KUCHARZ 艢winouj艣cie oferta pracy PPUH ALFAS Sp.z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 19 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem, wsp贸艂praca z kierownikiem 偶ywienia, umiej臋tne gospodarowanie towarem, kierowanie zespo艂em pracownik贸w w bloku 偶ywienia.
Data publikacji: 2020-06-15
Lokalizacja: 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Pracodawca: PPUH ALFAS Sp.z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:72-600 艢winouj艣cie 40, powiat: m. 艢winouj艣cie, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem, wsp贸艂praca z kierownikiem 偶ywienia, umiej臋tne gospodarowanie towarem, kierowanie zespo艂em pracownik贸w w bloku 偶ywienia.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 19 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: 艢winouj艣cie
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. 艢winouj艣cie
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3263
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艢winouj艣cie
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 19 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 03.07.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: 呕ywienie zbiorowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: PPUH ALFAS Sp.z o.o.
danePracodawcy_nip: 7270031907
danePracodawcy_regon: 470842730
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艢winouj艣ciu
Adres pracodawcy:
S艂owackiego 13/15, 72-600 艢winouj艣cie, powiat: m. 艢winouj艣cie, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: m. 艢winouj艣cie
danePracodawcy_kodPowiatu: 3263
Gmina pracodawcy: 艢winouj艣cie
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: 艢winouj艣cie
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0979722
Ulica pracodawcy: S艂owackiego 13/15
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: us艂ugi turystyczne, zak艂ad pracy chronionej
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艢winouj艣ciu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 01.07.2020
Oferta pracy wa偶na do: 30.07.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 01.07.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 15.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?60efd0e49739aa08618abeeddde1b818
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Kobylanka (ma艂opolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2019-11-29 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Obs艂uga klient贸w - wydawanie posi艂k贸w
FIRMA GASTRONOMICZNA "PATIO" Teresa Jasiak - 2016-04-04 - K艂obuck (艣l膮skie)
przygotowywanie potr,ciast i deser贸w,przestrzeganie zasad bhp,utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy ,pomoc przy tworzeniu menu. tel.509 814 600
Jad艂odajnia Du偶y Talerz Sp. z o.o. - 2017-12-08 - Piekosz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w od surowca do produktu kulinarnego, utrzymanie stanowiska pracy w czysto艣ci, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych, wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - Drzonowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni hinduskiej. kebaba.
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - P艂o艅sk (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Radom (mazowieckie)
Bezpo艣redni kontakt z producentami 偶ywno艣ci z Pakistanu, odtwarzanie oryginalnych da艅 kuchni indyjskiej i pakista艅skiej. Bezpo艣redni kontakt z klientami z Pakistanu.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Ozork贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w; pomoc w kuchni
"BAR SWOJSKIE JAD艁O" PAULINA SZCZE艢NIAK - 2016-08-26 - Podrzewie (wielkopolskie)
x
"HORT - CAFE" Teresa i Stanis艂aw Komar Sp贸艂ka Jawna - 2019-02-06 - Bia艂ystok (podlaskie)
-
Hanna Zarakowska MAZAR - 2016-03-22 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
Wykszta艂cenie 艣rednie lub zasadnicze zawodowe; odpowiednie wyszkolenie w zawodzie; umiej臋tno艣膰 pracy w zespole; Zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, napoj贸w dla mieszka艅c贸w domu pomocy spo艂ecznej: pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, obr贸bka wst臋pna surowc贸w, wydawanie wyrob贸w kulinarnych; utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku; miejsce pracy: Ku藕nia Nieborowska
Dom Pomocy Spo艂ecznej ZAMECZEK - 2017-07-11 - Ku藕nia Nieborowska (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w, przygotowanie da艅 zimnych i ciep艂ych, przygotowanie zam贸wie艅, ustalanie jad艂ospisu w tym diet dla os贸b chorych.
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - J贸zef贸w (mazowieckie)
Sporz膮dzanie potraw wg. obowi膮zuj膮cych receptur, dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe Fostakowski Stanis艂aw - 2018-01-24 - Zamo艣膰 (lubelskie)
1. Przej艣cie instrukta偶u szkoleniowego z zakresu BHP I P.PO呕.2. Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP I P.PO呕.3. Instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku.4. Mycie oraz czyszczenie 艣rodkami myj膮cymi przy u偶yciu zmywarki, wyparzarki oraz mycie r臋czne talerzy, sztu膰c贸w, sosjerek, zmywanie narz臋dzi kuchennych: chochle, no偶e, deski, pojemniki, itp., zmywanie naczy艅: garnki, patelnie, miski.5. Utrzymanie maszyn i mebli kuchennych w nale偶ytej czysto艣ci. Mycie pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza.6. Mycie, obieranie, krojenie, dzielenie na cz臋艣ci artyku艂贸w spo偶ywczych: warzywa, mi臋sa, sery, sosy, sma偶enie na urz膮dzeniach gazowych i elektrycznych.7. Porcjowanie produkt贸w, pilnowanie procesu pieczenia, gotowania.8. Przygotowywanie sa艂atek, panierowanie, obsma偶anie, gotowanie: warzyw, jarzyn, mi臋s.9. Przechowywanie surowc贸w i p贸艂produkt贸w: sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia zabezpieczenie przed zepsuciem, kontrola temperatur urz膮dze艅 ch艂odniczych.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Sul臋czyno (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem. Wymagane wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, 1 rok do艣wiadczenia zawodowego, wynagrodzenie miesi臋czne od 2600z艂.
