KUCHARZ Rzeszów oferta pracy LJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 16 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw, dekorowanie i utrzymywanie stałych standardów wydawanych potraw, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy.
Data publikacji: 2019-07-09
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: LJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:RYNEK 3, 35-064 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie potraw, dekorowanie i utrzymywanie stałych standardów wydawanych potraw, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 16 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Od 16 zł netto/ godz. DO NEGOCJACJI
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 16 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.07.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie.: mile widziane gastronomiczne umiejętności: przygotowywanie i dekorowanie potraw , dobra organizacja pracy, dyspozycyjność kilka dni w tygodniu w dniach od poniedziałku do niedzieli w godz. od 7.00 do 24.00 (wg grafiku) uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych doświadczenie minimum 1 rok na podobnym stanowisku
Nazwa pracodawcy:
LJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
RYNEK 3, 35-064 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: RYNEK
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.07.2019
Oferta pracy ważna do: 31.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 09.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 09.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?cd12f79ba0cdffcd1c4787477b72e58c
Podobne oferty pracy
- przygotowywanie dań i przystawek rybnych;- czynności porządkowe związane z kuchnią i sklepem;- prowadzenie dokumentacji HACCP;- obsługa kasy fiskalnej.
B.H. Idea Sp z o.o. - 2018-08-24 - Wodzisław Śląski (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Warszawa (mazowieckie)
organizacja pracy w kuchni, gotowanie i serwowanie posiłków, zamównienia
Restauracja Awangarda Anna Jaglarz - 2015-12-01 - Kietrz (opolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Zgierz (łódzkie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
pieczenie mięsaprzygotowywanie posiłków
KEBAB ALI-BABA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-07-02 - Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
przyrządzanie potraw, miejsce pracy Zajazd "KAMA KOWALSKI" 87-630 Rumunki Skępskie 28A
ZAJAZD KAMA KOWALSKI MARIANNA KOWALSKA - 2017-02-15 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie sushi i japońskiego jedzenia. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca jednozmianowa: 15:00-23:00. Proponowany okers zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-05-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Sporządzanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez OHP - 2018-11-09 - Gorlice (małopolskie)
Praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Nowy Sącz (małopolskie)
w/zakresu
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Strzałków (łódzkie)
kucharz
KAMI DOROTA STANKIEWICZ DARŁOWO - 2016-03-18 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyskiej z pieca Tandoor. Praca w tym zawodzie to zazwyczaj praca zespołowa wymagająca umiejętności pracy w grupie, zamilowania do ładu i porządku. Charakter tej pracy wymaga odporności na wyskie temperatury, dużą wilgotność, pracę z pozycji stojącej. Praca na umowę zlecenie. 160 dodzin pracy w miesiącu. Dyspozycyjność do pracy w różnych godzinanch w przedziale: 10:00-24:00. Oferta dostępna w sali G
BRITISH EMPIRE Sp. z o. o. - 2017-03-29 - Wrocław (dolnośląskie)
obsługa maszyn, narzędzi i urządzeń obróbki wtępnej i technicznej surowców, sporządzanie potraw zgodnie z recepturami
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
zg z umową
kontakt przez PUP - 2016-07-25 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, wypiekanie ciasta, wdawanie posiłków, dbałość o porządek w miejscu pracy, praca w godz.8:30-12:30/12:30-16:30/16:30-20:30
MARGO MAŁGORZATA ŁOTOCKA, MARIUSZ ŁOTOCKI SPÓŁKA CYWILNA - 2018-05-18 - Opole (opolskie)
Przyrządzanie kuchni wietnamskiej - 70 dań z karty menu.
kontakt przez PUP - 2018-11-02 - Aleksandrów Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Obsługa klienta,pomoc przy produkcji
Sklep "Arkadiusz" Sp.j. - 2015-12-02 - Sopot (pomorskie)
SPORZĄDZANIE DAŃ (ŚNIADANIA, OBIADY, KOLACJE). WYKONYWANIE SAMODZIELNIE.
Firma Handlowo - Gastronomiczno - Hotelarska Elżbieta Derkacz - 2017-03-03 - Ziębice (dolnośląskie)
Wykonywanie potraw kuchni śródziemnomorskiej, kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2019-06-27 - Lublin (lubelskie)
Magazynier- wykształcenie zawodowe, uprawnienia do obsługi wózków widłowych, dobra organizacja czasu pracy.
RAMEX Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowo-akcyjna - 2018-07-03 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie 3 posiłków ( śniadanie , obiad, podwieczorek) dla ok 170 dzieci w wieku od 1-6 roku życia. Prowadzenie dokumentacji niezbędnej na danym stanowsisku. Oferta przeznaczona również dla osób z orzeczeniem niepełnosprawności
Żłobek A KUKU! Przedszkole ABC Ewa Stec-Dobrzyńska - 2016-10-21 - Tychy (śląskie)
Wykształcenie kierunkowe lub doświadczenie zawodowe; książeczka sanepidowska; dzień pracy/ dzień wolnego; kuchnia tradycyjna; praca od 06:00 w Knurowie;
BAR-RESTAURACYJNY "GWAREK" JÓZEFA JURCZYGA - 2018-08-10 - Knurów (śląskie)
dbanie o ład i porządek w salach zajęć i innych pomieszczeniach szkoły, utrzymywanie bieżącej czystosci podłóg, tablic szkolnych, parapetów okiennych i mebli szkolnych, opróżnianie koszy na smieci, stosowanie odpowiednich środków czystosci do danej powierzchni
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Niechlów (dolnośląskie)
gotowanie oraz przygotowywanie posiłków
STOŁÓWKA Maja Ufniarz - 2016-06-22 - Police (zachodniopomorskie)
Przygotowanie dań (pizza, makaron, sałatek, zestawów obiadowych) i dań włoskich , dbanie o ład i porządek na kuchni, staranne przygotowywanie posiłków kuchni pizzeria "Palermo".Miejsce pracy: Wrocław ul. Złotnicka 4h Kontakt z pracodawcą: +48537272400Forma zawarcia umowy: zlecenie ok 160 godzin miesiecznie, termin wykonania zlecenia 1 rok .Dyspozycyjność w godzinach Sala G
kontakt przez PUP - 2019-03-22 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Jarosław (podkarpackie)
- dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posiłków zgodnie z zasadami przestrzegania przyrządzonych posiłkówMiejsce pracy Zgierz ul. Konstantynowska 85, Lódź, ul. 6-go Sierpnia 92/ Źródłowa 52
Wojskowe Centrum Kszałcenia Medycznego w Łodzi - 2018-11-07 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie od podstaw dań kuchni polskiej i włoskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków na innowacyjnym urządzeniu USA TURBO CHEF. Wymagania: znajomość kuchni chińskiej.
UBEZPIECZENIA MONIKA BRESKA - 2017-07-04 - Koleczkowo (pomorskie)