KUCHARZ Sochaczew oferta pracy 42. BAZA LOTNICTWA SZKOLNEGO RADOM
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 200 PLN
Zakres obowiązków: Dbałość o jakość i ilość przygotowywanych posiłków, znajomość obowiązujących należności żywnościowych, przepisów kulinarnych, współudział w układaniu jadłospisu.
Data publikacji: 2019-12-13
Lokalizacja: Sochaczew (mazowieckie)
Pracodawca: 42. BAZA LOTNICTWA SZKOLNEGO RADOM
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:96-500 Sochaczew 96, powiat: sochaczewski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Dbałość o jakość i ilość przygotowywanych posiłków, znajomość obowiązujących należności żywnościowych, przepisów kulinarnych, współudział w układaniu jadłospisu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sochaczew
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sochaczewski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sochaczew
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNA
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kurs gastronomiczny
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: kurs- kucharz
Nazwa pracodawcy: 42. BAZA LOTNICTWA SZKOLNEGO RADOM
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Radomiu
Adres pracodawcy:
SADKÓW 9, 26-600 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Radom
Gmina pracodawcy: Radom
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Radom
Ulica pracodawcy: SADKÓW
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Radomiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.12.2019
Oferta pracy ważna do: 24.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 13.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 13.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?691b92ed5b36a12156076c81a515d534
Podobne oferty pracy
- szkolenie BHP i ppoż.- przygotowywanie dokumentacji medycznej do archiwizowania- rejestracja pacjentów- obsługa oprogramowania medycznego
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Nowa Sól (lubuskie)
Prace biurowe z obsługą dokumentacji archiwalnej. Praca jednozmianowa, w Jasienicy. Oferta skierowana do osób zarejestrowanych w PUP z ustalonym II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Jasienica (śląskie)
przygotowywanie posiłków; układanie menu; zamawianie towaru
PHU MILAN Ośrodek Wypoczynkowy Kołatek - 2016-04-14 - Mierki (warmińsko-mazurskie)
SAMODZIELNA PRACA KUCHARZAW KUCHNI, SPORZĄDZANIE POTRAW W/G KARTYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, SPORZĄDZANIE POTRAW, GOTOWANIE, KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA, 3 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO PRACY, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI PLOLSKIEJ I UKRAIŃSKIEJ., GODZINY PRACY 10-14; 14-18, PRACA NA 0,5 ETATU
kontakt przez PUP - 2018-09-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji i na zamówienie
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe ROY Józef Przybyła - 2018-06-01 - Pszczyna (śląskie)
Gotowanie obiadów
PIZZERIA "u Zbynia" Zbigniew Zaręba - 2019-04-09 - Pułtusk (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o asortyment, obsługa klientów narodowości koreańskiej, zamawianie przypraw i składników z Koreii, obsługa klienta posługującego się językiem koreańskim (pracownicy firmy LG Electronics)
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Mława (mazowieckie)
Postępowanie zgodnie z instrukcjami, zgodnymi z wprowadzonym systemem HACCP, właściwe wykorzystanie pobranych surowców, porcjowanie i wydawanie posiłków konsumentom, przestrzeganie higieny osobistej, higieny produkcji oraz zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, właściwe obsługiwanie sprzętu i urządzeń technicznych znajdujących się w kuchni, przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków, znajomość stosowanych w DEW diet, liczby żywionych w danym dniu oraz przepisów dotyczących gospodarki kuchennej, pobieranie próbek żywnościowych oraz prawidłowe ich przechowywanie. Praca w systemie 2/2 ( 2 dni pracy, 2 dni wolne) do 11 godzin.
Dom Emeryta Wojskowego - 2019-05-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji, dbanie o zaopatrzenie restauracji, praca w godz. 12-20
Barbara Stora GASTRONOMIA HOTELARSTWO - 2017-01-24 - Raszowa (opolskie)
wymiana i naprawa opon; wymiana oleju i filtrów przestrzeganie procedur firmy i ustalonych zasad pracy; codzienna dbałość o zachowanie czystości w miejscu pracy; odpowiedzialność za powierzony.
P.H.U. Jol-Gaz Kieruzel s.c. - 2018-12-04 - Rusiec (łódzkie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-10-12 - Puławy (lubelskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków obiadowych i sałatek. Praca w godz. 9.00-17.00, 12.00-20.00
Firma Handlowo-Usługowa ,,PERŁA" Renata Rabenda - 2020-03-03 - Gródek nad Dunajcem (małopolskie)
Przygotowywanie potraw. Wybór sprzętów do przygotowania dań. Nadzór nad jakością zamówionej żywności. Dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami. Dopilnowanie przedstrzegania przepisów BHP w kuchni. Rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni. Ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw.
