KUCHARZ Sochaczew oferta pracy 42. BAZA LOTNICTWA SZKOLNEGO RADOM
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, wykonywanie obróbki wstępnej i termicznej, układanie jadłospisów, dbałość o jakość i ilość przygotowywanych posiłków.
Data publikacji: 2019-11-06
Lokalizacja: Sochaczew (mazowieckie)
Pracodawca: 42. BAZA LOTNICTWA SZKOLNEGO RADOM
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:96-500 Sochaczew, powiat: sochaczewski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, wykonywanie obróbki wstępnej i termicznej, układanie jadłospisów, dbałość o jakość i ilość przygotowywanych posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sochaczew
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sochaczewski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sochaczew
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.12.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Dyspozycyjność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
kucharz z elementami carvingu z uprawnieniami do eksploatacji urządzeń,instalacji i sieci elektroenergetycznych do 1kV
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: kurs- kucharz
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: 42. BAZA LOTNICTWA SZKOLNEGO RADOM
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Radomiu
Adres pracodawcy:
96-500 Sochaczew, powiat: sochaczewski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: sochaczewski
Gmina pracodawcy: Sochaczew
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sochaczew
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Radomiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.11.2019
Oferta pracy ważna do: 30.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 06.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 06.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0e77a2a9bbdba3fab135a4174d62ed4c
Podobne oferty pracy
praca w restauracji hotelowej
GLOBAL TM sp z o.o. - 2017-07-13 - Pakość (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i wyrób pizzy
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "ANTARES" Borczyński Jacek - 2017-04-26 - Chojnice (pomorskie)
przygotowywanie potraw
Pstrąg Alina Karpińska - 2018-01-04 - Żyrzyn (lubelskie)
przygotowywanie posiłków dla pensjonariusyz Domu zgodnie z zasadami bezpieczeństwa i higieny pracy oraz reżimem sanitarnym obowiązującym przy przygotowywaniu posiłków.
DOM LEKARZA SENIORA IM. DR KAZIMIERZA FRITZA W WARSZAWIE - 2019-08-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posłków według jadłospisu, odpowiedzialność za właściwą jakość i gramaturę posiłków, odpowiedzialność za terminowe przygotowywanie posiłków, prawidłowe i estetyczne wydawanie dań w wyznaczonych godzinach. Praca w godz. 6.00-14.00 oraz 7.00-19.00 według grafiku, w Bielsku-Białej.
Dom Pomocy Społecznej "Dom Nauczyciela" - 2018-10-19 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2019-01-14 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie dań z różnych kultur kulinarnych, przekąsek, przystawek. estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności, dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy
P. W. SĘKPOL L.KUKUROWSKI, L. CHOMICZ SPÓŁKA JAWNA - 2017-08-24 - Ośno Lubuskie (lubuskie)
przygotowywanie kanapek typu kebab, sałatek, dań i napojów kuchni uzbeckiej, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, obsługa klientów lokalu
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Piaseczno (mazowieckie)
wyroby garmażeryjne: pierogi, krokiety itd.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Bytom (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni gruzińskiej
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Przygotowanie posiłków
BAR GASTRONOMICZNY Jerzy Krzyżański - 2016-02-29 - Żary (lubuskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, dbanie o czystość kuchnii
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Łopatno (świętokrzyskie)
praca w kuchni
Gminny Ośrodek Sportu i Rekreacji Koszęcin - 2019-05-28 - Koszęcin (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Jabłonowo (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków wykształcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie w zawodzie min. 5 lat
Centrum Usług Cateringowych DARIA KRYSZTOFIAK - GŁODAS - 2016-09-05 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowywanie dań obiadowych, surówek, robienie sosów, napoi i innych produktów znajdujących się w karcie, dbanie o porządek i czystość
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Bełchatów (łódzkie)
wydawanie potraw, przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej, ustalanie karty dań, wydawanie poleceń osobom na kuchni, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, odczyt receptur, tworzenie menu restauracji, organizacja zaopatrzenia restauracji, nadzór nad jakością serwowanych dań, współpraca z innymi działami restauracji, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska
kontakt przez PUP - 2019-03-15 - Rzeszów (podkarpackie)
Prace pod nadzorem szefa kuchni; przygotowanie posiłków (porcjowanie, gotowanie zup, wywarów, surówek, pieczenie ciast); samodzielna organizacja pracy na stanowisku, znajomość urządzeń, maszyn, sprzętu i narzędzi pracy, przepisów sanitarno-epidemiologicznych i bhp; dostosowanie pracy do księgi HACCAP; przestrzeganie przepisów prawa dotyczących wykonywanych zadań zawodowych.
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Gorlice (małopolskie)
prace kuchenne i pomocnicze w naleśnikarni
D.O.M. Danuta Laskowska - 2015-12-29 - Paprotnia (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Bałtów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków dla pacjentów. Prraca od poniedziałku do niedzieli w godz. 6.30-18.30 w Jaworzu.
BESKIDZKI ZESPÓŁ LECZNICZO-REHABILITACYJNY SZPITAL OPIEKI DŁUGOTERMINOWEJ W JAWORZU - 2017-02-08 - Jaworze (śląskie)
sprzedawca w branży hydraulicznej
PPHU KONKRET Andrzej Niszcz - 2016-09-05 - Węgrów (mazowieckie)
Przygotowanie dań kuchni polskiej i ukraińskiej.Kontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny. Oferta znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Szycie konfekcji lekkiej.
KONFEKCJA PRODUKCJA I SPRZEDAŻ S.C. - 2019-08-27 - Stojadła (mazowieckie)
Ustalenie karty dań i sposobu podawania; nadzór nad jakością zamawianej żywności; przestrzeganie BHP i HACCP; wydawanie [poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktu; Praca w godzinach 10.00-22.00 wg grafiku, równoważny czas pracy, praca także w niedziele i święta.
KLG KAMILA LECH-GAJDA - 2019-02-20 - Zgorzelec (dolnośląskie)
W przypadku kuchrza : przygotowywanie posiłków.W przypadku pomocy kuchennej : pomaganie w pracach przygotowawczych do obiadu, utrzymywanie pomieszczeń kuchni i jadalni w należytej czystości, pomoc przy wydawaniu obiadu, systematyczne mycie i wyparzanie naczyń kuchennych, talerzy, kubków i przyborów.Godziny pracy do uzgodnienia.
Szkoła Podstawowa Nr 17 im. Bohaterów Westerplatte - 2018-07-04 - Zabrze (śląskie)
dania regionalne+ kuchnia polska
RESTAURACJA "LEŚNICZANKA" GÓRSK - 2016-09-05 - Górsk (kujawsko-pomorskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2017-01-13 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie dań głównych,przygotowywanie karty oraz nowych potraw,przygotowywanie posiłków na zamówienie
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Włoszakowice (wielkopolskie)
gotowanie, pieczenie, wydawanie posiłków a la carte i bufetów
Handel Transport Usługi Sławomir Gołubowicz - 2019-09-11 - Jabłońskie (warmińsko-mazurskie)