KUCHARZ Katowice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potrawy, ciast, napoj贸w i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅. Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t; wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych; sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet; przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy; przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego; stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej. - Wynagrodzenie: 2600 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 10:00-24:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne: Kucharz - Cukiernik. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 9 miesi臋cy jako kucharz lub szef kuchni. Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka sanepidu. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 kuchni polskiej, w艂oskiej i ukrai艅skiej. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania pizzy oraz r贸偶nego rodzaju deser贸w.
Data publikacji: 2018-12-12
Lokalizacja: Katowice (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Katowice, powiat: m. Katowice, woj: 艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potrawy, ciast, napoj贸w i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅. Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t; wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych; sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet; przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy; przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego; stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej. - Wynagrodzenie: 2600 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 10:00-24:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne: Kucharz - Cukiernik. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 9 miesi臋cy jako kucharz lub szef kuchni. Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka sanepidu. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 kuchni polskiej, w艂oskiej i ukrai艅skiej. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania pizzy oraz r贸偶nego rodzaju deser贸w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 2600 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Katowice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Katowice
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Ksi膮偶eczka sanepidu
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne: Kucharz - Cukiernik. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 9 miesi臋cy jako kucharz lub szef kuchni. Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka sanepidu. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 kuchni polskiej, w艂oskiej i ukrai艅skiej. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania pizzy oraz r贸偶nego rodzaju deser贸w.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 9
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Po艣piecha 14, 40-852 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt WY艁膭CZNIE telefoniczny w sprawie oferty pracy z PUP Katowice w godzinach: 14:00-15:30 lub osobisty w godzinach: 8:00-14:00. Prosimy NIE wysy艂a膰 CV lub 呕yciorys贸w na podany adres e-mail.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Katowice
Ulica pracodawcy: Po艣piecha
Numer budynku pracodawcy: 14
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STA艁E PLAC脫WKI GASTRONOMICZNE. PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE 呕YWNO艢CI DLA ODBIORC脫W ZEWN臉TRZNYCH (KATERING).
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 12.12.2018
Data dodania oferty pracy: 12.12.2018
Oferta pracy wa偶na do: 26.12.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.12.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
RESTAURACJA KTWPARK - 2017-05-16 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej oraz wschodniej / ukrai艅ska, rosyjska/.
GASTRO-FAZA Krzysztof Kami艅ski - 2016-02-24 - Gda艅sk (pomorskie)
kucharzsta偶 w godz. 7-15
kontakt przez PUP - 2018-01-09 - Nowa D臋ba (podkarpackie)
jw.
Enterprise s.c. - 2016-11-07 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Jacent贸w (艣wi臋tokrzyskie)
prowadzenie dokumentacji kadrowej, rejestrowanie faktur, sporz膮dzanie wniosk贸w o refundacj臋
kontakt przez PUP - 2018-09-24 - Krosno Odrza艅skie (lubuskie)
przygotowywanie potraw i wydawanie ich
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE "PIGO" - 2016-09-20 - Lubin (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Opole Lubelskie (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Przemy艣l (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Wymagane do艣wiadczenie zawodowe na podobnym stanowisku.
Przedszkole STOKROTKA Sma藕 Aneta - 2018-06-26 - Racib贸rz (艣l膮skie)
przygotowywanie, wydawanie posi艂k贸w, obs艂uga kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Ozork贸w (艂贸dzkie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
praca na utrzymaniu ruchu, konserwacja maszyn, praca przy produkcji ceg艂y
"KERAM" Sp. z o.o. Bukowno - 2017-04-18 - Ogrodzieniec (艣l膮skie)
Organizowanie pracy zespo艂u wydzia艂u produkcyjnego (30-35 os贸b). Osi膮ganie za艂o偶onych cel贸w oraz optymalizacja proces贸w produkcyjnych; dbanie o bezpiecze艅stwo pracy podleg艂ych pracownik贸w i monitorowanie procesu produkcyjnego; prowadzenie racjonalnej gospodarki materia艂owej; bie偶膮ce raportowanie zleconych zada艅 do kierownika wydzia艂u oraz dyrektora jednostki produkcyjnej; wsp贸艂praca z pozosta艂ymi wydzia艂ami produkcyjnymi.
PGB human resources sp. z o.o. - 2016-12-13 - Mur贸w (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowanych posi艂k贸w, prcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, utrzymywanie nale偶ytej czysto艣ci i porzadku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych
Gminna Sp贸艂dzielnia "SCh" Strzy偶贸w - 2016-10-13 - Strzy偶贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci na kuchni. Gotowanie i samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w. Mile widziane osoby z orzeczeniem o stopniu niepe艂nosprawno艣ci.
BISTRO ZA ROGIEM Sylwia W贸jcik - 2017-11-02 - Nisko (podkarpackie)
przygotowywanie obiad贸w, wypiek pizzy, pierog贸w, przygotowywanie makaron贸w,sa艂atek
SI JULITA MODLIBOWSKA - 2016-07-29 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowanie posi艂k贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, obs艂uga klienta, utzrymanie czysto艣ci w restauracji, ekspozycja towaru, sporz膮dzanie raport贸w sprzeda偶owych
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - 艢wiekatowo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w ciep艂ych i zimnych, nadz贸r i dba艂o艣膰 o przestrzeganie przepis贸w BHP, sanitarnych
Miele艅sky Sp. Zo.o. - 2018-04-04 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw z zakupionych surowc贸w, prawid艂owo zestawianie posi艂k贸w zgodnie z recepturami, w艂a艣ciwe przechowywanie surowc贸w, p贸艂produkt贸w i produkt贸w gotowych, prawid艂owe pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i maszynami wykorzystywanymi do obr贸ki
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie element贸w do malowania,docieranie,polerowanie odlewu przed malowaniem, malowanie r臋czne
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Nak艂o nad Noteci膮 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw.
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE "KURAK LEGON" S艂awomir Po艣piech - 2018-08-08 - Wa艂cz (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
TIP-TOP Jacek Urbanowski- Elbl膮g - 2016-04-06 - Kretowiny (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w godz. 11:00-22:00 od pn. do nd.
Restauracja Retro s.c. Zofia i Lech Kruszakin - 2017-10-09 - Nowa S贸l (lubuskie)
Do uzgodnienia
TERESA MARTUSZEWSKA FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA TERESA - 2018-08-01 - Sanok (podkarpackie)
przygotowanie potraw kuchni orientalnej
VINH XUAN SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-08-10 - Kozienice (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe IR-MAR s.c. - 2017-08-14 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
Stanowisko kucharz - pizzerman
Pizzeria Margerita Janusz Talkowski - 2017-05-05 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
POSZUKUJEMY OSOBY DO SKLEPU ZE ZDROW膭 呕YWNO艢CI膭, WYMAGANA WIEDZA Z ZAKRESU ZDROWEGO OD呕YWIANIA
RXONE - 2017-10-03 - Rzesz贸w (podkarpackie)