KUCHARZ Strzyżów oferta pracy Sklep-Hurtownia "MOTOR-KOMIS" Rzeszów
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w barze w ośrodku rekreacyjno-wypoczynkowym Oaza w Strzyżowie (wyciąg narciarski)
Data publikacji: 2015-12-08
Lokalizacja: Strzyżów (podkarpackie)
Pracodawca: Sklep-Hurtownia "MOTOR-KOMIS" Rzeszów
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KOMBATANTÓW 33, 38-100 Strzyżów, powiat: strzyżowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków w barze w ośrodku rekreacyjno-wypoczynkowym Oaza w Strzyżowie (wyciąg narciarski)
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 14zł brutto/h
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Strzyżów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: strzyżowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Strzyżów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Minimum 3 letnie doświadczenie w gastronomi.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: Sklep-Hurtownia "MOTOR-KOMIS" Rzeszów
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Strzyżowie
Adres pracodawcy:
Zgłobień 26, 36-046 Nosówka, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: rzeszowski
Gmina pracodawcy: Boguchwała
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nosówka
Ulica pracodawcy: Zgłobień
Numer budynku pracodawcy: 26
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Strzyżowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.12.2015
Oferta pracy ważna do: 15.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 08.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 08.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
malowanie ogrodzeń i konstrukcji stalowych, pistoletem, agregatem, pędzlem, wałkiem, nie jest to malowanie proszkowe
Robert Puchalski AMPER - TUR - 2016-05-13 - Turczyn (podlaskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Ryki (lubelskie)
odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni chińskiej pod nadzorem chińskiego szefa kuchni, składanie zamówień na produkty u chińskich dostawców, samodzielne przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- układanie menu, szacowanie dziennego zapotrzebowania na produkty, dbałość o zapasy;- przygotowanie produktów: mycie, krojenie, siekanie, patroszenie, marynowanie, przyprawianie a następnie przygotowywanie potraw: gotowanie, smażenie, pieczenie, grillowanie z wykorzystaniem sprzętu kuchennego; - podawanie potraw i dekorowanie.
Wellnesshotel Eggerwirt - 2017-02-23 - Austria (Austria)
-Mile widziany kucharz samodzielny,-Godziny pracy 6-14, 14-22,-Wynagrodzenie od 2100 zł brutto do 3000 zł brutto-Kontakt telefoniczny 58-531-51-88 lub osobisty
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE CARINA ADAM ANDRYJENKO - 2017-11-29 - Tczew (pomorskie)
sprzątanie pomieszczeń biurowych
Bomar2 Marek Dziekan Sp.j. - 2017-06-21 - Skawina (małopolskie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej, zamawianie towaru, obsluga klienta
Mannan Abdul KEBAB SUPER QUEEN 24 H - 2017-04-25 - Białystok (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-15 - Warszawa (pomorskie)
Przygotowywanie, wydawanie fastood, kebab, sprzątanie
GŁODNY TUREK Judyta Sasuła - 2017-09-28 - Pawłowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "LUTYNIA" Jakub Sierański - 2016-10-24 - Nowe Miasto nad Wartą (wielkopolskie)
organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie posiłków, organizacja zaopatrzenia
Restauracja Alba's Barbara Skowrońska - 2017-08-22 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów w ośrodku rekreacyjno-wypoczynkowym
Firma Handlowo-Usługowa "Rutex" Wiesław Rutkowski - 2017-06-07 - Barcice (małopolskie)
- produkcja,- montaż mebli według projektu,
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Stare Miasto (wielkopolskie)
Przygotowywanie kebabów, krojenie mięsa.
CAPTAINCOOK ALEKSANDRA MAZUR - 2017-07-18 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie posiłków w małej gastronomii
Cukiernictwo Restauracja Pokoje Gościnne NATA Eugeniusz Urbański - 2016-04-29 - Libiąż (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z jadłospisem, wg. obowiązujących norm żywieniowyuch, układanie jadłospisów ( w zastępstwie).
DZIENNY DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W PIOTRKOWIE TRYB. - 2017-09-21 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, przygotowywanie menu,
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Oleszyce (podkarpackie)
Kucharz
K.F.D. ARCHITEKT SPÓŁKA JAWNA - 2018-03-29 - Polańczyk (podkarpackie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie pierogów.Praca w godzinach: 6-14 , 13.30-18.30, wg. grafiku.
PIEROGI u MONI Monika Gnacikowska - 2017-09-20 - Łódź (łódzkie)
Wg. harmonogramuRPO
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Drezdenko (lubuskie)
Przygotowywanie dań z grilla, kebabów
AUTO-FINANSE MICHAŁ NAWROCKI - 2016-10-12 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni chińskiej, opracowywanie nowych dań i jadłospisów według receptur i przepisów kuchni chińskiej.
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA STEFAN STASIOŁEK - 2015-12-07 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie zimnych i gorących dań w restauracji hotelowej
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Mory (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posiłków (kuchnia polska), organizacja wesel, imprez okolicznościowych
Zajazd Gastronomiczny TROPICANA Jerzy Banaszewski - Rożental - 2017-02-17 - Rożental (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukrańskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Zakopane (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
KAPAKO S.C. Sylwester Kożyb, Robert Paczkowski, Patryk Kaczmarek - 2016-11-14 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI,ZAPEWNIENIE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW I USŁUG ORAZ PRZESTRZEGANIE NORM I STANDARDÓW PRODUKCJI,ZACHOWANIE ESTETYKI WYDAWANYCH DAŃ,ZACHOWANIE CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACY,WSPÓŁPRACĘ Z POZOSTAŁYMI PERSONELEM GASTRONOMII.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2016-12-27 - Siedliska (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-09 - Warszawa (mazowieckie)