KUCHARZ Antonin oferta pracy Restauracja Pensjonat" Lido" -Danuta Kowalska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: wykształcenie zawodowe gastronomiczne, umiejętności,doświadczeniew pracy na ww stanowisku
Data publikacji: 2017-02-13
Lokalizacja: Antonin (wielkopolskie)
Pracodawca: Restauracja Pensjonat" Lido" -Danuta Kowalska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wrocławska 6, 63-421 Antonin, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
wykształcenie zawodowe gastronomiczne, umiejętności,doświadczeniew pracy na ww stanowisku
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Antonin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostrowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Przygodzice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
doświadczenie zawodowe (wymagany staż - lata: 1)
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Restauracja Pensjonat" Lido" -Danuta Kowalska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
Wrocławska 6, 63-421 Antonin, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: tel. 600 211 163
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: ostrowski
Gmina pracodawcy: Przygodzice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Antonin
Ulica pracodawcy: Wrocławska
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.02.2017
Oferta pracy ważna do: 12.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 13.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 13.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, przygotowywanie potraw według przepisów w jęz. wietnamskim,
"VIET-ANH" Lê Văn Vụ - 2017-08-02 - Ząbki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19
Restauracja Drugie Piętro Ewa Polanowska - 2016-04-15 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, przestrzeganie przepisów BHP, dbanie o sprzęt kuchenny, utrzymywanie czystości w miejscu pracy
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE LAZUR - 2017-04-27 - Kazimierzówka (lubelskie)
Kucharz, przygotowywanie posiłków.
Daniel Wójcik Usługi Gastronomiczne - 2016-03-09 - Świdwin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-15 w Ustroniu Morskim, również w weekendy.
"ANEROM-GMBH" Sp. z o.o. - 2016-09-14 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni, przygotowywanie i wydawanie potraw, obsługa baru
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przechowywanie żywności, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw i deserów, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Stary Sącz (małopolskie)
-Przygotowywanie dań włoskich i pizzy, praca w kuchni,-Kontakt telefoniczny 58-532-02-95,-Praca na pół etatu lub pełen etat,-Praca zmianowa od 10 do 18 oraz od 13 do 21
PARASOLKA LODY, CIASTKA, KAWA, PIZZA - ANNA CHORZELSKA - 2016-06-22 - Tczew (pomorskie)
Zbieranie ogórków. Umowa zlecenie. Bezpośredni kontakt z pracodawcą.
SPÓJNIA Hodowla i Nasiennictwo Ogrodnicze Sp. z o.o. - 2017-09-05 - Nochowo (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw według ustalonej recepturuy kuchni wietnamskiej i chińskiej. Umowa o pracę na cazs nieokreślony. Praca jednozmianowa: 10:00-18:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Wądzyn (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
"BENET" s.c. Tomasz Szymanik - 2017-01-18 - Maków Podhalański (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Dominik Maciąg - 2016-09-13 - Okalina-Kolonia (świętokrzyskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Lubawka (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw a-la-carte.
ZAV IPS RPS - 2016-02-10 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków
Pub Piłkarski Pizzeria NIL Jarosław Otręba - 2017-05-22 - Iława (warmińsko-mazurskie)
obsługa klienta, przyjmowanie dostaw, zamawianie asortymentu dla bufetu, dbanie o porządek i wizerunek restauracji
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Raducki Folwark (łódzkie)
Przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mieśa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Wrocław (dolnośląskie)
produkcja i prace pomocnicze przy produkcji wędlin i wyrobów wędliniarskich
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Sława (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Ornontowice (śląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni koreańskiej; obsługa klientów w języku koreańskim; utrzymywanie czystosci stanowiska pracy i narzędzi;sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Wrocław (dolnośląskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Łowicz (łódzkie)
przyrządzanie potraw, miejsce pracy Zajazd "KAMA KOWALSKI" 87-630 Rumunki Skępskie 28A
ZAJAZD KAMA KOWALSKI MARIANNA KOWALSKA - 2017-02-15 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
organizowanie stanowiska pracy oraz przestrzeganie BHP i ppoż. maszynowe wykrawanie części składowych obuwia, przygotowanie i łączenie elementów wierzchu obuwia, opracowywanie elemntów spodu obuwia, łączenie elementów obuwia w całość, kontrolowanie jakości wykonanego obuwia
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Złotoryja (dolnośląskie)
sporządzanie posiłków, obróbka cieplna mięs, ryb, warzyw, przyrządzanie zup sosów, dekorowanie talerzy
PATROL PIZZA Przemysław J. Szczerbiński - 2016-07-05 - Słubice (lubuskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Warpuny (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków gorących i zimnych, samodzielność i kreatywność na zajmowanym stanowisku pracy, znajomość kuchni ukraińskiej
Centrum Usług Gastronomicznych "MARIO" s.c. M. Firek, A. Firek - 2017-09-25 - Brzeg (opolskie)