KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie dań kuchni indyjskiej TIKKA MASALA, MARYNATA TIKKA, KORMA wg receptur- przyjmowanie dostaw do kuchni od dostawców z Indii- praca w zespole indyjskojęzycznym
Data publikacji: 2020-07-03
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie dań kuchni indyjskiej TIKKA MASALA, MARYNATA TIKKA, KORMA wg receptur- przyjmowanie dostaw do kuchni od dostawców z Indii- praca w zespole indyjskojęzycznym
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność przygotowania MARYNATY TIKKA, TIKKA MASALA, KORMYznajomość języka hindi poziom komunikatywnygotowośc do pracy w miejscu o podwyższonej temperaturze
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7272819887
danePracodawcy_regon: 369806467
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 03.07.2020
Oferta pracy ważna do: 17.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 03.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 03.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?2e428a56903b928855e54cf00b91014e
Podobne oferty pracy
-nadzór i przygotowywanie posiłków,- sporządanie grafików pracy,- planowanie zaopatrzenia,- sporządzanie jadłospisów,-nadzorowanie stanu sanitarnego pomieszczeń i urządzeń,-prowadzenie gospodarki magazynowej i żywnościowej,-znajomośc procedur HACCP
Zakład Leczenia Uzależnień Charcice - 2018-07-10 - Charcice (wielkopolskie)
Kucharz
MIELDIS Sp. z o.o. - 2017-04-07 - Mielec (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz
Wiesław Borowiak DOM WESELNY "SIKORKA" - 2019-01-02 - Sikory (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków kuchni tureckiej i orientalnej
City Kebab Sp. z o.o. - 2017-06-21 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie potraw według tradycyjnych receptur kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2019-10-11 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań tradycyjnych ( mięsne, rybne)
Wytwórnia Artykułów Szkolnych Bogusław Bobrowski, Restauracja PROSTO Z MORZA - 2018-08-02 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla grup zorganizowanych,śniadań hotelowych oraz obiadów abonamentowych
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Augustów (podlaskie)
Przygotowanie potraw kuchni orientalnej
"Glare Global Sourcing Faruque" Spółka Jawna - 2018-07-19 - Sosnowiec (śląskie)
Wykonywanie potraw kuchni orientalnej, tureckiej
kontakt przez PUP - 2019-11-22 - Lublin (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICE.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Grójec (mazowieckie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-05-11 - Rzeszów (podkarpackie)
Kucharz kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Kielce (świętokrzyskie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych,-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 683-95-99; 509-382-756.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-08-16 - Pszczółki (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Ośrodek Wypoczynkowy "PSIA GÓRA" Zofia i Jerzy Zych s.c. - 2016-02-03 - Swornegacie (pomorskie)
- weryfikacja wniosków o przyznanie pomocy zgodnie z procedurami oraz przepisami obowiązującego prawa, w tym wprowadzanie danych do aplikacji i zatwierdzanie odpowiednich etapów weryfikacji wniosku,- przygotowanie projektów umów i aneksów do umów zawieranych z wnioskodawcami do ich parafowania,- prowadzenie monitoringu, sprawozdawczości na potrzeby Centrali Agencji w tym monitorowanie terminów realizacji procedur i działań kontrolnych,- rozpatrywanie informacji o nieprawidłowościach, przekazywanie informacji o stwierdzonych nieprawidłowościach do komórki właściwej w zakresie kontroli wewnętrznej, a w razie potrzeby przygotowywanie zawiadomienia o podejrzeniu przestępstwa lub wykroczenia do organów ścigania,- udzielanie informacji w zakresie działalności BWI, w tym przeprowadzanie szkoleń dla potencjalnych wnioskodawców
Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa Pomorski Oddział Regionalny - 2019-09-26 - Kościerzyna (pomorskie)
praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe "ELRO" Elżbieta Pufal - 2016-04-25 - Malbork (pomorskie)
umiejętność gospodarowania produktem, samodzielne przygotowywanie dań, przestrzeganie i znajomość przepisów HACCP i BHP, zamawianie towarów
kontakt przez PUP - 2019-11-27 - Lidzbark (warmińsko-mazurskie)
Prace ogólnobudowlane
kontakt przez PUP - 2019-02-18 - Niegówka (śląskie)
przygotowywanie posiłków
TSS KUREK SPÓŁKA JAWNA - 2018-07-12 - Lubin (dolnośląskie)
- Sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt; wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet; przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego; stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej. - Wynagrodzenie: 2600 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 10:00-24:00 + soboty, niedziele, święta. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne: Kucharz - Cukiernik. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 9 miesięcy jako kucharz lub szef kuchni. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu. Wymagana umiejętność przygotowywania dań kuchni polskiej, włoskiej i ukraińskiej. Wymagana umiejętność przygotowywania pizzy oraz różnego rodzaju deserów.
kontakt przez PUP - 2018-12-12 - Katowice (śląskie)
Zgodny
Przedsibiorstwo Handlowo - Usługowe RESTAURANT & GRILL "GROTA" Krzysztof Szymański - 2016-06-27 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z menu dziennym
USŁUGI GASTRONOMICZNE ZDZIENNICKA HANNA I JERZY S.C. - 2017-09-22 - Kwidzyn (pomorskie)
kucharz
EDUKACJA Kinga Wnuk - 2018-01-10 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Spółdzielnia Socjalna "IDEA" - 2016-04-14 - Rotmanka (pomorskie)
ORGANIZACJA I NADZÓR NAD TRANSPORTEM, NAWIAZYWANIE I UTRZYMYWANIE RELACJI Z KONTRAHENTAMI ZAGRANICZNYMI, POZYSKIWANIE NOWYCH KONTRAHENTÓWWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE WYŻSZE, NAWIAZYWANIE RELACJI Z KONTRAHENTAMI ZAGRANICZNYMI, ZNAJOMOŚĆ WSCHODNIEGO RYNKU TRANSPORTOWEGO, DOŚWIADCZENIE W TRANSPORCIE, ZNAJOMOŚC UKRAIŃSKIEGO, ROSYJSKIEGO- BIEGŁA, BARDZO DOBRY NIEMIECKI , ANGIELSKI.
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI TURECKIEJ,WYMAGANIA:UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA TURECKIEGO;
TUR-POL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, ustalanie MENU z zakresu kuchni tureckiej, rozdzielanie prac pracownikom, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak przygototywanych posiłków, posługiwanie się językiem tureckim w celu sprawnej komunikacji z zatrudnionymi pracownikami, którzy nie znają języka polskiego, zakup towarów u dostawców.
kontakt przez PUP - 2018-11-21 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Modrzejowice (mazowieckie)
przyrządzanie potraw
PIEROGARNIA Anna Gadomska - 2018-08-28 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)