KUCHARZ Szczecin oferta pracy Beata Woropay-Hordziejewicz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - WYKONYWANIE POTRAW WG MENU, - PORCJOWANIE I WYKONYWANIE WYROB脫W KULINARNYCH- PRZESTRZEGANIE ZASAD BHP- DBANIE O CZYSTO艢膯 W MIEJSCU PRACY.
Data publikacji: 2020-07-01
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Beata Woropay-Hordziejewicz
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:JANA PAW艁A II 42/U6, 70-415 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- WYKONYWANIE POTRAW WG MENU, - PORCJOWANIE I WYKONYWANIE WYROB脫W KULINARNYCH- PRZESTRZEGANIE ZASAD BHP- DBANIE O CZYSTO艢膯 W MIEJSCU PRACY.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Szczecin
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3262
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
warunkiPracyIPlacy_nrLokalu: U6
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ZNAJOMO艢膯 KUCHNI JAPO艃SKIEJ
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
DO艢WIADCZENIE W ZAWODZIE (wymagany sta偶 - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: Beata Woropay-Hordziejewicz
danePracodawcy_nip: 8521416227
danePracodawcy_regon: 811910622
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
WINCENTEGO POLA 2A, 71-342 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV NA ADRES E-MAIL: BIURO (at) UNAGLSUSHI.PL
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, poczta
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
danePracodawcy_kodPowiatu: 3262
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szczecin
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0977976
Ulica pracodawcy: WINCENTEGO POLA
Numer budynku pracodawcy: 2A
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 01.07.2020
Oferta pracy wa偶na do: 31.07.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 01.07.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?91da8221d6baac315861d3e4438cee32
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie wed艂ug tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej. Czytanie receptur, uk艂adanie menu, sk艂adanie zam贸wie艅 zagranicznych.
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Ostro艂臋ka (mazowieckie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-10-11 - Krzy偶 Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, wykonywanie obr贸bki wst臋pnej i termicznej, uk艂adanie jad艂ospis贸w, dba艂o艣膰 o jako艣膰 i ilo艣膰 przygotowywanych posi艂k贸w.
42. BAZA LOTNICTWA SZKOLNEGO RADOM - 2019-11-06 - Sochaczew (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z zaplanowanymi przed dietetyka jad艂ospisami dla poszczeg贸lnych grup ludno艣ci, utrzymanie czysto艣ci stanowiska swojego miejsca pracy.
Food Investment S.A - 2015-12-15 - Gda艅sk (pomorskie)
do uzgodnienia
MOLYA SOLUTIONS MARTA MOUSTAFA - 2016-08-23 - Sanok (podkarpackie)
samodzielne sporz膮dzanie potraw kuchni orientalnej i azajtyckiej bez u偶ywania p贸lprodukt贸w,wyka艅zanie,porcjowanie,dekorowanie potraw, utrzymywanie na bie偶aco czysto艣ci na stanowisku pracy i po zako艅czeniu pracy
kontakt przez PUP - 2016-12-06 - Przasnysz (mazowieckie)
jw
HOTEL GROMADA CENTRUM Sp. z o.o. - 2018-12-03 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Rzepin (lubuskie)
Przygotowywanie potraw, napoj贸w, deser贸w
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - S臋p贸lno Kraje艅skie (kujawsko-pomorskie)
informowanie odno艣nie 艣wiadczen medycznych, prowadzenie terminarza us艂ug med.,obs艂uga administr. recepcji,obs艂uga podstawowych urz膮dzen med.
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - S艂ubice (lubuskie)
1) Inicjowanie, organizacja i realizacja imprez sportowych dla r贸偶nych grup wiekowych i spo艂ecznych;2) Organizacja regularnych i atrakcyjnych pozalekcyjnych zaj臋膰 sportowych dla dzieci i m艂odzie偶y oraz doros艂ych;3) Realizacja miesi臋cznego oraz rocznego harmonogramu pracy;4) Wsp贸艂praca z plac贸wkami edukacyjnymi oraz innymi podmiotami w celu promocji aktywno艣ci fizycznej;5) Wsp贸艂praca z organizacjami pozarz膮dowymi i klubami sportowymi,6) Organizacja imprez i wydarze艅 sportowych dla mieszka艅c贸w.Praca w wymiarze 138 godz. miesi臋cznie.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
przygotowywanie da艅, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, wsp贸艂praca z pracodawc膮 wietnamskoj臋zycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego, znajomo艣膰 kuchni wietnamskiej (przyprawy, owoce)
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Jab艂onowo (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w w restauracji, dbanie o zaplecze techniczne miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2020-03-09 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw i da艅 obiadowych
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Czarne (pomorskie)
Pomoc w zaladunku i roz艂adunku w臋gla w obszarze dzia艂alno艣ci firmy na adres wskazany przez zleceniodawc臋, wykonywanie innych prac na terenie Sk艂adu Weglowego.
