KUCHARZ Szczecin oferta pracy 109 SZPITAL WOJSKOWY Z PRZYCHODNIĄ - SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 650 PLN
Zakres obowiązków: WYKONYWANIE CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z PRODUKCJĄ I DYSTRYBUCJĄ POSIŁKÓW, MIĘDZY INNYMI: ODBIÓR SUROWCÓW Z MAGAZYNU, PRZYGOTOWANIE PÓŁPRODUKTÓW, SPORZĄDZANIE POTRAW, PORCJOWANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW, DBANIE O JAKOŚĆ, SMAK POTRAW ORAZ ESTETYKĘ PODANIA PRZYGOTOWANYCH POTRAW, POBIERANIE PRÓB POKARMOWYCH, WŁAŚCIWE ICH OPISANIE I PRZECHOWYWANIE, PROWADZENIE MAGAZYNU PODRĘCZNEGO, WŁAŚCIWA OBSŁUGA SPRZĘTU KUCHENNEGO I INNYCH URZĄDZEŃ TECHNICZNYCH ZNAJDUJĄCYCH SIĘ W KUCHNI ZGODNIE ZE ZNAJOMOŚCIĄ INSTRUKCJI OBSŁUGI MASZYN NA STANOWISKU PRACY, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW HIGIENICZNO-SANITARNYCH, DYSCYPLINY PRACY, BHP, PPOŻ I HACCAP
Data publikacji: 2020-06-30
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: 109 SZPITAL WOJSKOWY Z PRZYCHODNIĄ - SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PIOTRA SKARGI 9/11, 70-965 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
WYKONYWANIE CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z PRODUKCJĄ I DYSTRYBUCJĄ POSIŁKÓW, MIĘDZY INNYMI: ODBIÓR SUROWCÓW Z MAGAZYNU, PRZYGOTOWANIE PÓŁPRODUKTÓW, SPORZĄDZANIE POTRAW, PORCJOWANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW, DBANIE O JAKOŚĆ, SMAK POTRAW ORAZ ESTETYKĘ PODANIA PRZYGOTOWANYCH POTRAW, POBIERANIE PRÓB POKARMOWYCH, WŁAŚCIWE ICH OPISANIE I PRZECHOWYWANIE, PROWADZENIE MAGAZYNU PODRĘCZNEGO, WŁAŚCIWA OBSŁUGA SPRZĘTU KUCHENNEGO I INNYCH URZĄDZEŃ TECHNICZNYCH ZNAJDUJĄCYCH SIĘ W KUCHNI ZGODNIE ZE ZNAJOMOŚCIĄ INSTRUKCJI OBSŁUGI MASZYN NA STANOWISKU PRACY, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW HIGIENICZNO-SANITARNYCH, DYSCYPLINY PRACY, BHP, PPOŻ I HACCAP
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 650 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 2.650 ZŁ + WYSŁUGA LAT DO 20%
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3262
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
warunkiPracyIPlacy_nrLokalu: 11
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 650 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: KOMUNIKATYWNOŚĆ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: SYSTEMATYCZNOŚĆ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: SAMODZIELNOŚĆ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_2: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_3: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_4: Array
Nazwa pracodawcy:
109 SZPITAL WOJSKOWY Z PRZYCHODNIĄ - SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ
danePracodawcy_nip: 8512543558
danePracodawcy_regon: 810200960
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
PIOTRA SKARGI 9/11, 70-965 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV NA EMAIL LUB PRZESŁAĆ POCZTĄ
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
danePracodawcy_kodPowiatu: 3262
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0977976
Ulica pracodawcy: PIOTRA SKARGI
Numer budynku pracodawcy: 9
danePracodawcy_nrLokalu: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 30.06.2020
Oferta pracy ważna do: 29.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 30.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 30.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?15cf1a138a70da0e92e1baa7b4cc0134
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków wg norm, przestrzeganie przepisów sanitarnych.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Gdańsk (pomorskie)
Sporządzanie posiłków, praca w godzinach 10-22 co drugi dzień
Krystyna Rzemińska - Zajazd u " KRYSTYNY " - 2017-05-29 - Ptaszkowa (małopolskie)
Praca w bistro. Wymagamy: -minimum doświadczenia w pracy -odpowiedzialności i sumienności -dyspozycyjność-dbania o porządek w miejscu pracy -chęci nauki i rozwoju Oferujemy:-godziwe wynagrodzenie-prace w młodym i energicznym zespole-możliwość nabycia doświadczenia i rozwoju przy boku szefa Robert Świątek uczestnika programu Top ChefKontakt z pracodawcą:570950401
Figa Sp zoo - 2016-06-08 - Wrocław (dolnośląskie)
praca jako samodzielny kucharz, przygotowywanie dań z menu restauracji, komponowanie nowych dań do karty menu oraz przygotowywanie ofert
"PARADISO" I. TYSZKO A. TYSZKO SPÓŁKA JAWNA - 2017-10-20 - Białystok (podlaskie)
-
CATERMED S.A. Kraków - 2016-02-08 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2018-10-16 - Rząska (małopolskie)
Pomoc kuchenna -przygotowywanie surówek, sałatek, zmywanie naczyń.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: Umowa na okres próbny 3 m-ce , kolejna umowa na czas nieokreślony.Miejsce wykonywania pracy: Łaziska górnePraca w godzinach: od 10.00 pn-ndz , system 12/12-(do uzgodnienia z pracodawcą). Możliwość pracy na 1/2 etatu.
