KUCHARZ Bia艂ystok oferta pracy Zak艂ady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Praca w restauracji Vanessa.
Data publikacji: 2019-06-03
Lokalizacja: Bia艂ystok (podlaskie)
Pracodawca: Zak艂ady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Adama Mickiewicza 44, 15-223 Bia艂ystok, powiat: m. Bia艂ystok, woj: podlaskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Praca w restauracji Vanessa.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bia艂ystok
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podlaskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Bia艂ystok
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Bia艂ystok
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 03.06.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
znajomo艣膰 zawodu; badania sanitarno-epidemiologiczne
Nazwa pracodawcy: Zak艂ady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bia艂ymstoku
Adres pracodawcy:
Adama Mickiewicza 44, 15-223 Bia艂ystok, powiat: m. Bia艂ystok, woj: podlaskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Bia艂ystok
Gmina pracodawcy: Bia艂ystok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Bia艂ystok
Ulica pracodawcy: Adama Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 44
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: restauracja wenessa
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bia艂ymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.06.2019
Oferta pracy wa偶na do: 31.07.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.06.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 03.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3757927899d3bf407cfd827ae9d63388
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw, w tym kuchni ukrai艅skiej.
Hotel "BARTAN" Bo偶enna Gast - 2016-04-18 - Gda艅sk (pomorskie)
przyrz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i receptur膮
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3964 - 2019-02-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw wed艂ug receptur, przestrzeganie zasad HACCAP w kuchni restauracyjnej
CAFE BISTRO "SANTA KRUSS" AGATA KRUSS - 2017-10-30 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Organizacja 艣niada艅 i kolacji
kontakt przez PUP - 2019-06-11 - Warpuny (warmi艅sko-mazurskie)
kuchnia w艂oska, praca w godz.12-22
HoReCa Heart Micha艂 艁ukomski - 2015-12-01 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie da艅 z kuchni polskiej, dbanie o 艂ad i porz膮dek nastanowisku pracy
"SOLEY-ARECA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭" SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-01-04 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie i gotowanie da艅, potraw kuchni orientalnej - azerbejd偶a艅skiej
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Che艂m (lubelskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Warszawa (mazowieckie)
Sporz膮dzenie r贸偶nego rodzaju potraw, napoi i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi , maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych. Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕niczych i przetwor贸w mi臋snych, drobiu, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i maszynami przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅. Wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetycznie wydawanie wyrob贸w kulinarnych; sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie oraz polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy; przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶 obowi膮zuj膮cych w zak艂adzie pracy; stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gospodarczej. Nadzorowanie bie偶膮cego zu偶ycia surowc贸w i p贸艂produkt贸w potrzebnych do przygotowania potraw, przygotowanie listy wymaganego zaopatrzenia, bie偶膮ce uzupe艂nianie zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
znajomo艣膰 przepis贸w i technologii kuchni ukrai艅skiej, gruzi艅skiej i ormia艅skiej
kontakt przez PUP - 2018-10-18 - Gliwice (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej, codzienne zaopatrywanie lokalu w produkty 偶ywno艣ciowe, dbanie o relacje z klientami z Indii
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw. Miejsce pracy: Hotel VILLA VERDE w Zawierciu, ul. Mrzyg艂odzka 273
GRUPA 艁APAJ SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-09-27 - Zawiercie (艣l膮skie)
Wychowawca
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
ZI脫艁KOWSKA MA艁GORZATA DON CARLOS - 2017-03-24 - Tomaszew (wielkopolskie)
w/g potrzeb
Wi艣niewscy s. c. - 2019-05-02 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
PRZYRZ膭DZANIE HAMBURGER脫W I TOST脫W W BARZE TYPU AMERYKA艃SKIEGOWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE,UMIEJ臉TNO艢膯 SPORZ膭DZANIA POTRAWWYNAGRODZENIE 2.000+PREMIA,PRACA W GODZ. OD 09 - 17.00 i godz.11 - 19.00.KONTAKT Z PRACODAWC膭 TEL: 791111189
Zofia Pi艣ko Hebe - 2017-11-22 - Rzesz贸w (podkarpackie)
praca na kuchni
Vulcano Rado艅 Lena - 2016-05-23 - Krak贸w (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 OBIADOWYCH
ZAJAZD MALINOWY SCHEWIOR DOROTA - 2017-01-17 - Wielot贸w (lubuskie)
- Przygotowywanie da艅 oraz kababu w tradycyjny turecki spos贸b wed艂ug tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 3000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony na 3 lata. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedzia艂ku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, pi膮tki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca r贸wnie偶 w 艣wi臋ta: 10:00-24:00 (praca r贸wnie偶 w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie gastronomiczne. Wymagana znajomo艣膰 oryginalnych receptur da艅 tureckich. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 tureckich w oryginalny turecki spos贸b. Wymagana umiej臋tno艣膰 formowania KEBABA z mi臋sa surowego.
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej i orientalnej
"KARMAR" Ta Nguyen Van - 2017-07-14 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
samodzielne prowadzenie kuchni
Firma PREMIUM - 2016-03-07 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
wg stanowiska, oferta sta偶u dla osoby bezrobotnej powy偶ej 30 roku 偶ycia
kontakt przez PUP - 2019-02-21 - Stawki (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie potraw wg podanych recepturNauka robienia pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w - obiady, sa艂atki. Praca w godzinach 11-21 (nie w ka偶dy dzie艅).
DOMINO BAR Wies艂aw Wi臋ckowski - 2017-07-04 - Gostynin (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Jacent贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, kontrola jako艣ciowa wydawanych potraw, dbanie o w艂a艣ciw膮 ekspozycj臋 potraw, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy, odpowiednie zabezpieczenie towaru.
LAGDIW LTD. OUTSOURCING SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2016-03-18 - K艂odzko (dolno艣l膮skie)
W/G PROGRAMU STA呕U
kontakt przez PUP - 2018-04-16 - Siemiatycze (podlaskie)
odpowiedzialno艣膰 za przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami w tym (HACCP)Przygotowywanie posi艂k贸w na imprezy okoliczno艣ciowePrzestrzeganie standard贸w produkcji gastronomicznejUdzia艂 w procesie utrzymania i podnoszenia jako艣ci us艂ug kulinarnychWsp贸艂praca przy wdra偶aniu nowego menuI zmiana 6:00-14:00II zmiana 14:00-22:00Pracodawca oferuje prac臋 w mi艂ym zespole, atrakcyjne wynagrodzenie, mo偶liwo艣膰 zakwaterowania (opcjonalnie) wysoki standard
Rado Zdzis艂aw - Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe ,,Rado'' - 2017-03-17 - Wola Chorzelowska (podkarpackie)