KUCHARZ Słupsk oferta pracy DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA GRAŻYNA GRUCHAŁA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Obróbka wstępna, przygotowanie dań obiadowych (zupa, II dania), obsługa klientów, sprzątanie stanowiska pracy zakładu. Okres próbny do 3-mcy z możliwością przedłużenia. Godz. pracy 7-15. Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-15.
Data publikacji: 2019-02-15
Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)
Pracodawca: DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA GRAŻYNA GRUCHAŁA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Banacha 5, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Obróbka wstępna, przygotowanie dań obiadowych (zupa, II dania), obsługa klientów, sprzątanie stanowiska pracy zakładu. Okres próbny do 3-mcy z możliwością przedłużenia. Godz. pracy 7-15. Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-15.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka SANEPID
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe lub średnie. Umiejętności w zawodzie kucharz, praca w zespole. Mile widziane doświadczenie w zawodzie kucharz lub pomoc kuchenna z 2-3 letnim doświadczeniem.
Nazwa pracodawcy: DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA GRAŻYNA GRUCHAŁA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Banacha 5, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 8-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
Ulica pracodawcy: Banacha
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.02.2019
Oferta pracy ważna do: 20.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 18.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 15.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Doswiadczenie mile widziane
MAFIA HOUSE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-01-13 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Dostarczanie wyprodukowanego towaru do klienta na terenie woj.opolskiego. Dbanie o ład i porządek w samochodzie oraz stan technicznypojazdu. Praca w godz. 7-15
P.P.H.U. Pakcer sp.j - 2018-11-28 - Tułowice (opolskie)
Obsługa biura, obieg korespondencji w firmie, wstępne przygotowanie dokumentów księgowych, obsługa kadrowo -płacowa firmy.
Ekopremium Sp. zo.o. - 2018-06-13 - Turza Śląska (śląskie)
przygotowywanie potraw
PHU ,,RZETELNI" JOANNA RZETELSKA, ŁUKASZ RZETELSKI S. C. - 2018-04-13 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
wykształcenie zawodowe gastronomiczne, umiejętności,doświadczeniew pracy na ww stanowisku
Restauracja Pensjonat" Lido" -Danuta Kowalska - 2017-02-13 - Antonin (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej; praca od czwartku do niedzieli, godz. 10.00-18.00
"2 BROTHERS SOBCZAK I SOBCZAK" SPÓŁKA JAWNA - 2017-04-10 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe "Gastrix" Jakub Piela - 2018-08-20 - Jeleśnia (śląskie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy
MIĘDZYNARODOWE CENTRUM KONFERENCYJNE "KRZYŻOWA" SP. Z O. O. - 2016-09-28 - Krzyżowa (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w restauracji. Zakwaterowanie bezpłatne na miejscu.
POLSPORTY Sp.Zo.O. - 2016-05-04 - Jastarnia (pomorskie)
Malowanie natryskowe konstrukcji stalowych oraz przygotowanie powierzchni pod malowanie.
PAJOR TECHNOLOGY Sp. z o.o. - 2018-08-02 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków śniadaniowych oraz karty dań. Obsługa kulinarnych imprez okolicznościowych. Komunikacja w języku ukraińskim z kadrą kucharzy oraz w języku polskim i angielskim z gośćmi.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Nowe Boryszewo (mazowieckie)
praca na kuchni
Gastronomia Teresa Grzywa - 2017-02-17 - Bestwinka (śląskie)
przygotowanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Kowala-Kolonia (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw w kuchni.
Familijna S.C. Katarzyna Woroniecka, Krzysztof Bromka - 2019-03-11 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, obsługa gości, sprzątanie miejsca pracy, raportowanie stanu magazynu
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Mława (mazowieckie)
zgodny
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "WENA" Marek Tkaczyński - 2018-11-14 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Obróbka termiczna mięs, ryb, warzyw. Przygotowanie potraw zgodnie z zaleceniami.
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Legionowo (mazowieckie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punktów gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Kraków.- Wynagrodzenie: 1000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Katowice (śląskie)
Kucharz
kontakt przez OHP - 2017-10-26 - Sanok (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Brzozów (podkarpackie)
Praca w klubie "Parowóz" i barze "Stacyjka". Obsługa Klientów. Przygotowanie i wydawanie potraw.
"RECEPTURY CYPRYS" PAL-GORCZYCA MAŁGORZATA - 2017-05-23 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie, wydawanie potraw, obróbka termiczna potraw.
kontakt przez PUP - 2018-09-24 - Żagań (lubuskie)
Naprawa i czyszczenie maszyn, naprawa prostych usterek, konserwacja maszyn i urządzeń, obsługa linii tehchnologicznych
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Żabno (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o najwyższą jakość i smakprzygotowywanych dań,porcjowanie i wydawanieposiłków,utrzymanie należnej czystości i porządku naczyń,sprzętu ipomieszczeń kuchennych. Praca na trzy zmiany w godz: 6-14 / 7-15 / 11-19
Szpital Wojewódzki w Opolu Sp. z o.o. - 2018-03-22 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków dla grup zorganizowanych, ogólna organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie zamówień.
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Jarnołtówek (opolskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-02-09 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
ARSCO TRADING Sp. z o.o - 2016-06-21 - Głogów (dolnośląskie)
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów, sporządzanie posiłków, obróbka surowców do produkcji posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach, dbanie o jakość, smak i estetyke posiłków. Obsługa maszyn i sprzętów kuchennych, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, pobieranie prób żywnieniowych i właściwe ich przechowywanie.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Ogrodzieniec (śląskie)