GOSPODARSTWO RYBACKIE MIKO艁AJKI SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 W MIKO艁AJKACH - 2019-10-09 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
Sporz膮dzanie polskich potraw, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych.
Klasztor Karmelit贸w Bosych - 2016-02-22 - Czerna (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Abramczuk Nikola Firma Cateringowa "u Kaczmark贸w" - 2018-07-31 - Grz臋dzice (zachodniopomorskie)
Kucharz, przygotowywanie posi艂k贸w 艣niadanie, obiad, podwieczorek,
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Gr膮dy (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej, obr贸bka wst臋pna surowc贸w, wykonywanie r贸偶nymi metodami potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, jaj i mi臋sa
Bar SMAKOSZ J贸zefa Bartczak - 2016-04-19 - Warta (艂贸dzkie)
Przygotowanie potraw, dekorowanie i utrzymywanie sta艂ych standard贸w wydawanych potraw, utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na swoim miejscu pracy.
LJ SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2019-07-09 - Rzesz贸w (podkarpackie)
sprzeda偶 towar贸w, zamawianie towaru
kontakt przez PUP - 2020-09-15 - Miech贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w i wydawanie posi艂k贸w
Firma Gastronomiczna Anna Kwiatkowska - 2018-04-10 - Siemiany (warmi艅sko-mazurskie)
Przemienne wykonywanie pracy na r贸偶nych stanowiskach w kuchni.Wsp贸艂odpowiedzialno艣膰 za miejsce pracy - przestrzeganie standard贸w zgodnie z regulacjami HACCP.Sprawdzanie kompletno艣ci potraw.Przygotowywanie i serwowanie da艅 gor膮cych i zimnych do bufetu, z menu oraz dania z karty.Wsp贸艂projektowanie nowych potraw.Wsp贸艂odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 da艅 wychodz膮cych z kuchni.Bardzo dobra znajomo艣膰 potraw/da艅.
kontakt przez OHP - 2017-05-04 - Niemcy (Niemcy)
przygotowanie potraw najwy偶szej jako艣ci zgodnie z recepturami i standardami, zachowanie estetyki wydawanych da艅, zachowanie czysto艣ci stanowiska pracy, wsp贸艂praca z pozosta艂ymi presonelem gastronomii, utrzymanie i dbanie o urz膮dzenia i 艣rodki u偶ywane przed, w trakcie i po wykonaniu zadania
Kami艅ski Bernard - 2017-08-04 - Legnica (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga kuchni- gotowanie, pieczenie, przygotowywanie menu
Apiherba dr Edward Ka艂u偶ny - 2018-01-16 - Witos艂aw (wielkopolskie)
Praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Ostrzyce (pomorskie)
- Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w- Miejsce pracy: Tczew - Godziny pracy do uzgodnienia z Pracodawc膮 w godzinach czynnych zak艂adu: pn. - pt. 12:00-22:00, soboty 12:00-23:00, ndz. 12:00-21:00- Wynagrodzenie do uzgodnienia z Pracodawc膮
IZ脫LA J脫ZEF PAKIZER - 2019-04-15 - Tczew (pomorskie)
-Przygotowywanie potraw kuchni japo艅skiej w szczeg贸lno艣ci sushi. - Wynagrodzenie: 2500 z艂 brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony - 1 rok. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. -Praca na dwie zmiany w godz.: 12:00-22:00 + soboty i niedziele. Wykszta艂cenie min. 艣rednie. Wymagane do艣wiadczenie jako Kucharz Sushi Master min 3 miesi膮ce. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania Sushi, znajomo艣膰 i obr贸bka ryb oraz owoc贸w morza, znajomo艣膰 japo艅skiej kuchni ciep艂ej, sprawno艣膰 manualna w celu elestetycznego wykonania i podania potrawy, umiej臋tno艣膰 bardzo szybkiego wykonywania potraw, mi艂a aparycja.
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Katowice (艣l膮skie)
pon- sob 8-16 lub 12-20
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Zawada (opolskie)