KUCHARZ Rączna oferta pracy NIEPUBLICZNE PRZEDSZKOLE "LEŚNA POLANA" BOGUSŁAWA SOBESTO
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 500 - 3 400 PLN
Zakres obowiązków: 1. umiejętność w gotowaniu Przyrządzanie zdrowych, smacznych i higienicznych posiłków zgodnie z Dobrą Praktyką Higieniczną oraz Dobrą Praktyką Produkcyjną (HACCP). 2. Przestrzeganie receptury przygotowywanych posiłków. 3. Dbanie o najwyższą jakość i estetykę potraw. 4. Monitorowanie i rejestrowanie temperatury potraw. 5. Kontrolowanie oraz rejestrowanie temperatury w lodówce i zamrażarce. 6. Wydawanie potraw o wyznaczonych godzinach. 7. Porcjowanie posiłków dla dzieci zgodnie z normami żywienia. 8. Dbanie o zgodność kaloryczną przygotowanych posiłków z ich zaplanowaną wartością. 9. Systematyczne sporządzanie i opisywanie próbek żywnościowych po każdym posiłku oraz właściwe ich przechowywanie zgodnie z zaleceniami.Praca 6-7 godzin dziennie.
Data publikacji: 2020-06-29
Lokalizacja: Rączna (małopolskie)
Pracodawca: NIEPUBLICZNE PRZEDSZKOLE "LEŚNA POLANA" BOGUSŁAWA SOBESTO
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:32-060 Rączna 581, powiat: krakowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
1. umiejętność w gotowaniu Przyrządzanie zdrowych, smacznych i higienicznych posiłków zgodnie z Dobrą Praktyką Higieniczną oraz Dobrą Praktyką Produkcyjną (HACCP). 2. Przestrzeganie receptury przygotowywanych posiłków. 3. Dbanie o najwyższą jakość i estetykę potraw. 4. Monitorowanie i rejestrowanie temperatury potraw. 5. Kontrolowanie oraz rejestrowanie temperatury w lodówce i zamrażarce. 6. Wydawanie potraw o wyznaczonych godzinach. 7. Porcjowanie posiłków dla dzieci zgodnie z normami żywienia. 8. Dbanie o zgodność kaloryczną przygotowanych posiłków z ich zaplanowaną wartością. 9. Systematyczne sporządzanie i opisywanie próbek żywnościowych po każdym posiłku oraz właściwe ich przechowywanie zgodnie z zaleceniami.Praca 6-7 godzin dziennie.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 0.88
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 35.2
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 140
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 3 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 12
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1206
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Data zakończenia pracy: 30.06.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_zawodySzczegoly_0: Array
danePracodawcy_nip: 9441520839
danePracodawcy_regon: 121083475
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 12
danePracodawcy_kodPowiatu: 1206
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0325736
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|112
Data dodania oferty pracy: 29.06.2020
Oferta pracy ważna do: 29.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 29.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 29.06.2020
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?68d6926a9ad04fdca217ef622b36348e
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań w restauracji hotelowej (hotel 4- gwiazdkowy), praca w godz. 7-15 i 15-22, umowa zlecenie na 1/2 roku, następnie umowa o pracę na czas nieokreślony, wynagrodzenie: 3500,00-4000,00 zł brutto + premia uznaniowa
HOTEL GWARNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-19 - Legnica (dolnośląskie)
grilowanie burgerów, sałatki, kurczaki, przygotowanie produkcji, proste i szybkie szkolenie nowego pracownika, zatrudnienie na umowę zlecenie 1 m-c (okres prbóny), następnie umowa o pracę oraz wzrost wynagrodzenia.
Usługi Gastronomiczno-Cateringowe Marcin Pasiński - 2019-07-12 - Opole (opolskie)
wymagania: wyksztalcenie zawodowe -kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejętność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.Pracodawca zapewnia nocleg
Wawrzyniak Group sp. z o.o. i sp. komandytowa - 2019-01-21 - Perzyce (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, pomoc przy przyjmowaniu towarów
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Grabanów (lubelskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań według tradycyjnych receptur kuchni nepalskiej lub indyjskiej lub bengalskiej.Praca pon- niedz w systemie zmianowym w godz. 8-22
kontakt przez PUP - 2019-09-26 - Wodzisław Śląski (śląskie)
przygotowywanie posiłków
W. Krahel i K. Krahel Spółka Jawna - 2017-09-06 - Augustów (podlaskie)
przygotowanie potraw tajskich
kontakt przez PUP - 2016-01-13 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw.