S.C. FOLTYN RESTAURACJA-PIZZERIA "SILESIA"/ Restauracja Mocca D'Oro - 2017-03-03 - Łaziska Górne (śląskie)
Do uzgodnienia
Hotel i Restauracja BONA Piotr Jachimowski - 2018-08-14 - Sanok (podkarpackie)
pakowanie towaru
GOOD MILLS POLSKA SP.ZO.O. - 2017-12-22 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, obsługa kasy
SUŁTAN KEBAB Marcin Haponik - 2016-08-11 - Malbork (pomorskie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw różnych kuchni z naciskiem na tradycyjną kuchnie norweską.WYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharz. Brak formalnego wykształcenia może zastąpić doświadczenie zawodoweDoświadczenie zawodowe: Wymagane jako kucharz – różne kuchnie, doświadczenie w tradycyjnej kuchni norweskiej będzie dodatkowym atutem.Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka polskiego i angielskiego Inne istotne wymagania:- komunikatywność, umiejętność pracy w zespole, - schludność, dokładność, kreatywność,- posiadanie wiedzy dot. funkcjonowania kuchni
Elvekanten Spiseri AS - 2016-12-08 - Norwegia (Norwegia)
praca w godz.7.00-15.00
PWM NUE Bogusław Seemann - 2017-09-27 - Kobylnica (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, miejsce pracy Restauracja Regendt- Kąty Rybackie
Firma Produkcyjno-Handlowa Art&Kam s.c. J. Bronicki W. Bronicka - 2016-05-19 - Kąty Rybackie (pomorskie)
Projektowanie w branży konstrukcyjnej
JĘDRZEJCZYK WOJCIECH PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO USŁUGOWO HANDLOWE "VITARO" - 2016-03-29 - Dziepółć (łódzkie)
Osoba zatrudniona na danym stanowisku będzie odpowiedzialna zaprzygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług orazprzestrzeganie norm i standardów produkcji. Dodatkową odpowiedzialnościąKucharza będzie estetyczne prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowemagazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania zżywnością
PUB MASKA - 2017-05-12 - Opole (opolskie)
- przygotowywanie dań kuchni indyjskiej TIKKA MASALA, MARYNATA TIKKA, KORMA wg receptur- przyjmowanie dostaw do kuchni od dostawców z Indii- praca w zespole indyjskojęzycznym
kontakt przez PUP - 2020-07-03 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie składników, potraw Ipizza, sałatki itp.), utrzymywanie porządku, pilnowanie dat wazności produktów
Lustro Agnieszka Hryń-Woroszylak - 2017-05-19 - Białystok (podlaskie)
znajomość przepisów o czasie pracy kierowcy, rozporządzenia 561dot. czasu pracy kierowcy
KANO Sp. z o.o. - 2018-02-23 - Opole (opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw. Nadzór nad jakością zamówionej żywności. Dopilnowanie potraw i przestrzeganie zasad higieny w kuchni. Znajomość zasad dotyczących żywienia.
Przedszkole Publiczne nr 8 im. Kubusia Puchatka - 2017-04-04 - Jawor (dolnośląskie)
Ewidencja odpadów, paliw, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Żary (lubuskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2019-06-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach - 2017-08-14 - Gorzyce (śląskie)
pomoc elektryka
Instalatorstwo Elektryczne Dan Szot Daniel Szota - 2018-04-12 - Lubawka (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla 150 dzieci.
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Zabrze (śląskie)
pomoc lek.weterynarii, sprzątanie miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2018-10-16 - Wieliczka (małopolskie)
sporządzanie potraw kuchni wietnamskiej według oryginalnych receptur od surowca do gotowego produktu.
kontakt przez PUP - 2019-01-30 - Zduńska Wola (łódzkie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw mączny z zastosowaniem maszyn i urządzeń, przygotowanie i pieczenie frytek
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Mława (mazowieckie)
W/g zawodu.
kontakt przez PUP - 2019-08-01 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowanie posiłków
Desperado Restauracja Pizzeria Gaweł Joanna - 2017-03-15 - Bytom (śląskie)