KUCHARZ Sok贸艂ka oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz, zakres obowi膮zk贸w: przyjmowanie zam贸wie艅, sprz膮tanie restauracji, przygotowanie kebab贸w, warzyw do kebab贸w, pakowanie jedzenia
Data publikacji: 2020-08-17
Lokalizacja: Sok贸艂ka (podlaskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Sok贸艂ka, powiat: sok贸lski, woj: podlaskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Kucharz, zakres obowi膮zk贸w: przyjmowanie zam贸wie艅, sprz膮tanie restauracji, przygotowanie kebab贸w, warzyw do kebab贸w, pakowanie jedzenia
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽300 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sok贸艂ka
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podlaskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 20
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: sok贸lski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2011
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 07.09.2020
Data zako艅czenia pracy: 06.09.2023
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 8982238781
danePracodawcy_regon: 381902990
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sok贸艂ce
Adres pracodawcy:
Kry艅ska 40, 16-100 Sok贸艂ka, powiat: sok贸lski, woj: podlaskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skier. z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podlaskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 20
Powiat pracodawcy: sok贸lski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2011
Gmina pracodawcy: Sok贸艂ka
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Sok贸艂ka
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0923443
Ulica pracodawcy: Kry艅ska
Numer budynku pracodawcy: 40
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sok贸艂ce
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 19.08.2020
Oferta pracy wa偶na do: 04.09.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.08.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 17.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ff2344dfb0c7f50d8f538bd2fd083a7a
Podobne oferty pracy
Praca w restauracji Vanessa.
Zak艂ady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2019-06-03 - Bia艂ystok (podlaskie)
w/g stanowiska
FEEL BETTER Katarzyna S艂awska - 2016-11-10 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
1. umiej臋tno艣膰 w gotowaniu Przyrz膮dzanie zdrowych, smacznych i higienicznych posi艂k贸w zgodnie z Dobr膮 Praktyk膮 Higieniczn膮 oraz Dobr膮 Praktyk膮 Produkcyjn膮 (HACCP). 2. Przestrzeganie receptury przygotowywanych posi艂k贸w. 3. Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i estetyk臋 potraw. 4. Monitorowanie i rejestrowanie temperatury potraw. 5. Kontrolowanie oraz rejestrowanie temperatury w lod贸wce i zamra偶arce. 6. Wydawanie potraw o wyznaczonych godzinach. 7. Porcjowanie posi艂k贸w dla dzieci zgodnie z normami 偶ywienia. 8. Dbanie o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 warto艣ci膮. 9. Systematyczne sporz膮dzanie i opisywanie pr贸bek 偶ywno艣ciowych po ka偶dym posi艂ku oraz w艂a艣ciwe ich przechowywanie zgodnie z zaleceniami.Praca 6-7 godzin dziennie.
NIEPUBLICZNE PRZEDSZKOLE "LE艢NA POLANA" BOGUS艁AWA SOBESTO - 2020-06-29 - R膮czna (ma艂opolskie)
Praca w sto艂贸wce studenckiej
FUNDACJA ZESPO艁U PIE艢NI I TA艃CA "KRAKUS" - 2016-01-28 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla grup szkoleniowych.
kontakt przez PUP - 2019-10-08 - Pi艅cz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
-
Us艂ugi Transportowo - Handlowe DINO Adam Sikora - 2019-01-28 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w kuchni polskiej
Bar "El Jot" - 2017-12-19 - Bia艂ystok (podlaskie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni ukrai艅skiej, gruzu艅skiej i rosyjskiej (bliny, kartacze, pilmieni, wereniki, cerapieni, okrioszki, chaczepuri,cevapcici, chaczepuri)wg tradycyjnych receptur , przygotowywanie da艅 z dziczyzny.
