KUCHARZ SPECJALNOŚĆ KUCHNI TURECKIEJ Lubań oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ SPECJALNOŚĆ KUCHNI TURECKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw z kuchni tureckiej
Data publikacji: 2019-12-05
Lokalizacja: Lubań (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Lubań, powiat: lubański, woj: dolnośląskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw z kuchni tureckiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ SPECJALNOŚĆ KUCHNI TURECKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lubań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubański
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.12.2019
Data zakończenia pracy: 15.12.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0:
Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 10)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Znajomość kuchni tureckiej, staż pracy min. 10 m-cy.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 10
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lubaniu
Adres pracodawcy:
Lwówecka 10, 59-800 Lubań, powiat: lubański, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lubański
Gmina pracodawcy: Lubań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lubań
Ulica pracodawcy: Lwówecka
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lubaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.12.2019
Oferta pracy ważna do: 25.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 05.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 05.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?555fa9674ea33b2ead558c84d580fd58
Podobne oferty pracy
sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie
Willa ROSOCHACZ - 2018-07-24 - Henryk-Szyb (świętokrzyskie)
prowadzenie akt postępowań sądowych, sporządzanie wezwań i zawiadomień oraz innych pism procesowych, wykonywanie zarządzeń sędziego lub przewodniczącego wydziału związanych z tokiem sprawy, protokołowanie na posiedzeniach
Sąd Okręgowy w Koszalinie - 2018-07-31 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-06-04 - Szadek (łódzkie)
Praca w Restauracji hotelowej, a'la carte (kuchnia polska)Wydawanie posiłków grupowych i konferencyjnych Produkcja Przeprowadzanie inwentaryzacjimiejsce prac Wrocław, ul. Piłsudskiego, umowa zlecenie z możliwością umowy o pracę, praca w systemie 2/2 ( dwa dni wolnego , dwa dni prac)Sala G
BEMOLIKA Sp. z o.o. - 2017-07-13 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie produktów, półproduktów, potraw zgodnie z wyznaczoną recepturą oraz z właściwym poslugiwaniem się narzędziami i maszynami gastronomicznymi do tego przeznaczonymi. Praca na umowę zlecenie, ok. 160 godzin miesięcznie, dyspozycyjnośc caly tydzień w godz. 7:00-24:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 2 lata. Oferta dostępna w slai G
kontakt przez PUP - 2019-06-17 - Wrocław (dolnośląskie)
Do uzgodnienia
Restauracja Xavito - 2016-05-18 - Sanok (podkarpackie)
nadzór nad urządzeniami i instalacjami wentylacyjnymi i klimatyzacyjnymi, montaż nowych, naprawa, przeglądy, konserwacja i modernizacja, odpowiedzialność za sprawne działanie instalacji i urządzeń wentylacyjnych i klimatyzacyjnych. Planowanie i realizacja harmonogramu prac remontowych.
Tropicoco Sp. z o.o. 76-107 Jarosławiec ul. Uzdrowiskowa 15 - 2018-06-13 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE W ZARZĄDZNIU KUCHNIĄ ORAZ PERSONELEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA,KONTAKT OSOBISTY: UL. MIESZKA I 73, II PIĘTRO, POK.3A, TEL 727003748 LUB CV PRZESŁAĆ NA MAILA: a.piekonko (at) impel.pl;MIEJSCE PRACY: SZPITAL UL.POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-02-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków, udział w procesie produkcji wyrobów garmażeryjnych (kuchnia polska). Praca w Nowym Żabnie w systemie I zmianowym w godz. 6:00-14:00
Pierogarnia Mikuliszyn Daria Jarmolińska-Mikuliszyn - 2016-05-06 - Nowe Żabno (lubuskie)
Praca w pizzerii
PPHU Angelo s.c. Izabela Osiewicz, Marek Osiewicz - 2016-06-30 - Rawicz (wielkopolskie)
- przygotowywanie potraw- sporządzanie sałatek i surówek- krojenie kebaba- sprzątanie swojego miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2019-03-27 - Świebodzin (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
"BOG-MAR" Sp. z o.o. - 2018-01-02 - Rymanów (podkarpackie)
Gotowanie, przygotowywanie pizzy oraz innych dań w oparciu o piec do pizzy. Praca w godz. 6.00-14.00, 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2019-03-11 - Śrem (wielkopolskie)
Wykonywanie i montaż mebli
TOMESTIC Tomasz Woźniak - 2018-12-03 - Łajski (mazowieckie)
szycie odzieży z kaszmiru wg metod mongolskich, krój, szycie, zdobienie, pakowanie gotowych wyrobów
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