Sp贸艂ka W臋glowa "Tepal" Tadeusz 呕abski Sp. Jawna - 2017-10-04 - Wa艂brzych (dolno艣l膮skie)
praca w kuchni wietnamskiej, przygotowanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
gotowanie od przystawek do obiad贸w, desery, fachowa obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
przyrz膮dzanie da艅 kuchnii wietnamskiej, znajomo艣膰 oryginalnych przepis贸w, receptur, sk艂adnik贸w: zi贸艂, przypraw
kontakt przez PUP - 2019-11-04 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
obsluga imprez, przygotowanie posi艂k贸. (mozliwo艣c noclegu podczas imprez) praca pomiedzy 8.oo a 24.oo + wolne dni ok. 80-120 godzin /m.
BOSPHORUS LINE POLAND Sp贸艂ka z Ograniczona Odpowiedzialno艣ci膮 - 2016-04-20 - Dobrze艅 (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw oferowanych w lokalu. Dba艂o艣膰 o jako艣膰 i estetyk臋 przygotowywanych da艅. Wsp贸艂praca ze wsp贸艂w艂a艣cicielem.
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - P艂ock (mazowieckie)
Tworzenie projekt贸w graficznych: plakat贸w, ulotek, zaprosze艅 na podstawie otrzymanych informacji oraz wytycznych do wydarze艅 kulturalnych realizowanych w ramach dzia艂alno艣ci statutowej Stowarzyszenie. Przygotowanie materia艂贸w do druku i utrzymywanie kontaktu z firmami poligraficznymi. Zamieszczenie zaprojektowanych plakat贸w na portalu spo艂eczno艣ciowym Facebook. Obr贸bka zdj臋膰 z wydarze艅 kulturalnych oraz film贸w na kanale YouTube. Skanowanie i obr贸bka materia艂贸w archiwalnych organizacji. Klasyfikowanie, selekcjonowanie i archiwizowanie obrobionych materia艂贸w. Pomoc w dystrybucji zaprojektowanych materia艂贸w promocyjno-reklamowych realizowanych wydarze艅 kulturalnych.
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Gorlice (ma艂opolskie)
produkcja pianki poliuretanowej, obs艂uga maszyn tn膮cych, pakowanie
GREINER Multifoam sp zoo - 2017-02-03 - Ozork贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
"Bazuny" Dymowska i Ankiersztejn Sp贸艂ka Jawna - 2016-07-04 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-08-01 - Tuszyn (艂贸dzkie)
Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat. Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Dbanie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.
Florencja Florek Katarzyna Kmak Beata s.c - 2020-05-18 - Kamionka Wielka (ma艂opolskie)
-przygotowywanie najprzer贸偶niejszych da艅 wyszukanej kuchni organicznej od przystawki, przek膮ski po dania g艂贸wne oraz desery, -organizacja wszystkich proces贸w roboczych w kuchni, -planowanie menu, -pomoc w zakupie sk艂adniki,-w艂a艣ciwe przechowywanie produkt贸w.
Koloniesch盲nke Burg pro gastra GmbH - 2016-03-24 - Niemcy (Niemcy)
Samodzielne sporz膮dzanie potraw
ZAJAZD ZAZAMCZE A. STARO艃, P. JASI艃SKA SP脫艁KA JAWNA - 2019-03-12 - Ojc贸w (ma艂opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
PIEKARNIA CUKIERNIA MOCHOWO AGNIESZKA GOG脫艁 - 2018-07-27 - Mochowo (mazowieckie)
obs艂uga kasy fiskalnej, wydawanie posi艂k贸w, dbanie o ekspozycj臋 i wygl膮d sali
SODEXO POLSKA Sp. z o. o. - 2018-01-12 - August贸w (podlaskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej,obs艂uga klienta/turysty niemieckiego.
ADANA Anna Fursewicz - 2019-09-20 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)