KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 600 PLN
Zakres obowiązków: Gastronomia/Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej; komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej.Dbałość o porządek i czystość w kuchni.
Data publikacji: 2018-10-04
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gastronomia/Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej; komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej.Dbałość o porządek i czystość w kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.25
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0.1
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Praktyczna znajomość przygotowania potraw kuchni azjatyckiej. Znajomość oryginalnych receptur kuchni azjatyckiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.10.2018
Oferta pracy ważna do: 18.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 04.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 04.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
.
Powiatowa Stacja Sanitarno - Epidemiologiczna w Gostyniu - 2018-02-14 - Gostyń (wielkopolskie)
Przewóz osób na trasie Polska-Grecja
MAREK TRAVEL Sp. zo.o. - 2016-08-29 - Nowa Dęba (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-30 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Pomoc szwalni i krojowni. Obsługa klejarki taśmowej, lagowanie. Obsługa dziurkarki bieliznianej, odzieżowej, guzikarki.
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstwioną recepturą/przepisami (grill, shorma) Praca w restauracji "SPHINX".
Łukasz Kurzyński - 2017-12-12 - Częstochowa (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie menu dnia, ustalanie gramatury i listy zakupów. kontakt tel . 600-434-456
Justyna Krężołek Zajazd Jejmościna - 2016-02-08 - Stężyca (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Warszawa (mazowieckie)
Przewóz ładunków na terenie kraju samochodem ciężarowym powyżej 3,5 t.
MIGREX Sp. z o.o. - 2016-06-09 - Rydułtowy (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach - 2018-06-13 - Gorzyce (śląskie)
Obsługa klienta, sprzedaż wyrobów
kontakt przez PUP - 2018-02-10 - Piekary Śląskie (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci i dorosłych
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Mszczonów (mazowieckie)
Samodzielena praca ma kuchni.Przygotowywanie dań tradycyjnych/zupy, dania pieczone, smazone, grillowane, sous-vide, wypiek pizzy na sposób tradycyjny, wypiek własnego pieczywa, przygotowywanie burgerów w oparciu o zasady slow food, wyrówb własnoręczny makaronów, deserów i przystawek.Miejsce wykonywania pracy: Wrocław, ul. Ruska 61;Wymiar czasu pracy: około 170 h w miesiącu;Sala G
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Wrocław (dolnośląskie)
sporządzanie potraw zgodnie z zamówieniem
ANTYGRAWITACJA MONIKA BEKER - 2017-03-16 - Kruszyn (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków i napojów
kontakt przez OHP - 2016-04-25 - Brzesko (małopolskie)
Staż w firmie: ZPC "ZŁOTY KŁOS". Program stażu do zapoznania w pokoju nr 35.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Kielce (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca Hotel Rejs Ustka; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 11-15
PHU EDEN Walerian Kasperski - 2016-04-25 - Ustka (pomorskie)
Praca na kuchni
NARBUTOWICZ SŁAWOMIR PIZZERIA & KEBAB "ITALIA" - 2016-01-27 - Szamotuły (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Eugeniusz Kuczyński Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "GENIUSZ" Restauracja "FINEZJA" - 2017-04-28 - Kościan (wielkopolskie)
produkcja potraw ustalonych jadłospisem, porcjowanie i przygotowywanie dań do wydania, utrzymywanie właściwego stanu sanitarnego kuchni i pomieszczeń
SZKOLNE SCHRONISKO MŁODZIEŻOWE - 2018-02-27 - Nowa Kaletka (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie dań produkcji własnej
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
-przygotowanie potraw zgodnie ze standardem - przestrzeganie norm i standardów produkcji- zachowanie estetyki wydawanych potraw oraz czystości stanowiska pracy
kontakt przez OHP - 2016-03-11 - Kościerzyna (pomorskie)
w/g zakresu czyności
AUTO-BAR Usługi Gastronomiczne Mirosława Jurek - 2015-11-23 - Lulkowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie i pomoc w przygotowywaniu posiłków.
CATERMED SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-08-18 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującym menu i zamówieniami gości, opracowywanie menu restauracji oraz imporez specjalnych, dbałość o czystość pomieszczeń kuchni, sprzętów, naczyń kuchennych, stosowanie norm i zasad zawartych w księdze HACCP, zamówienia i odbiór towarow żywnościowych oraz napoi
BAJDARKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-15 - Suraż (podlaskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Zamość (kujawsko-pomorskie)
zgodnieze stanowiskiem; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00 w celu ustalenia terminu spotkania
Zakład Produkcyjno- Usługowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2016-06-03 - Słupsk (pomorskie)
Gastronomia/ Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej.Dbałość o porządek i czystość w kuchni.Praca od 10:00 do 22:00
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Burzenin (łódzkie)