KUCHARZ Kamionka Wielka oferta pracy Florencja Florek Katarzyna Kmak Beata s.c
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat. Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Dbanie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.
Data publikacji: 2020-05-18
Lokalizacja: Kamionka Wielka (ma艂opolskie)
Pracodawca: Florencja Florek Katarzyna Kmak Beata s.c
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:33-334 Kamionka Wielka 767, powiat: nowos膮decki, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat. Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Dbanie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Kamionka Wielka
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 12
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: nowos膮decki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1210
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Kamionka Wielka
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.06.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: Florencja Florek Katarzyna Kmak Beata s.c
danePracodawcy_nip: 7343569217
danePracodawcy_regon: 382826327
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Nowos膮deckiego
Adres pracodawcy:
33-334 Kamionka Wielka 767, powiat: nowos膮decki, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 12
Powiat pracodawcy: nowos膮decki
danePracodawcy_kodPowiatu: 1210
Gmina pracodawcy: Kamionka Wielka
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Kamionka Wielka
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0434371
Numer budynku pracodawcy: 767
Oferta zg艂oszona przez:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Nowos膮deckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 19.05.2020
Oferta pracy wa偶na do: 31.05.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.05.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 18.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?4400096c61149abf519aed2276dbbb2d
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w, kart, organizacja przyj臋膰 okoliczno艣ciowych
Kawiarnia "KAMELIA" s.c. A. P贸艂ciennik, N. B艂o艅ski - 2019-07-16 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
jw
Browarmia sp. z.o.o. - 2017-03-14 - Warszawa (mazowieckie)
Zamawianie towaru, samodzielne gotowanie wg karty i menu, organizacja kuchni
Piotr Kowalewski AGENCJA IMPREZ ROZRYWKOWYCH "ARA" PIOTR KOWALEWSKI - 2019-06-19 - Jastrz臋bia G贸ra (pomorskie)
Osoba zatrudniona na tym stanowisku b臋dzie odpowiedzialna za przygotowanie spaghetti, go艂膮bk贸w, nale艣nik贸w i innych podobnych da艅 makaronowych.
Zak艂ad Gastronomiczny Krystyna Chochorowska - 2018-09-17 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
- Wykonywanie r贸偶nego rodzaju potraw (samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni) w oparciu o sprawdzone receptury. Przestrzeganie 艣ci艣le wewn臋trznych przepis贸w dotycz膮cych prowadzenia kuchni. Utrzymywanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych.- Znajomo艣膰 j臋zyk ukrai艅skiego jest wymagana do porozumiewania si臋 z pozosta艂ymi pracownikami kuchni.- Praca na trzy zmiany po 8 godzin w godzinach: 5:00-23:00. Praca r贸wnie偶 w soboty, niedziele, 艣wi臋ta.
kontakt przez PUP - 2019-12-17 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga urz膮dze艅 AGD.
Monika Luberda "DUET" - 2016-01-18 - Charsznica (ma艂opolskie)
przygotowywanie dokument贸w - segregacja dokument贸w - odbieranie telefon贸w ( w tym w j臋zyku angielskim) -redagowanie bie偶膮cych spraw kierownikowi.
CASS CONSTRUCTIN AND STEEL STRUCTURUS Sp. z o. o. - 2016-08-17 - Stasz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Zapoznanie si臋 z urz膮dzeniami w gasrtonomii. Zapoznanie si臋 z potrawami. Wst臋pna obr贸bka surowc贸w. Sporz膮dzanie potrwa kuchni polskiej i innych narod贸w.
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - P艂ock (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-10-09 - Tomaszowice-Kolonia (lubelskie)
kontakt z kontrahentem z Niemiec, obs艂uga komputera, kontakt z klientem
PPUH AW - TRANS WIES艁AWA 呕URAWA SYC脫W - 2017-01-18 - Syc贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw wg. karty menu, obs艂uga imprez okolicznosciowych
EURO-TRANS LOGISTYKA SP.Z O.O. - 2017-10-13 - Pu艂awy (lubelskie)
- Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprzetem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku,- nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem,- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣cicwe, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego, - obr贸bka st臋pna surowc贸w: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp.- sporz膮dzanie potraw w oparciu o ceceptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawierajacych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstajace w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w,- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, desry, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋, porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw),- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w, podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i goracych.
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Miszewko (pomorskie)
Produkcja pizzy
MARCIN SOBIECH - 2020-04-09 - Jaworzno (艣l膮skie)
Projektowanie cz臋艣ci maszyn, tworzenie modeli 3D oraz dokumentacji wykonawczej, kontakt z klientem, wsp贸艂praca z innymi osobami zatrudnionymi w firmie.
MG ENGINEERING GRZEGORZ KORPAN - 2015-12-07 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
PHU "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2019-07-02 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-02 - M艂awa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Warszawa (mazowieckie)
kontakt z biurami podr贸偶y na Ukraiinie -uzgadnianie menu, robienie kalkulacji i przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Olsztynek (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z zaplanowanymi przed dietetyka jad艂ospisami dla poszczeg贸lnych grup ludno艣ci, utrzymanie czysto艣ci stanowiska swojego miejsca pracy.
Food Investment S.A - 2016-05-16 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie 艣niada艅, obiad贸w i kolacji z zachowaniem proces贸w produkcji, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 i higien臋, o sprz臋t w kuchni i magazynie
Miejski Dom Spokojnej Staro艣ci w Ustroniu - 2019-11-27 - Ustro艅 (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw w kuchni.
Familijna S.C. Katarzyna Woroniecka, Krzysztof Bromka - 2019-03-11 - P艂ock (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-07-26 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE WED艁UG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYSJKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UK艁ADANIE MENU, SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 ZAGRANIC臉.
kontakt przez PUP - 2018-03-10 - Ostro艂臋ka (mazowieckie)
Produkcja i dystrybucja posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w ( restauracja a'la carte). Przygotowywanie posi艂k贸w na imprezy okoliczno艣ciowe dla go艣ci hotelowych.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2016-08-26 - Wola Kie艂pi艅ska (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-27 - Warszawa (mazowieckie)
wyksz.zawodowe kierunkowe, mile widziane do艣wiadczenie
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA WALDEMAR RATAJCZYK,MARCIN GRZYBOWSKI SP脫艁KA CYWILNA - 2017-01-25 - Kalisz (mazowieckie)
Przygotowywanie i realizacja procesu produkcji pianki. Nadz贸r nad jako艣ci膮 wytwarzanych produkt贸w. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe.
kontakt przez OHP - 2018-10-09 - Myjomice (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, zmywanie i sprz膮tanie
Monika Gancarewicz - 2016-09-27 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
Praca na obszrze kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)