kontakt przez PUP - 2019-03-22 - P艂ock (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
sprzeda偶 w sklepie spo偶ywczo - przemys艂owym
Leon Wierzchnicki Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowe "WIELEMIX" - 2016-12-01 - Kolno (warmi艅sko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie ze standardami panuj膮cymi w lokalu (restauracji). Prac an umow臋 zlecenie, 170 godzin pracy w miesi膮cu, dyspozycyjno艣膰 w godz: 10:00-22:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Zakres obowi膮zk贸w: wprowadzanie do program贸w ksi臋gowych dokument贸w ksi臋gowych, obs艂uga klienta, kserowanie dokument贸w, odkladanie dokument贸w do segregatora.Miejsce odbywania sta偶u: Miko艂贸wCzas pracy sta偶ysty: pn-pt 08.00-16.00Okres sta偶u: min. 3 m-ce.Proponowane zatrudnienie po sta偶u: umowa o prac臋, 3 m-ce, min. 1/2 etatu.
kontakt przez PUP - 2020-03-02 - Miko艂贸w (艣l膮skie)
Przygotowywanie produkt贸w i gotowych da艅
INVESTO Sp贸艂ka Cywilna - 2017-11-16 - Legnica (dolno艣l膮skie)
obs艂uga linii komunikacji miejskiej na terenie 艢l膮ska
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Bytom (艣l膮skie)
Prace w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w
Sma偶alnia Ryb "Mesa" Wiel膮dek Jacek - 2018-06-14 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
Organizacja pracy w kuchni, prowadzenie kuchni ukrai艅skiej i gruzi艅skiej, tworzenie kart menu, wprowadzanie nowych da艅, przygotowywanie potraw, znajomo艣膰 zasad dot. 偶ywienia
O艢RODEK SPORTU I REKREACJI Jan Tyra艂a - 2016-08-30 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
- praca przy budowie budynk贸w ( bloki mieszkalne)- szalunki metaloweaktualne miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. Iwaszkiewicza, 呕eromskiego, p贸藕niej wg zlece艅sala D
Work-UkrPol Sp. z o.o. - 2017-07-27 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w ( kuchni arabskiej ) i ich wydawanie, sprz膮tanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i sprzeda偶 da艅 ma艂ej gastronomii
TRAFART KIESZKOWSKI OKTAWIAN - 2016-07-28 - Konin (wielkopolskie)
Sprz膮tanie pokoi i powierchni ogolnodost臋pnych
Manor House Sp. z o.o. - 2019-02-19 - Chlewiska (mazowieckie)
kucharz
OW " W Sosnowym Lesie" Andrzej Odyjas - 2016-01-15 - Mi臋dzywodzie (zachodniopomorskie)
Instruktor nauki jazdy kat. B
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Wola Rani偶owska (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w + wypiek pizzy
Vulcano Rado艅 Lena - 2017-06-28 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla uczni贸w i pracownik贸w szko艂y podstawowej. Praca od pon-pt w godz. 8:00-16:00. Wynagrodzenie miesi臋czne 2 700z艂 + dodatek za sta偶 + premia do 20%.
SZKO艁A PODSTAWOWA NR 1 IM. TADEUSZA KO艢CIUSZKI - 2019-03-20 - Brwin贸w (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z menu w karcie, odpowiedzialno艣膰 za przygotowanie inwentaryzacji stanu zasob贸w w magazynie przed rozpocz臋ciem pracy, zachowanie w czysto艣ci miejsca pracy, praca oparta na standardach HACCP
HOTEL Solisko, s.r.o. - 2016-07-19 - S艂owacja (S艂owacja)
*
KAMI DOROTA STANKIEWICZ DAR艁OWO - 2019-02-14 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cytmi standardami: obieranie, krojenie, szatkowanie, siekanie warzyw. Przygotrowywanie potraw takich jak: czeburaki, bliny, soljanka. Praca na umow臋 zlecenie, ok. 160 godzin miesi臋cznie; dyspozycyjno艣膰 wg grafiku caly tydzie艅, w godz. 11:00-22:00. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-10-04 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 dla pacjent贸w
"COMPASS GROUP POLAND" Sp. z o.o. - 2017-03-22 - Sosnowiec (艣l膮skie)