KUCHARZ Bochnia oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wyrabianie wszelkiego rodzaju mas i ciast, wyciskanie sok贸w z owoc贸w oraz warzyw, opiekanie potraw, zapiekanie potraw, opiekanie mi臋sa i ryb technik膮 bezt艂uszczow膮
Data publikacji: 2018-08-30
Lokalizacja: Bochnia (ma艂opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Bochnia, powiat: boche艅ski, woj: ma艂opolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Wyrabianie wszelkiego rodzaju mas i ciast, wyciskanie sok贸w z owoc贸w oraz warzyw, opiekanie potraw, zapiekanie potraw, opiekanie mi臋sa i ryb technik膮 bezt艂uszczow膮
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bochnia
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: boche艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 09.09.2018
Data zako艅czenia pracy: 05.02.2020
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: gimnazjalne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_2: wy偶sze (w tym licencjat)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_3: 艣rednie zawodowe 4-letnie
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_4: 艣rednie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_5: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Istnieje mo偶liwo艣膰 przyuczenia.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bochni
Adres pracodawcy:
Wojska Polskiego 3, 32-700 Bochnia, powiat: boche艅ski, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: boche艅ski
Gmina pracodawcy: Bochnia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Bochnia
Ulica pracodawcy: Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bochni
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 30.08.2018
Data dodania oferty pracy: 30.08.2018
Oferta pracy wa偶na do: 05.10.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 30.08.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 30.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w i ich wydawanie - dba艂o艣膰 o estetyk臋 da艅 - dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Zakopane (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w -pizzy
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Tychy (艣l膮skie)
Przygotowywanie kebab贸w, posi艂k贸w.
BLACK-WHITE 03 ISTANBUL ADAM NEVRUZ - 2018-03-29 - D臋bno (zachodniopomorskie)
Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska bracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i P. PO呕., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku. Nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzeniem zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem. obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣ciwe, p艂ukanie, dezynfekcja, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie. Obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp. sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawieraj膮cych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstaj膮ce w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w. Sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np: zupy, dania g艂贸wne, desery, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw. praca w godzinach pomi臋dzy 8 -16.
LABDAR SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-12-13 - Miszewko (pomorskie)
uk艂adanie menu, przygotowywanie posi艂k贸w, ustalanie organizacji pracy, dostarczanie posi艂k贸w do klienta, dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
sporz膮dzanie potraw kuchni polskiej i innych narodowo艣ci(praca wg.grafiku- bistro czynne od wtorku do niedzieli)
F.H.U.MAST MATEUSZ STYRYLSKI - 2018-07-18 - Skawina (ma艂opolskie)
kucharz
PIZZERIA LUCYFER Brenda Lis - 2017-11-29 - Gryfice (zachodniopomorskie)
wyr贸b i wypiek pizzy
GMINNA SP脫艁DZIELNIA "SAMOPOMOC CH艁OPSKA" W LUDWINIE - 2016-05-27 - Ludwin (lubelskie)
przygotowywanie potrwa
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "ALICJA" Alicja Kulesza Gulczy艅ska - 2017-12-01 - Bogaczewo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Sma偶enie, przygotowywanie potraw: mi臋so drobiowe, frytki, ziemniaki, sur贸wki, wykonywanie 艣wie偶ych sok贸w. Praca Zdu艅ska Wola ul. 艁aska 51 lub ul. 艁aska 143/145
O.K. Chicken Arkadiusz Wdowi艅ski - 2018-01-09 - Zdu艅ska Wola (艂贸dzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie r贸偶nego rodzaju potraw.
HOTEL i RESTAURACJA " STARY M艁YN" Mieczys艂aw i Piotr Kroczek w S臋dziszowie M艂p. - 2018-01-24 - S臋dzisz贸w Ma艂opolski (podkarpackie)
przygotowanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2016-09-09 - Jankowice (wielkopolskie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mi臋sa, drobiu, ryb, owoc贸w morza, warzyw i innychpraca na umow臋 na czas okre艣lony, praca na dwie zmianyoferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
praca w kuchni, przygotowanie potraw, obs艂uga os贸b, catering, dbanie o stan magazynu
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Rad艂贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Hotel Restauracja "Anka" Anna Mrozi艅ska-艁uckiewicz - 2016-05-12 - S艂ubice (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni w艂oskiej pod nadzorem szefa kuchni, utrzymywanie porz膮dku, prace porz膮dkowe. Praca na umow臋 zlecenie, 156 godzin pracy w miesi膮cu, dyspozycyjno艣膰 w godz. 9:00-21:00. Oferta dost臋pna w salii G
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
Cemo Cemal Dogan - 2018-03-16 - Drezdenko (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Zak艂ad Produkcyjno-Handlowy KORTEKS Jerzy Grzelewski - 2016-04-11 - Zawady (艣l膮skie)
gotowanie potraw
SZPAKOWSKA ANNA "ZIELONA PIETRUSZKA" - 2016-11-04 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
wg zawodu
ZENEK S.C. K.Kaczmarek, L.Kaczmarek - 2015-12-01 - Gubin (lubuskie)
w/g stanowiska
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-US艁UGOWE-"BUDMA" - 2017-11-13 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej, znajomo艣膰 kuchni tureckiej,kebab.
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Sanok (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Warszawa (mazowieckie)
Sporz膮dzanie potrwa dla klient贸w zgodnie z przyj臋tymi przepisami kulinarnymi
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Jaworzno (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w restauracji Jako kucharz - rodzaj kuchni : kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Krak贸w (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, WYB脫R SPRZ臉TU I NARZ臉DZI DO PRZYGOTOWANIA I SERWOWANIA POTRAW, KIEROWANIE PRAC膭 POMOCNIK脫W KUCHARZA, DBANIE O ESTETYK臉 PODAWANYCH POTRAW, NADZ脫R NAD JAKO艢CI膭 PRODUKT脫W SPO呕YWCZYCH, PILNOWANIE PORZ膭DKU I PRZESTRZEGANIE ZASAD HIGIENY W KUCHNI, DBANIE O SPRZ臉T IN NARZ臉DZIA U呕YWANE W KUCHNI
RESTAURACJA DIAMENT - 2017-02-07 - Uherce Mineralne (podkarpackie)