KUCHARZ Stara Wieś oferta pracy USŁUGI OPIEKUŃCZE WOJCIECH MATAN
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiłków, sprzątanie pomieszczeń kuchennych
Data publikacji: 2018-07-02
Lokalizacja: Stara Wieś (mazowieckie)
Pracodawca: USŁUGI OPIEKUŃCZE WOJCIECH MATAN
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Tarniny 74, 05-830 Stara Wieś, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, sprzątanie pomieszczeń kuchennych
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 100 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stara Wieś
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pruszkowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nadarzyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.10.2018
Data zakończenia pracy: 09.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie - brak, staż pracy - brak, umiejętności i uprawnienia - znajomość kuchni ukraińskiej, znajomość języków obcych - podstawowa znajomość języka ukraińskiego
Nazwa pracodawcy: USŁUGI OPIEKUŃCZE WOJCIECH MATAN
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pruszkowie
Adres pracodawcy:
Tarniny 74, 05-830 Stara Wieś, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: pruszkowski
Gmina pracodawcy: Nadarzyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Stara Wieś
Ulica pracodawcy: Tarniny
Numer budynku pracodawcy: 74
Profil działalności pracodawcy: Pomoc społeczna
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pruszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.07.2018
Oferta pracy ważna do: 16.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 05.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 02.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków ,sporządzanie zamówień na produkty , obsługa gości
JAROSŁAW JURKIEWSKI Restauracja "EXpansja" Jarosław Jurkiewski - 2016-03-03 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
Wsparcie kierownika produkcji w realizacji planu, przygotowanie produkcji pod kątem dokumentacji.
Toruńskie Przedsiębiorstwo Przemysły Drzewnego S.A. - 2017-08-28 - Czersk (pomorskie)
KucharzPrzygotowywanie posiłków typu fast-foodDwie zmiany.Praca w godzinach od 10:00-22:00.
Firma Handlowo-Usługowa " LIMBA " Tor Aleksander - 2016-08-26 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie potraw,kuchni włoskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-01 - Rzeszów (podkarpackie)
Wymagane wykształcenie gastronomiczne, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, prawo jazdy kat. B. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
STOŁÓWKA NA CHŁODNI ŚPIEWOK ANITA - 2016-02-18 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
nauczanie przedmiotowe
Stowarzyszenie EDUKATOR; Szkoła Podstawowa we Wnorach Kużelach - 2017-08-22 - Wnory-Kużele (podlaskie)
sporządzanie potraw, dań i deserów, ocena surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "CEZAR" D.Szymalak - 2016-03-03 - Zawiercie (śląskie)
przygotowywanie potraw według obowiązujących receptur , dbalość o swoje stanowisko pracy, Praca zgodnie z zasadami HCCAP
Marcelin Management Sp. z o.o. - 2015-12-03 - Wronki (wielkopolskie)
- przygotowywanie i wydawanie potrawProfil: restauracjaBranża: Gastronomia
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Orzesze (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Połczyn-Zdrój (zachodniopomorskie)
- praca na budowie
BRODAR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-06-01 - Brzeziny (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze kuchni
"MOZART" Henryk Weiner - 2017-05-24 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Umiejętność przyrządzania potraw, znajomość zagadnień, zagadnień gastronomicznych, kalkulacji, zmajomość kasy fiskalnej, obsługa komputera
SPÓŁDZIELNIA PRODUKCYJNO - HANDLOWA "MESTWIN" - 2018-06-14 - Kartuzy (pomorskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Maniowy (małopolskie)
Zatrudnię kucharkę (kucharza) do pracy w restauracji i przy przyjęciach bankietowych. Wymagana jest kreatywność w tworzeniu nowych potraw i dobra znajomość tradycyjnej kuchni polskiejUmiejętności :dobra organizacja pracy, znajomość tradycyjnych dań kuchni polskiej, umiejętność pracy zespołowej
Hotel*** Solar Palace SPA & Wellness Lila Najmoła - 2018-04-19 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw wraz z wstępną obróbką, nadzór nad jakością zamówień zywności, kontrola czystości naczyń kuchennych.
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Nowy Wiśnicz (małopolskie)
Prace pomocnicze w gospodarstwie rolnym
Rzeźnia Dziękonie - Andrzej Dziekoński Zakład Mięsny Dziękonie - Andrzej Dziekoński - 2017-05-26 - Dziękonie (podlaskie)
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, obróbka wstępna surowców, rozbór mięsa, przygotowywanie potraw na zamówienie gości, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Brenna (śląskie)
Przygotowywanie ciasta na pizze, przygotowanie kebabów, surówek.Miejsce wykonywania Namysłów Plac Wolności 3
Mezopotamia Gökhan Yoldaș - 2018-01-19 - Namysłów (opolskie)
wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie ( w przypadku braku wykształcenia konieczne doświadczenie)praca 1 etat ul. Zdunowska 160, 63-700 Krotoszyn 2 etat 63-720 Nowa Obra 75,
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "PETROL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-12 - Nowa Obra (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw typu; pierogi, gołąbki, kotlety, zupy
Marzena Beata Gibuła-Knapik - 2015-12-02 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
"Czarny Staw-Panda Bis" BEATA ANTCZAK, PANDA B .C. BEATA ANTCZAK - wspólnik spółki cywilnej - 2017-05-22 - Nowy Adamów (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej. Dbanie o powierzony sprzęt. Przestrzeganie przepisów BHP i p.pożSystem czasu pracy: 11:00-19:00, 14:00-22:00. Proponowany okres zatrudnienia: 01.10.2018-30.09.2019.
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - Wrocław (dolnośląskie)
praca na kuchni jako samodzielny pracownik
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie posiłków, kuchnia polska
F.H.U SKLEP OGÓLNOSPOŻYWCZY Andrzej Dulowski / Sklep ABC - 2016-10-25 - Jaworzno (śląskie)
-
AGAT sp. z o.o. - 2016-01-04 - Rewal (zachodniopomorskie)
Przygotowanie produktów i surowców do gotowania ; Przygotowanieposiłków zgodnie z normami żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży;kieruje pracą pomocy kuchennej ; Doraźnie zastępuje intendenta wrazie jej nieobecności polegającej na pobieraniu produktów zmagazynu do produkcji i ewidencjowanie na raportach ilościowo. praca od 7-15
Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 1 - 2018-05-11 - Opole (opolskie)
-
PRZEDSIĘBIORSTWO PKS GRYFICE Sp. z o.o. w Słudwii - 2015-12-02 - Gryfice (zachodniopomorskie)