAŃCUCIE - 2017-01-03 - Łańcut (podkarpackie)