KUCHARZ Sępólno Krajeńskie oferta pracy KEBAB ALI-BABA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: pieczenie mięsaprzygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2019-07-02
Lokalizacja: Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: KEBAB ALI-BABA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Tadeusza Kościuszki 15A, 89-400 Sępólno Krajeńskie, powiat: sępoleński, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: pieczenie mięsaprzygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
plus premiaI zmiana 09.00-17.00II zmiana 16.00-24.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sępólno Krajeńskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sępoleński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sępólno Krajeńskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.07.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, kierunek: gastronomia
Nazwa pracodawcy:
KEBAB ALI-BABA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sępólnie Krajeńskim
Adres pracodawcy:
Tadeusza Kościuszki 15A, 89-400 Sępólno Krajeńskie, powiat: sępoleński, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: sępoleński
Gmina pracodawcy: Sępólno Krajeńskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sępólno Krajeńskie
Ulica pracodawcy: Tadeusza Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 15A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sępólnie Krajeńskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.07.2019
Oferta pracy ważna do: 31.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 02.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 02.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e824af64b2b13ea0015445d417262a34
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POTRAW, NAPOI I DESERÓW Z ZAKRESU KUCHNI BENGALSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Skierniewice (łódzkie)
KUCHARZ
"ANDY" Andrzej Kozłowski - 2018-09-13 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw z karty dań.
Żar-Med Sp. z o.o. - 2018-05-17 - Żarów (dolnośląskie)
Kucharz
PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNE KRZYSZTOF GŁOGOWSKI - 2016-06-07 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków; dbanie o czystość miejsca pracy;godziny pracy 11.00-18.00, praca w soboty i niedzielę, wolne poniedziałki i 1 weekend w miesiącu;
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Sulików (dolnośląskie)
Mycie urządzeń produkcyjnych i sprzętu wykorzystywanego przy produkcji leków oraz suplementów diet, przygotowanie odpowiednich stężeń środków dezynfekujących, wypełnianie stosowanej dokumentacji dotyczącej zakresu wykonywanych prac, dbanie o utrzymanie porządku i czystości w miejscu pracy, przestrzeganie instrukcji i procedur tak, aby wytwarzane produkty spełniały wszystkie normy w zakresie czystości. Proponowany okres zatrudnienia 3 lata Miejsce pracy: Wrocław, ul. Siechnice, ul. Kwiatkowskiego 9min. 100 h pracy w miesiącu Praca na 3 zmiany 6-14, 14-22, 22-6sala B
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Siechnice (dolnośląskie)
wygniatanie ciasta na pizze i przygotowywanie produktów do pizzy; utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; przygotowywanie innych produktów i dań np. kebaba, inne bieżące prace na zjmowanym stanowisku.
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Gostynin (mazowieckie)
Obsługa klienta, wykonywanie potraw i dań, wydawanie gotowych dań kelnerom, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Piekarnia Śmietana Sp. J. - 2017-11-14 - Radlin (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca Hotel Rejs Ustka; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 11-15
PHU EDEN Walerian Kasperski - 2016-04-25 - Ustka (pomorskie)
gotowanie i wydawanie posiłków
USŁUGI GASTRONOMICZNE ZDZIENNICKA HANNA I JERZY S.C. - 2016-09-15 - Kwidzyn (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
"BOG-MAR" Sp. z o.o. - 2018-01-02 - Rymanów (podkarpackie)
gotowanie
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2016-06-08 - Bytom (śląskie)
Pomoc przy przygotowaniu posiłków dla pacjentów oraz pracowników szpitala
Powiatowe Centrum Zdrowia Sp. z o.o. - 2019-06-25 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 9-17, 14-22 w restauracji BARKA przy ul. Zwycięzców w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Jerzy Pletty PPHU BARKA; Sklep Przemysłowy-Wielobranżowyowy SPORT - 2016-04-04 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw kuchni polskiej, samodzielna praca na zmianie, I umowa na okres próbny, praca w godz. 10.00-22.00, dwa dni pracy, dwa dni wolne
EURO TRADE AND FINANCIAL SERVICES - Marcin Pilszak. - 2017-04-24 - Bogatynia (dolnośląskie)
Produkcja i przygotowaniu potraw, porcjowanie mięs, przygotowanie i obsługa stołów cateringowych, dbanie o porządek na stanowisku pracy, dobra organizacja pracy.Pracownicy ze Wschodu.
INTER-FOTO J. SZAŁĘGA B. SZAŁĘGA. J. SAWICKI SP. J. - 2016-09-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań. Bezpośredni kontakt z klientem. Kuchnia odkryta.
ROUTE 66 Kamil Chochół - 2018-10-01 - Mszana Dolna (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie od 3000 zł brutto; godz. pracy 10-22 - równoważny system czasu pracy; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
ZAKŁAD PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWY RESTAURACJA "KARCZMA POD KLUKĄ" I "HOTEL POD KLUKĄ" ANNA, MARIUSZ I PAWEŁ STACHYRA - 2018-01-31 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie śniadań,pieczenie potraw potrzebnych do produkcji,przygotowywanie sałatek
kontakt przez PUP - 2019-05-22 - Częstochowa (śląskie)
prezentacja potraw w formie bufetowej - zgodnej ze standardami firmy,przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami,racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, dbanie o odpowiednią estetykę potraw,utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy,dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych,prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
ELEVEN Radosław Owoc - 2018-09-12 - Szerzyny (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej, obsługa klienta, dbałość o czystość lokalu. Praca w godzinach 10 - 18, 14 - 22.
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Stalowa Wola (podkarpackie)
-Praca w Hotelu BARTNIK, Pszczółki, ul. Pomorska 1-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 601-563-795.
KATARINA-MG MARIAN DARIUSZ GIDZIŃSKI - 2017-06-12 - Pszczółki (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami panującymi w lokalu (restauracji). Prac an umowę zlecenie, 170 godzin pracy w miesiącu, dyspozycyjność w godz: 10:00-22:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodny ze stanowiskiem. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie pracy w Kołobrzegu.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Rehabilitacyjno-Sanatoryjny PEREŁKA Z. i H. Iwaszko - 2017-08-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Logsta Stanislavas Butkus - 2017-06-09 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
nauka przygotowywania posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, praca przy frytownicy
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Puławy (lubelskie)
Przyrządzanie potraw w sposób zgodny z jadłospisem i recepturą. Nadzór nad przygotowaniem potraw przez personel pomocniczy. Porcjowanie i wydawanie posiłków. Organizowanie pracy presonelu pomocniczego.
Samodzielny Publiczny ZOZ Sanatorium"Bristol"Ministerstwa Spraw Wewn. i Admin. - 2018-03-16 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)