KUCHARZ Słupsk oferta pracy The William Wallace whisky bar & burger Anna Gojżewska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 12-22; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 13-22
Data publikacji: 2017-04-21
Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)
Pracodawca: The William Wallace whisky bar & burger Anna Gojżewska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bema 9-10, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 12-22; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 13-22
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
pracodawca nie wskazał poziomu wykształcenia; wymagane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
The William Wallace whisky bar & burger Anna Gojżewska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Bema 9-10, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 13-22
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
Ulica pracodawcy: Bema
Numer budynku pracodawcy: 9-10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.04.2017
Oferta pracy ważna do: 21.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 21.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 21.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Radzyń Chełmiński (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata; godziny pracy: 14.00- 21.00
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Damno (pomorskie)
Brak danych
IDS-BUD S.A. - 2017-03-30 - Ciechanów (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,utrzymanie na bieżąco czystościna stanowisku pracy, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych
BARBARA LADŻYŃSKA "ART-MAT"BIURO TURYSTYKI HANDLU I USŁUG 90-426 ŁÓDŹ STRUGA ANDRZEJA 2 - 2018-03-07 - Kłodzko (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków typu fast food kuchni tureckiej/arabskiej-kebab; obróbka warzyw/mięsa; obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków według zasad kuchni pakistańskiej, indyjskiej.Nadzorowanie pracy młodszych kucharzy, przygotowywanie i sprawdzanie zamówień towaru (orginalnych art.spożywczych)sprowadzonego bezpośrednio z Indii lub Pakistanu.
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Otwock (mazowieckie)
Samodzielna produkcja wyrobów garmażeryjnych.Praca w godz. 8-16 w Kołobrzegu.
SPOŁEM KOŁOBRZEG S p. z o.o. - 2015-12-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
-przygotowywanie dań w restauracji
Restauracja Zaścianek Usługi gastronomiczne Grzegorz Ciura - 2016-10-19 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Pogwizdów (śląskie)
POMOC W PRACACH WYKONYWANYCH W EWIDENCJI GRUNTÓW I BUDYNKÓW ORAZ W ZAKRESIE GOSPODARKI NIERUCHOMOŚCI
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Skierniewice (łódzkie)
Pobieranie surowców i produktów spożywczych z magazynu, wstępna ich obróbka, odpowiednie zabezpieczenie produktów przed i podczas obróbki, utrzymywanie czystości w pomieszczeniach kuchennych i zapleczu kuchni, pomoc w przygotowaniu posiłku zgodnie z ustalonym zakresem pracy, wymagane aktualne badania sane
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Częstochowa (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Dębica (podkarpackie)
Praca w Restauracji Browar Rynek.Wymagane doświadczenie w zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.Wysokość proponowanego wynagrodzenia do uzgodnienia z pracodawcą.
d/b GASTRO Restauracje-Catering Dorota Bernadzik - 2017-03-21 - Racibórz (śląskie)
kucharz (praca w barze na 1/2 etatu)praca w przedziale godz. 8-19.
Agnieszka Naja CAFE BAR - 2016-10-07 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla podopiecznych ośrodka (śniadania, obiady i kolacje), nadzór nad właściwym przechowywaniem żywności oraz przestrzeganiem zasad BHP. Utrzymywanie porządku w kuchni.
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY NIEPEŁNOSPRAWNYCH - 2017-08-18 - Lublin (lubelskie)
- zarządzanioe kuchnią- planowanie wspólnie z intendentem jadłospisów- przygotowywanie 3 posiłków dziennie dla grupy 125 dzieci w wieku 3 - 7 lat- praca w godz. 07:00 - 15:00
Przedszkole Miejskie Nr 152 - 2018-06-13 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków wg przepisów dietetyka, obsługa urządzeń oraz narzędzi kuchennych, wydawanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu wykonywania czynności, oferta przeznaczona dla osób bezrobotnych do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Sosnowiec (śląskie)
kuchnia polska
SANTANA SKŁODOWSCY Spółka Jawna - 2017-12-19 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej, bengalskiej i indonezyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Grójec (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
RESTAURACJA"WIKI"S.C.BOŻENA WILCZYŃSKA WITOLD WILCZYŃSKI - 2018-03-28 - Sieradz (łódzkie)
kompleksowe przygotowanie dań, deserów, śniadań, obiadów, kolacji dla klientów ośrodka
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Istebna (śląskie)
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze w kuchni
Bar Gastronomiczny Na Skarpie Anna Krawczyk-Krzemińska - 2016-05-24 - Siemiany (warmińsko-mazurskie)
Ogólny zakres obowiązków: przygotowanie dań kuchni indyjskiej z zachowaniem receptur, zastosowaniem oryginalnych produktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy, umiejętność pracy w zespole. Wymagania dotyczące kandydata: wykształcenie zasadnicze zawodowe; umiejętności znajomość kuchni hinduskiej; uprawnienia książeczka do celów sanitarno-epidemiologiczna; doświadczenie zawodowe min. 1 rok; znajomość języka angielskiego w stopniu podstawowym. Miejsce wykonywania pracy Lublin.
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Lublin (lubelskie)
Wykonywanie potraw kuchni ormiańskiej, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
BZ SYSTEM Andrzej Bożko - 2016-04-15 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
szykowanie posiłków(kebaby) sprzątanie, podawanie posiłków
P.H.U. ALI BABA - 2016-09-26 - Sieradz (łódzkie)
przygotowywanie potraw, dbałość o porządek w miejscu pracy, ustalanie karty dań, dopilnowanie przepisów bhp w kuchnii
kontakt przez PUP - 2017-06-10 - Ciechanów (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
utrzymanie czystości;
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków,sporządzanie menu tygodniowego,koordynowanie pracą na kuchni
IZABELA GAJDAMOWICZ KARCZMA STODOŁAGRUPA PIEROGOWA ZAGRODA - 2017-06-28 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)