"Grill Solo"Joanna Mańka-Sieradzka - 2019-09-18 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Miejsce pracy Żłobek Miejski nr 3 w Będzinie, ul. Sportowa 1.1) Przyjmowanie za pokwitowaniem w raportach żywieniowych produktów spożywczych z magazynu,2) Dbałość o racjonalne zużycie produktów spożywczych wydanych z magazynu,3) Kontrolowanie jakości surowców i produktów spożywczych otrzymanych z magazynu,4) Dbałość o wysoki stopień higieny osobistej przy produkcji i dystrybucji potraw,5) Przestrzeganie i wdrażanie na stanowisku pracy przepisów związanych z bezpieczeństwem żywności na wszystkich etapach produkcji potraw w celu zapewnienia bezpieczeństwa gotowej potrawy a w szczególności:6) Prawidłowe prowadzenie procesów technologicznych,7) Prawidłowe prowadzenie procesów obróbki wstępnej,8) Przestrzeganie prawidłowych parametrów procesów termicznych podczas przygotowywania żywności,9) Prawidłowe prowadzenie procesów mycia i dezynfekcji,10) Prawidłowe postępowanie z produktami wysokiego ryzyka m.in.: jajami, świeżym mięsem, świeżym drobiem i rybami,11) Stosowanie zasad i procedur systemu HACCP oraz monitorowanie punktów kontrolnych występujących na etapie przechowywania i przygotowywania posiłków,12) Dbałość o stan techniczny i utrzymanie w czystości, naczyń urządzeń, sprzętu AGD i pomieszczeń kuchennych,13) Właściwe pobieranie i przechowywanie próbek posiłków,14) Współpraca z pozostałym personelem w celu zapewnienia sprawnej organizacji pracy maksymalnie dobrych warunków pobytu dzieci,15) Informowanie dyrektora o wszelkich wydarzeniach zakłócających tok pracy lub mogących mieć znaczenie dla bezpieczeństwa dzieci i działalności żłobka,16) Przestrzeganie dyscypliny pracy, przepisów bhp i ppoż.,17) Wykonywanie innych czynności zleconych przez dyrektora wynikających z potrzeb placówki.Wynagrodzenie: podstawia + premia regulaminowa 20% + wysługa lat.I umowa na okres próbny 3 miesiące.II umowa na czas określony 12 miesięcy.III umowa na czas nieokreślony.Godziny pracy do ustalenia z pracodawcą.Pracodawca oferuje:- pracę w nowo powstałej placówce z w pełni wyposażoną nowoczesną kuchnią - stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę- wolne weekendy- pracę w miłej atmosferze, w młodym zespolePełne ogłoszenie o naborze dostępne na:http://www.bedzin.pl/strona-1124-nabor_na_stanowiska_pomocnicze_i.html
Miasto Będzin - 2020-09-17 - Będzin (śląskie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Poznań (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
- Przygotowanie dań, posiłków kuchni bliskowschodniej: Kuchnia ARABSKA, ŻYDOWSKA, LIBAŃSKA.- Wynagrodzenie: 2250 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele, święta. Wymagane wykształcenie min. średnie. Doświadczenie NIE jest wymagane. Wymagana aktualna książeczka sanepidu lub aktualne orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno-epidemiologicznych. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni arabskiej, żydowskiej i libańskiej od surowca do wydania.
kontakt przez PUP - 2019-07-02 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw różnego rodzaju.praca w trybie dwuzmianowym: 06:00-15:00, 15:00-00:00, praca w godziny nocne.Kontakt z pracodawcą: K.KALININA (at) EASY-VISA.PL lub 505 090 833
Ultra Tango Krzysztof Łebski - 2020-09-01 - Wrocław (dolnośląskie)
gotowanie potraw kuchni tureckiej
HASAN KEBAB - HASAN TAŞ - 2017-06-30 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni orientalnej. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany w przedziale czasowym : 10:00-20:00. Proponowany okers zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-02-01 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków; gotowanie potraw; lepienie pierogów; smażenie potraw
Abakus Wood Polska Wieczorek-Skumbin sp.j. - 2016-04-13 - Pluski (warmińsko-mazurskie)
Prace ogólnobudowlane
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Błonie (mazowieckie)
przygotowywanie potraw obiadowych,dbanie o czystośc pomieszczenia kuchennegopomiar temperatur
Swojski Gościniec Anna Lipińska - 2016-04-18 - Prażmowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw wg. karty do restauracji oraz na imprezy okolicznościowe, obróbka wstępna, gotowanie, dekorowanieUczestnikami projektu mogą zostać osoby młode wieku 18-29 lat (tj. do dnia poprzedzającego ukończenie 30 roku życia) zarejestrowane w Powiatowym Urzędzie Pracy w Rzeszowie jako bezrobotne z określonym II profilem pomocy. W przypadku osób bezrobotnych do 25 roku życia do projektu przystąpić mogą osoby pod warunkiem, iż od ostatniej rejestracji do czasu przystąpienia do projektu nie upłynął okres 4 miesięcy. CV proszę przesyłać na adres e-mail praca (at) alabaster.rzeszow.pl z zaznaczeniem nazwy stanowiska w tytule wiadomości oraz numeru oferty.
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw na potrzeby restauracji
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Sadki (kujawsko-pomorskie)
Obsługa podnośnika koszowego. Praca w Płocku i okolicach w godz. 8-16.
Usługi Transportowo Dźwigowe Ruciński Andrzej - 2020-04-03 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, przestrzeganie zasad HACCP i BHP
SODEXO POLSKA SP ZOO - 2017-05-11 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)