KUCHARZ/ SZEF ZMIANY Zag贸rze oferta pracy Granatoil Graniszewscy Sp.J.
Stanowisko: KUCHARZ/ SZEF ZMIANY
Wynagrodzenie: 3聽000 - 4聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie da艅 i posi艂k贸w do resteuracji i cateringu. Dbanie o stanowisko i powierzony sprz臋t.
Data publikacji: 2020-08-28
Lokalizacja: Zag贸rze (mazowieckie)
Pracodawca: Granatoil Graniszewscy Sp.J.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:05-079 Zag贸rze 3, powiat: mi艅ski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowanie da艅 i posi艂k贸w do resteuracji i cateringu. Dbanie o stanowisko i powierzony sprz臋t.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 3聽000 - 4聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: Praca w godz. 7-22
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ SZEF ZMIANY
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zag贸rze
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mi艅ski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1412
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Halin贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 3聽000 - 4聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 28.08.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Prawo jazdy kat. B
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: Granatoil Graniszewscy Sp.J.
danePracodawcy_nip: 7581909950
danePracodawcy_regon: 550737453
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Mi艅sku Mazowieckim
Adres pracodawcy:
05-079 Zag贸rze 3, powiat: mi艅ski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, Godziny : 12 - 18
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: mi艅ski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1412
Gmina pracodawcy: Halin贸w
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zag贸rze
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0002944
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Mi艅sku Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 28.08.2020
Oferta pracy wa偶na do: 27.09.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 28.08.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0e65bdbb948ba2c4683a6b5552daa43e
Podobne oferty pracy
Zgodny ze stanowiskiem.
"PORT 2000" Marcinkiewicz Sp. jawna - 2016-07-01 - Jeziorki (pomorskie)
przygotowywanie potraw, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Nowa Wie艣 Malborska (pomorskie)
Wg. stanowiska. Miejsce pracy Pizzeria Jaami. Wi臋cej informacji pod numerem 881 781 231.
Przemys艂aw Kuchta ALL GOOD - 2017-11-20 - Wo艂贸w (dolno艣l膮skie)
Proste prace produkcyjne
kontakt przez OHP - 2017-10-26 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
w/g stanowiska
"FUNDACJA WI臉殴 POKOLE艃" - 2019-09-06 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
pozyskiwanie nowych kontakt贸w handlowych, monitorowanie rynku, doradzanie klientom, wsp贸艂praca z obecnymi klientami firmy. Praca 20godz./tyg.; 5 dni w tygodniu w godzinach 9-17.
kontakt przez PUP - 2016-12-28 - Raszyn (mazowieckie)
Gotowanie barszczu kurai艅skiego, ga艂uszek. Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca na 1/2 etatu. Praca jednozmianowa. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Sieradz (艂贸dzkie)
obr贸bka artyku艂贸w spo偶ywczychprzygotowywanie i dekorowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Cieszyn (艣l膮skie)
obs艂uga klienta, kucharz
HANOI "Q.T" QUYET NGUYEN VAN - 2019-04-25 - Mi臋dzyrzecz (lubuskie)
przygotowanie posi艂k贸w i napoi
kontakt przez PUP - 2020-04-03 - D膮bie (lubuskie)
organizowanie produkcji gastronomicznejprzygotowywanie da艅 zgodnie z receptur膮
CGA Invest Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 HM Sp.k. - 2020-02-17 - Stara Morawa (dolno艣l膮skie)
NAPRAWA SAMOCHOD脫W
PRODUCTION SUPPORT AND MACHINES SERVICE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-12-05 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w sto艂贸wce szkolnej, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, wykonywanie prac porz膮dkowych w kuchni
SZKO艁A PODSTAWOWA NR 30 IM. KR脫LA KAZIMIERZA WIELKIEGO - 2016-05-24 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dekorowanie posi艂k贸w, obs艂uga pieca konwencyjno - parowego.Praca w godzinach: 6.00-14.00, 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2018-06-19 - Ole艣nica (dolno艣l膮skie)
* udzia艂 w przygotowywaniu oraz prowadzeniu szkole艅 z zakresu wdra偶ania, eksploatacji i u偶ytkowania system贸w informatycznych* realizacja wsparcia technicznego z zakresu wdra偶ania, eksploatacji i u偶ytkowania system贸w informatycznych* bie偶膮ce pozyskiwanie wiedzy z zakresu wdra偶ania, eksploatacji i u偶ytkowania przydzielonych system贸w informatycznych.
Regionalne Centrum Informatyki - 2019-01-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez OHP - 2016-10-12 - Sanok (podkarpackie)
przygotowanie posi艂k贸w z menu lokalu
kontakt przez PUP - 2020-10-06 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, orientalnej wg oryginalnych przepis贸w z u偶yciem tradycyjnych przypraw
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich oraz chi艅skich
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸wq
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Lublin (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNYCH, KUCHNI POLSKIEJ - WYDAWANIE ZUP, II DANIA, SUR脫WEK W SYSTEMIE ZMIENNYM, UZUPE艁NIANIE DAN W BEMARACH, DOSTARCZANIE CZYSTEJ ZASTAWY NA STANOWISKA WYDAWCZE, DBANIE O CZYSTO艢膯 BEMAR脫W NA POSZCZEG脫LNYCH STANOWISKACH PRACY, DBANIE O CZYSTO艢膯 WSZYSTKICH POMIESZCZE艃
OTYLYA CATERING HUBERT HO艁OWATY SP脫艁KA JAWNA - 2018-11-14 - 艁a艅cut (podkarpackie)
Przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej, znajomo艣膰 kuchni tureckiej,kebab.
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w indywidualnych, obs艂uga gastronomiczna imprez zamkni臋tych
FHU ADA Jaworski Dariusz - 2016-06-01 - Lubicz G贸rny (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni
Bar Restauracja " U Ch艂opa " Lucyna Gniecka i Przemys艂aw Gniecki - 2016-06-24 - Hrubiesz贸w (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Olkusz (ma艂opolskie)
przygotowanie potraw kuchni chi艅skiej
JW SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-08-19 - Stargard (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, praca w Sushi Bar Kaiseki (Kuchnia Japo艅ska), praca w systemie dwuzmianowym w godz. 11-22 wg grafiku
M 3 s.c. M. Jakubowski M. P膮czek M. Klimaszewski - 2016-07-01 - Opole (opolskie)
DBANIE O OBIEKTY ZIELONE, NAPRAWA PROSTYCH USTEREK, UTRZYMANIE W PORZ膭DKU POMIESZCZE艃 HOTELOWYCH
kontakt przez PUP - 2019-09-26 - Micha艂owice (ma艂opolskie)
- Przygotowanie posi艂k贸w, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawc臋.- Wynagrodzenie: 13,15 do 16 z艂/brutto/godzina. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony 1 rok. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Dla os贸b zainteresowanych mo偶liwo艣膰 pracy w niepe艂nym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godzinach: 11:30-19:30, w pi膮tek, sobot臋 w godzinach: 11:30-21:30. Wymagane wykszta艂cenie min. podstawowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 3 miesi膮ce w gastronomii. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋 50% oraz pracodawca 50%). Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (12:00-18:00) (Tel. 501-180-725) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Pocztowa 10, 40-002 Katowice).
REBURGER SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-04-20 - Katowice (艣l膮skie)