KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP

Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ

Wynagrodzenie: od 2 600 PLN

Zakres obowiązków: - przygotowywanie dań kuchni indyjskiej TIKKA MASALA, MARYNATA TIKKA, KORMA wg receptur- przyjmowanie dostaw do kuchni od dostawców z Indii- praca w zespole indyjskojęzycznym

Data publikacji: 2020-07-03

Lokalizacja: Łódź (łódzkie)

Pracodawca: kontakt przez PUP

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:
- przygotowywanie dań kuchni indyjskiej TIKKA MASALA, MARYNATA TIKKA, KORMA wg receptur- przyjmowanie dostaw do kuchni od dostawców z Indii- praca w zespole indyjskojęzycznym

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony

warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12

Wymiar etatu: 1

Zmianowość pracy: jedna zmiana

warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1

Liczba godzin pracy w tygodniu: 40

warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN

System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną

warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1

Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie

warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź

warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Zawód: kucharz*

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 03.07.2020

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak

wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array

Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność przygotowania MARYNATY TIKKA, TIKKA MASALA, KORMYznajomość języka hindi poziom komunikatywnygotowośc do pracy w miejscu o podwyższonej temperaturze

Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP

danePracodawcy_nip: 7272819887

danePracodawcy_regon: 369806467

Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi

Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: łódzkie

danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10

Powiat pracodawcy: m. Łódź

danePracodawcy_kodPowiatu: 1061

Gmina pracodawcy: Łódź

Kraj pracodawcy: Polska

danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134

Miejscowość pracodawcy: Łódź

danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650

Ulica pracodawcy: Milionowa

Numer budynku pracodawcy: 91

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1

pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211

Data dodania oferty pracy: 03.07.2020

Oferta pracy ważna do: 17.07.2020

Data udostępnienia oferty pracy: 03.07.2020

Data przyjęcia oferty pracy: 03.07.2020

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

kodJezyka: pl

link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?2e428a56903b928855e54cf00b91014e

Podobne oferty pracy

KUCHARZ - od 2 100 PLN

-nadzór i przygotowywanie posiłków,- sporządanie grafików pracy,- planowanie zaopatrzenia,- sporządzanie jadłospisów,-nadzorowanie stanu sanitarnego pomieszczeń i urządzeń,-prowadzenie gospodarki magazynowej i żywnościowej,-znajomośc procedur HACCP
Zakład Leczenia Uzależnień Charcice - 2018-07-10 - Charcice (wielkopolskie)

KUCHARZ - od 2 200 PLN

Kucharz
MIELDIS Sp. z o.o. - 2017-04-07 - Mielec (podkarpackie)

KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ - od 2 500 PLN

przygotowanie posiłków kuchni tureckiej i orientalnej
City Kebab Sp. z o.o. - 2017-06-21 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

Przygotowywanie potraw według tradycyjnych receptur kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2019-10-11 - Lipno (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ/POMOC KUCHENNA - od 3 000 PLN

przygotowywanie dań tradycyjnych ( mięsne, rybne)
Wytwórnia Artykułów Szkolnych Bogusław Bobrowski, Restauracja PROSTO Z MORZA - 2018-08-02 - Toruń (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

przygotowywanie posiłków dla grup zorganizowanych,śniadań hotelowych oraz obiadów abonamentowych
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Augustów (podlaskie)

KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ - od 1 050 PLN

Przygotowanie potraw kuchni orientalnej
"Glare Global Sourcing Faruque" Spółka Jawna - 2018-07-19 - Sosnowiec (śląskie)

KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ, ARABSKIEJ - od 2 700 PLN

Wykonywanie potraw kuchni orientalnej, tureckiej
kontakt przez PUP - 2019-11-22 - Lublin (lubelskie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICE.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Grójec (mazowieckie)

KUCHARZ-GARMAŻER - do 2 000 PLN

produkcja wyrobów garmażeryjnych
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-05-11 - Rzeszów (podkarpackie)

KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ - od 2 000 PLN

Kucharz kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Kielce (świętokrzyskie)

KUCHARZ SAMODZIELNY / PIZZERMEN - 3 500 - 4 200 PLN

-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych,-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 683-95-99; 509-382-756.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-08-16 - Pszczółki (pomorskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

zgodnie ze stanowiskiem
Ośrodek Wypoczynkowy "PSIA GÓRA" Zofia i Jerzy Zych s.c. - 2016-02-03 - Swornegacie (pomorskie)

