KUCHARZ - KELNER Boles艂awiec oferta pracy Jacek Andruszko
Stanowisko: KUCHARZ - KELNER
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w z p贸艂fabrykat贸w, przyjmowanie zam贸wie艅, obs艂uga klienta.
Data publikacji: 2019-03-19
Lokalizacja: Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: Jacek Andruszko
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 5/8, 59-700 Boles艂awiec, powiat: boles艂awiecki, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w z p贸艂fabrykat贸w, przyjmowanie zam贸wie艅, obs艂uga klienta.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: Brutto
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - KELNER
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Boles艂awiec
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: boles艂awiecki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Boles艂awiec
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 19.03.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie zawodowe, umiej臋tno艣ci manualne, ch臋ci do nauki.
Nazwa pracodawcy: Jacek Andruszko
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Boles艂awcu
Adres pracodawcy:
Rynek 5/8, 59-700 Boles艂awiec, powiat: boles艂awiecki, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawc膮 osobisty lub telefoniczny w godzinach 10.00-15.00, tel. 730181084
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, Godziny : 10.00-15.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: boles艂awiecki
Gmina pracodawcy: Boles艂awiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Boles艂awiec
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Boles艂awcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.03.2019
Oferta pracy wa偶na do: 17.04.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.03.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 19.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-Samodzielne przygotowywanie potraw:kuchnia zimna, kuchnia gor膮ca,przygotowywanie da艅kuchni europejskiej,polskiej,w艂oskiej sushi.
Grzegorz 艁oniewski - 2018-02-19 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
wg stanowiska
VELENA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-03-29 - Brzeg Dolny (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni chi艅skiej, zarz膮dzanie kuchni膮, wydawanie posi艂k贸w, obr贸bka wst臋pna i termiczna warzyw i mi臋sa
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie da艅 kuchni polskiej
RESTAURACJA I HOTEL "ZAMKOWA" S.C. H. ZIEMBA, W. ZIEMBA W 艁A艃CUCIE - 2016-10-24 - 艁a艅cut (podkarpackie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Ostro艂臋ka (mazowieckie)
Grillowanie mi臋sa, sk艂adanie burger贸w, przygotowanie sa艂atek.
Maciej W贸js PONADTO - 2019-03-15 - Jaworzno (艣l膮skie)
Odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 wydawanych da艅, nadz贸r nad prawid艂owym sporz膮dzaniem potraw, nadz贸r nad prawid艂owym wykonywaniem obowi膮zk贸w przez pracownik贸w kuchni,
kontakt przez PUP - 2019-01-29 - Si艂a (warmi艅sko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Warszawa (mazowieckie)
1) Utrzymanie nale偶ytek czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych 2) Porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w 3) Przestrzeganie przepis贸w BHP i termin贸w bada艅 okresowych 4) Przygotowywanie posi艂k贸w przy u偶yciu art. spo偶ywczych wydanych do kuchni 5) Wykonywanie innych czynno艣ci zleconych przez szefa kuchni
NOT脫WKA Sp. z o.o. - 2018-03-14 - Wiartel (warmi艅sko-mazurskie)
Przyrz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw z zastosowaniem narzedzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Tomasz贸w Lubelski (lubelskie)
-przygotowanie potraw zgodnie ze standardem - przestrzeganie norm i standard贸w produkcji- zachowanie estetyki wydawanych potraw oraz czysto艣ci stanowiska pracy
kontakt przez OHP - 2016-03-11 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
Fryzjer - us艂ugi fryzjerskie,obs艂uga klient贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Myszk贸w (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 z menu, w szczeg贸lno艣ci da艅 kuchni serbskiej. Wyrabianie i pieczenie pizzy. Utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy.
B1, sp. z o.o. - 2016-05-31 - Pierkunowo (warmi艅sko-mazurskie)
-przygotowywanie da艅 w restauracji
Restauracja Za艣cianek Us艂ugi gastronomiczne Grzegorz Ciura - 2016-10-19 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Przyjmowanie towaru do magazynu, wydawanie towar贸w.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Krak贸w (ma艂opolskie)
dba艂o艣膰 o jako艣膰 przyrz膮dzanych potraw, pomoc w przygotowniu imprez okoliczno艣ciowych, dbalo艣膰 o powierzony sprz臋t i naczynia kuchenne, nauka sporz膮dzania r贸偶nego rodzaju potraw.
Zak艂ad Aktywno艣ci Zawodowej Zak艂ad Produkcyjno-Us艂ugowy "WSP脫LNA PASJA" - 2017-06-19 - 呕ory (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w: 艣niadania, obiady, kolacje, catering, a mianowicie: gotowanie, przygotowywanie surowc贸w do przyrz膮dzania posi艂k贸w, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - 艁aszcz贸wka-Kolonia (lubelskie)
praca w kuchni, przygotowywanie da艅
CFR plus PYCHOTKI - 2018-11-05 - W艂osa艅 (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Warszawa (mazowieckie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: utrzymanie czysto艣ci na hali magazynowej i placu roz艂adunkowym;WYMAGANIA: aktualne orzeczenie o stopniu niepe艂nosprawno艣ci; MIEJSCE PRACY: Strzelce Opolskie; BEZP艁ATNY DOW脫Z PRACOWNICZY Z LUBLI艃CA
PROBET Sp. z o.o. - 2017-02-07 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug receptur, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy. Praca od poniedzia艂ku do niedzieli w godz. 06:00 -24:00 (godz. do uzgodneinia)Miejsce pracy: Restauracja Le艣ne Runo Mszana.
Mr Hamburger Sp贸艂ka Akcyjna - 2019-02-27 - Mszana (艣l膮skie)
jw.
REST64 Sp. z o.o. - 2018-06-12 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
Stowarzyszenie SIEMACHA - 2018-04-10 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2015-12-04 - Limanowa (ma艂opolskie)
przyjmowanie produkt贸w z magazynu 偶ywno艣ciowego, przygotowywanie posi艂k贸w wg jad艂ospisu, dba艂o艣c o stanowisko pracy
44 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy - 2017-07-13 - Czerwie艅sk (lubuskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w, deser贸w zgodnych z kart膮 da艅 lokalu z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅. Proponowanie nowej oferty gastronomicznej i wykonywanie stylizacji da艅 do ich fotografii, co w konsekwencji wykorzystywane b臋dzie w celach marketingowych.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Warszawa (mazowieckie)
Prace biurowe, prowadzenie doumentacji i korespondencji firmy
AR-SPEED Arkadiusz G贸ra - 2019-01-15 - Werbkowice (lubelskie)
Praca przy wtryskarce do wyrob贸w z gumy, odbieranie detali z maszyn, obr贸bka, kontrola, pakowanie.I ZMIANA 06:30-14:30II ZMIANA 14:30-22:30III zmiana 22:30-06:30Praca od poniedzia艂ku do pi膮tkuPraca w systemie trzyzmianowym lub 4-brygadowym
Gumotiv Sp贸艂ka z o.o. Sp贸艂ka Komandytowa - 2017-10-05 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchnii arabskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Pu艂awy (lubelskie)