UNIQUE GROUP ADRIAN ARASIMOWICZ - 2019-10-30 - Parczew (lubelskie)
-Przygotowywanie posiłków [firma prowadzi usługi cateringowe],-Praca na terenie Tczewa, ul.Wyszyńskiego 11-Praca jednozmianowa w godznach 4:30-12:30,-Osoby zainteresowane proszone są o KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄ 608-629-144.
GTMC SP. Z O.O. - 2017-02-06 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym, zamawianie produktów
"JAŚ I MAŁGOSIA" EWA PILAWA W ŁAŃCUCIE - 2019-02-25 - Łańcut (podkarpackie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoii i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń, sporządanie potraw kuchni regionalenj, polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet.
ASM GRAND SP. Z.O.O. - 2016-10-13 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw
F.H.U "FOX" Piotr Cybula - 2017-01-30 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Prowadzenie zajęć językowych z dorosłymi, młodzieżą i dziećmi.
Krystian Żak Blue Education - 2018-05-21 - Wołów (dolnośląskie)
Wyrabianie wszelkiego rodzaju mas i ciast, wyciskanie soków z owoców oraz warzyw, opiekanie potraw, zapiekanie potraw, opiekanie mięsa i ryb techniką beztłuszczową
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Bochnia (małopolskie)
Wykonywanie podstawowych czynności świadczenia osobistych związanych z zbiorowym żywieniem
FUNDACJA "HORYZONT MARZEŃ" - 2019-06-06 - Częstochowa (śląskie)
pracownik budowlanyprace budowlane
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie dań, koktaili, sałatek, nadzór nad osobami zatrudnionymi w kuchni, zamawanie towaru
kontakt przez PUP - 2015-12-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, możliwość dźwigania 10-15 kg. Praca w godz. 10-22 w systemie równoważnym w Kołobrzegu, również w weekendy
Pizzeria KALLA PIZZA Różycka Iwona - 2018-03-06 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR.OBSŁUGA KLIENTÓW. PRZYJMOWANIE ZAMÓWIEŃ.UKŁADANIE MENU, DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ LOKALU.
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Łódź (łódzkie)
Oferta prac interwencyjnych w ramach środków EFS AKTYWIZACJA OSÓB MŁODYCH POZOSTAJĄCYCH BEZ PRACY W POWIECIE OTWOCKIM: typowe czynności w zakresie prac kuchennych, gastronomicznych, samodzielne przyrządzanie potraw kuchni polskiej i włoskiej.
kontakt przez PUP - 2020-06-04 - Otwock (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2019-10-15 - Radom (mazowieckie)
Pomoc przy przygotowywaniu posiłków: sniadań, obiadów oraz wydawanie posiłków.
Restauracja "JOANNA" Joanna Fryca - 2018-08-10 - Niepołomice (małopolskie)
spawanie MIG-MAG, TIG, obsługa suwnic z pozycji roboczej, kładzenie spoin pachwinowych poziom. i pion.
Zakłady Urządzeń Kotłowych "STĄPORKÓW" S.A. - 2017-01-17 - Stąporków (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, pizzy.
Vademecum Małgorzata Cegłowska - 2016-05-12 - Buk (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
HOTEL B.R. TATARSCY Spółka Jawna - 2016-10-26 - Kalwaria Zebrzydowska (małopolskie)
Prowadzenie lekcji bibliotecznych i prowadzenie księgozbioru (porządkowanie) (10/30 etatu)
kontakt przez PUP - 2019-09-02 - Turów (lubelskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez OHP - 2016-02-05 - Sosnowiec (śląskie)
wyrób garmażeriigodz. pracy 6.00-14.00
Przedsiębiorstwo Handlowe JAGA Ewa Kurs - 2018-07-06 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie kebabów, dań na talerze, nakładanie mięsa na patyk, przygotowywanie dań kuchni marokańskiej, dań z soczewicy, tażin, kuskus
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Łowicz (łódzkie)