REFERENT, STANOWISKO PRACY DS. OBSŁUGI WNIOSKÓW O PRZYZNANIE POMOCY - od 2 700 PLN

- weryfikacja wniosków o przyznanie pomocy zgodnie z procedurami oraz przepisami obowiązującego prawa, w tym wprowadzanie danych do aplikacji i zatwierdzanie odpowiednich etapów weryfikacji wniosku,- przygotowanie projektów umów i aneksów do umów zawieranych z wnioskodawcami do ich parafowania,- prowadzenie monitoringu, sprawozdawczości na potrzeby Centrali Agencji w tym monitorowanie terminów realizacji procedur i działań kontrolnych,- rozpatrywanie informacji o nieprawidłowościach, przekazywanie informacji o stwierdzonych nieprawidłowościach do komórki właściwej w zakresie kontroli wewnętrznej, a w razie potrzeby przygotowywanie zawiadomienia o podejrzeniu przestępstwa lub wykroczenia do organów ścigania,- udzielanie informacji w zakresie działalności BWI, w tym przeprowadzanie szkoleń dla potencjalnych wnioskodawców
Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa Pomorski Oddział Regionalny - 2019-09-26 - Kościerzyna (pomorskie)

KUCHARZ - od 2 250 PLN

umiejętność gospodarowania produktem, samodzielne przygotowywanie dań, przestrzeganie i znajomość przepisów HACCP i BHP, zamawianie towarów
kontakt przez PUP - 2019-11-27 - Lidzbark (warmińsko-mazurskie)

PRACOWNIK OGÓLNOBUDOWLANY - od 2 250 PLN

Prace ogólnobudowlane
kontakt przez PUP - 2019-02-18 - Niegówka (śląskie)

KUCHARZ - od 3 500 PLN

przygotowywanie posiłków
TSS KUREK SPÓŁKA JAWNA - 2018-07-12 - Lubin (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 2 600 PLN

- Sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt; wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet; przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego; stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej. - Wynagrodzenie: 2600 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 10:00-24:00 + soboty, niedziele, święta. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne: Kucharz - Cukiernik. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 9 miesięcy jako kucharz lub szef kuchni. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu. Wymagana umiejętność przygotowywania dań kuchni polskiej, włoskiej i ukraińskiej. Wymagana umiejętność przygotowywania pizzy oraz różnego rodzaju deserów.
kontakt przez PUP - 2018-12-12 - Katowice (śląskie)

KUCHARZ - 2 000 - 2 800 PLN

przygotowywanie potraw zgodnie z menu dziennym
USŁUGI GASTRONOMICZNE ZDZIENNICKA HANNA I JERZY S.C. - 2017-09-22 - Kwidzyn (pomorskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

kucharz
EDUKACJA Kinga Wnuk - 2018-01-10 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)

KUCHARZ - do 1 850 PLN

Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Spółdzielnia Socjalna "IDEA" - 2016-04-14 - Rotmanka (pomorskie)

SPEDYTOR MIĘDZYNARODOWY - od 2 774,96 PLN

ORGANIZACJA I NADZÓR NAD TRANSPORTEM, NAWIAZYWANIE I UTRZYMYWANIE RELACJI Z KONTRAHENTAMI ZAGRANICZNYMI, POZYSKIWANIE NOWYCH KONTRAHENTÓWWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE WYŻSZE, NAWIAZYWANIE RELACJI Z KONTRAHENTAMI ZAGRANICZNYMI, ZNAJOMOŚĆ WSCHODNIEGO RYNKU TRANSPORTOWEGO, DOŚWIADCZENIE W TRANSPORCIE, ZNAJOMOŚC UKRAIŃSKIEGO, ROSYJSKIEGO- BIEGŁA, BARDZO DOBRY NIEMIECKI , ANGIELSKI.
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - od 1 960 PLN

PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI TURECKIEJ,WYMAGANIA:UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA TURECKIEGO;
TUR-POL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)

KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ - od 2 100 PLN

Przygotowywanie posiłków, ustalanie MENU z zakresu kuchni tureckiej, rozdzielanie prac pracownikom, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak przygototywanych posiłków, posługiwanie się językiem tureckim w celu sprawnej komunikacji z zatrudnionymi pracownikami, którzy nie znają języka polskiego, zakup towarów u dostawców.
kontakt przez PUP - 2018-11-21 - Jędrzejów (świętokrzyskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Modrzejowice (mazowieckie)

KUCHARZ R147/3280-1318/18 - od 2 500 PLN

przyrządzanie potraw
PIEROGARNIA Anna Gadomska - 2018-08-28 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)