KUCHARZ Lubin oferta pracy TSS KUREK SP脫艁KA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2018-07-12
Lokalizacja: Lubin (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: TSS KUREK SP脫艁KA JAWNA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Odrodzenia 28b, 59-300 Lubin, powiat: lubi艅ski, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Lubin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubi艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Lubin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽500 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 15.07.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: wymagane do艣wiadczenie w zawodzie min. 5 lat
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: TSS KUREK SP脫艁KA JAWNA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lubinie
Adres pracodawcy:
Odrodzenia 28b, 59-300 Lubin, powiat: lubi艅ski, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: ---
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: lubi艅ski
Gmina pracodawcy: Lubin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Lubin
Ulica pracodawcy: Odrodzenia
Numer budynku pracodawcy: 28b
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lubinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.07.2018
Oferta pracy wa偶na do: 26.07.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.07.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wykonywanie zabieg贸w relaksacyjnych, masa偶y.
"Minibrowary.pl" Andrzej Ga艂asiewicz - 2016-10-10 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
wg stanowiska
MARIUSZ DEFORT "DEMAR" FIRMA REMONTOWO BUDOWLANA - 2016-08-08 - Namys艂贸w (opolskie)
sporz膮dzanie potraw z menu
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji CV na e-maila: gajuu (at) interia.pl
Me Gusta DAMIAN GAJ - 2016-08-05 - Strzelin (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2017-10-17 - Lubin (dolno艣l膮skie)
przew贸z materia艂贸w budowlanych
GREINPLAST PLUS Sp. zo.o., Sp. komandytowa - 2016-04-04 - Che艂m (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
ADELKOM PIWKO DAMIAN - 2017-01-17 - Tychy (艣l膮skie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deser贸w z zakresu kuchni hinduskiej,
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Zielonka (mazowieckie)
praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w
GRANSS MAREK WOLSKI MIASTKO - 2018-03-07 - Miastko (pomorskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w , wydawanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy, dopilnowanie sprz臋tu
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
Us艂ugi Gastronomiczne "Ogr贸d Smak贸w" - 2016-12-08 - Namys艂贸w (opolskie)
wyksz. 艣rednie
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe - kucharz, ok. 3 lat do艣wiadczenia. Charakterystyka pracy: praca w kuchni, gotowanie potraw - kuchnia polska, przygotowywanie zimnej p艂yty, opracowanie nowego menu, czysto艣膰. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
POLITA艃SKI Stanis艂aw Polita艅ski - 2016-06-20 - Rybnik (艣l膮skie)
WYDAWANIE 艢NIADA艃 W FORMIE BUFETU SZWEDZKIEGO, DA艃 OBIADOWYCH Z KARTY MENU
kontakt przez OHP - 2018-05-17 - Bia艂og贸ra (pomorskie)
Zgodny ze stanowiskiem. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 7-19 w r贸wnowa偶nym systemie pracy w Ko艂obrzegu.
Niepubliczny Zak艂ad Opieki Zdrowotnej O艣rodek Rehabilitacyjno-Sanatoryjny PERE艁KA Z. i H. Iwaszko - 2017-08-23 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowanie posi艂k贸w dla 98 mieszka艅c贸w DPS zgodnie z za艂o偶onymi dietami, w艂a艣ciwe porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w zgodnie ze z艂o偶onymi dietami, obr贸bka produkt贸w, wyka艅czanie da艅 g艂贸wnych, wydawanie posi艂k贸w, sporz膮dzanie pr贸bek 偶ywno艣ciowych, przygotowanie produkt贸w na dzie艅 nast臋pny, mycie naczy艅 sto艂owych i kuchennych, utrzymanie w czysto艣ci stanowiska pracy oraz pomieszcze艅 kuchennych i socjalnych. Sprz膮tanie pomieszczenia jadalni poprzez mycie pod艂ogi w czasie dy偶ur贸w sobotnich i niedzielnych oraz 艣wi膮tecznych wed艂ug ustalonego harmonogramu.- Wynagrodzenie: 1850 z艂/brutto. Praca na pocz膮tek umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony na 6 miesi臋cy, z mo偶liwo艣ci膮 podpisania kolejnej umowy. Docelowo praca na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00, 11:00-19:00 + soboty, niedziele i 艣wi臋ta - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne, mile widziane wykszta艂cenie 艣rednie gastronomiczne. Mile widziane do艣wiadczenie na stanowisku kucharza w 偶ywieniu zbiorowym. Mile widziana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna). Kontakt wst臋pnie telefoniczny (8:00-14:00) (Tel. 32-202-54-32) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Traktorzyst贸w 42, 40-695 Katowice).
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ "ZACISZE" - 2016-05-04 - Katowice (艣l膮skie)
Obs艂uga hotelu
kontakt przez OHP - 2016-09-13 - S臋dzisz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Wykszta艂cenie zawodowe. Przygotowywanie da艅, gotowanie. Wynagrodzenie do uzgodnienia. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny oraz e-mailowy: kadry (at) berger.biz.pl
ZAK艁ADY MI臉SNE IREN BERGER IRENA I BONIFACY BERGER SP.J - 2017-05-11 - Rybnik (艣l膮skie)
Nabycie umiej臋tno艣ci w obs艂udze sprz臋tu biurowego, sporz膮dzania pism urz臋dowych, obiegiem dokumentacji, zapoznanie si臋 z dzia艂alno艣ci膮 GOPS
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Siepraw (ma艂opolskie)
Przygotowywanie ciasta na pizze, przygotowanie kebab贸w, sur贸wek.Miejsce wykonywania Namys艂贸w Plac Wolno艣ci 3
Mezopotamia G枚khan Yolda葯 - 2018-01-19 - Namys艂贸w (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
NIAGARA-PUB Pizzeria Restauracja Zofia Dragu艂a - 2017-04-28 - D臋bica (podkarpackie)
umiej臋tno艣膰 przyrz膮dzania potraw ukrai艅skich
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Zakopane (ma艂opolskie)
Przygotowanie da艅 kuchni tradycyjnej.
Hotel-Restauracja " Pa艂ac Nieznanice" El偶bieta Lubert - 2017-11-14 - Nieznanice (艣l膮skie)
Dbanie o ekspozycje towar贸wObs艂uga klienta Wsparcie oraz nawi膮zywanie pozytywnej relacji z klientamiDbanie o porz膮dek na sali sprzeda偶y
DINO POLSKA SA - 2018-04-06 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
wykonywanie prac instalacyjno monta偶owych i serwisowych, sprawdzanie i wymiana urz膮dze艅
Maciej Kasperkiewicz Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo-Handlowe - 2016-02-19 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standartami;
AFLOPA Nieruchomo艣ci Sp. z o.o. sp. komandytowa - 2017-09-21 - Pabianice (艂贸dzkie)
obs艂uga klienta
F.H.U. REIRO Renata Gadzina - 2016-02-02 - S艂opnice (ma艂opolskie)
w/g potrzeb
Wi艣niewscy S.C - 2017-06-19 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przedzepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w,p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pnasurowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie r贸偶nymi technikami imetodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw zwarzyw, mi臋sa i przetwor贸w mi臋snych, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potrawp贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych; wyka艅czanie, porcjowanie,dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych; sporz膮dzanie potrawkuchni regionalnej, kuchni polskiej przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w naprzyj臋cia okoliczno艣ciowe; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy(mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶eporz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy;
CDM i F Dawid Jasienowicz - 2017-04-07 - August贸w (podlaskie)