Zajazd u Beaty i Violetty S.C. Iwanowski i Spółka - 2016-07-07 - Prochowice (dolnośląskie)
obsługa klientów i kasy fiskalnejrozliczanie z utargu
kontakt przez OHP - 2016-08-08 - Rumia (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE ORAZ WYPIEK PIZZY
P.P.U.H MARS - 2018-07-25 - Skierniewice (łódzkie)
sporządza różnego rodzaju potrawy, obliczenie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półprodukctów i wyrobów gotowych i właścicie gospodarowanie nimi, utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Jarnołtówek (opolskie)
Sprzedaż kwiatów ciętych, doniczkowych, obsługa komputera, drukarki, kasy fiskalnej, obsługa klienta, inkasowanie pieniędzy, segregacja towaru także w warunkach chłodni, pakowanie na regały, wózki jezdne, praca przy użyciu sekatora. Praca w godz.: 5-13.
kontakt przez PUP - 2015-12-22 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw a-la-carte.
ZAV IPS RPS - 2016-02-10 - Niemcy (Niemcy)
• Przygotowywanie potraw i dań z przyjętymi standardami. • Zapewnienie wysokiej jakość usług • Właściwe i optymalnegospodarowanie towarami i innymi materiałami wykorzystywanym w Restauracji • Zachowanie standardów w zakresiewymagań sanitarno-epidemiologicznych oraz w zakresie HACCP. • Organizowanie pracy i nadzór nad zespołem • Dbałość o czystość i higienę pracy/512001Umowa zlecenie około 140 h w m-cuPrzewidywany okres zatrudnienia 3 lata
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa traka tartacznego, produkcja tarcicy
kontakt przez PUP - 2019-11-25 - Suchedniów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie/ wydawanie dań RESTAURACJA GREC (umowa zlecenie na okres próbny, w okresie późniejszym pracodawca oferuje umowę o pracę).
EMCE Marek Czarnecki - 2016-02-11 - Łomża (podlaskie)
Wykonywanie prac prostych w kopalniach podziemnych, rutynowe zadania przy czynnościach górniczych i urabianiu skał.- ładowanie urobku oraz rozdrabnianie wielkich brył,- usuwanie obudów tuneli w zużytych wyrobiskach w kopalniach,- usuwanie odpadów i materiałów oraz sprzętu po zakończeniu czynności wydobywczych oraz sprzątanie,- wykonywanie prac pomocniczych przy konserwacji maszyn, narzędzi i ciągników dostawczych.
kontakt przez PUP - 2019-06-17 - Płock (mazowieckie)
-
Sprzedaż-Hurt-Detal. Przetwórstwo Ryb RYBY Sp.jawna - 2017-01-26 - Kościerzyna (pomorskie)
Gastronomia/Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej; komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej.Dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej z mięs, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych.
Bar "THANG LONG" Van Minh Duong - 2016-09-06 - Legnica (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowanie potraw i dań, współpraca przy tworzeniu menu, zapewnienie wysokiej jakości produktów, prezentowanie potraw i dań estetyczne i zgodne ze standardem dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu i przestrzeganie zasad postępowania z żywnością.
Restauracja Bellevue Adam Dopierała - 2016-05-09 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań według standardów, przestrzeganie zasad HACCP, kontrola stanu zapasów produktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy,przygotowywanie dań według standardów.
Hard Rock Cafe - 2017-08-18 - Gdańsk (pomorskie)
Oferta pracy w ramach dofinansowania wynagr. bezrob. 50+Przewóz towarów do odbioru wg. zleceń na terenie całego kraju.
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Otwock (mazowieckie)
- Przygotowywanie posiłków dla osób starszych i niepełnosprawnych.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00 lub 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowego min. 2 lata na podobnym stanowisku. Mile widziane osoby z terenu Katowic. Kontakt WYŁĄCZNIE osobisty (ul. Misjonarzy Oblatów MN 24, 40-129 Katowice) w godzinach: 10:00-12:00.
KATOWICKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB STARSZYCH, NIEPEŁNOSPRAWNYCH I OCZEKUJĄCYCH WSPARCIA "OPOKA" - 2015-12-15 - Katowice (śląskie)
przygotowanie posiłków, dekoracja potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Zakopane (małopolskie)