KUCHARZ Siedlce oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni tajskiej, chińskiej. Przygotowywanie składników do dań. Dbałość o czystość na stanowisku pracy. Praca w systemie dwuzmianowym.
Data publikacji: 2017-12-06
Lokalizacja: Siedlce (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Siedlce, powiat: m. Siedlce, woj: mazowieckieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej, chińskiej. Przygotowywanie składników do dań. Dbałość o czystość na stanowisku pracy. Praca w systemie dwuzmianowym.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Siedlce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Siedlce
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2018
Data zakończenia pracy: 31.12.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 2)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Komunikatywna znajomość języka angielskiego lub hindi (pendżabskiego).
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Siedlcach
Adres pracodawcy:
Kazimierza Pułaskiego 19/21, 08-110 Siedlce, powiat: m. Siedlce, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Siedlce
Gmina pracodawcy: Siedlce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Siedlce
Ulica pracodawcy: Kazimierza Pułaskiego
Numer budynku pracodawcy: 19/21
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Siedlcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 06.12.2017
Data dodania oferty pracy: 04.12.2017
Oferta pracy ważna do: 18.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 04.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 04.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kucharz
FHU ISKIERKA Iwona Ławruk - 2018-07-18 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków w domu seniora. Wykształcenie zawodowe gastronomiczne, mile widziany staż pracy.
Dom Seniora " W Dolinie Zagórzanki" - 2015-12-11 - Rumia (pomorskie)
Sporządzanie wyrobów kulinarnych, sporządzanie surówek, sałatek, sporzadzanie napojów gorących, obsługa konsumentów, inkasowanie od nich należności.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Płock (mazowieckie)
Przygotowanie i serwowanie kebabówMile widziane doświadczenie zawodowe- 6 miesięcy
Zenon Niemczycki Zajazd „Polonez” - 2018-07-06 - Jarosław (podkarpackie)
zgodnie z wnioskiem
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Jedlina-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań z kart menu, deserów, napojów, sałatek.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Nowy Sącz (małopolskie)
Obróbka wstępna surowców ( ręczna, mechaniczna, termiczna), posługiwanie się narzedziami , maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, sporzadzanie potraw podstawowych dla różnych diet
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Klęczany (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej z pieca Tandor według tradycyjnych receptur, wydawanie potraw klientom, stosowanie się do norm HACCP, mieszanie potraw, dbanie o czystość w kuchni. Miejsce pracy: WrocławKontakt kandydatów z pracodawcą elektronicznyOferta znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Wrocław (dolnośląskie)
Sprzedaż arty.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Szaflary (małopolskie)
Tworzenie i optymalizacja stron internetowych, zarządzanie stronami, projektowanie elementów i materiałów graficznych dla nowych stron, umieszczenie ich w serwerze, opracowanie materiałów tekstowych.
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Łódź (łódzkie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie dań na imprezy okolicznosciowe, firmowe, bankiety,
INWEST PARTNER KRYSTYNA SIWAK - 2017-01-24 - Radomiłów (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań.
Pizzeria LAGUNA Konrad Okraska - 2016-05-16 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie, porcjowanie i serwowanie potraw w restauracji ekologicznego gospodarstwa turystycznego. Dbanie o satysfakcję z usług klientów restauracji, dbanie o czystość w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2017-01-12 - Niemcy (Niemcy)
Dobieranie surowców i półproduktów do produkcji gastronomicznej, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie potraw, dokonywanie obróbki wstępnej, termicznej. Porcjowanie potraw, przygotowywanie potraw do ich wydania, przestrzeganie przepisów i zasad BHP,GHP,GMP.
NSK ISKRA-ZAKŁAD USŁUG SOCJALNYCH SP.Z. O.O. - 2016-06-10 - Kielce (świętokrzyskie)
sporządzanie potraw, ciast, napojów kuchni azjatyckiej, wydawanie posiłków, dbanie o ciągłość zapotrzebowania
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Tychnowy (pomorskie)
Przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Leszno (wielkopolskie)
- przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi procedurami,- zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług,- dbałość o estetykę potraw,- utrzymanie porządku w miejscu pracy,- dbałość o właściwą obsługę sprzętu i urządzeń mechanicznych znajdujących się w kuchni. Praca w punkcie gastronomicznym, znajdującym się na terenie wyciągu narciarskiego w Szczyrku, w godz. 8.00-20.00 w równowaznym systemie czasu pracy, grafik do ustalenia.
Mosty Katowice Sp. z o. o. - 2017-01-12 - Szczyrk (śląskie)
przygotowywanie potraw w restauracji
Restauracja Marlin sc M. i G. LACHENDRO - 2016-10-04 - Bażanowice (śląskie)
- przygotowywanie posiłków od podstaw wraz z obróbką- wydawanie posiłków
ATAMAN JUSTYNA EGO - 2017-12-10 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, placków gozleme, pizzy tureckiej pide, kebabów adana, iskender, sis, pilaw, bulgur, słodkich wypieków typu baklava; praca w godz.: 9-13, 13-17, 17-21
KERPIC KEBAB HOUSE - 2016-02-19 - Opole (opolskie)
Przygotowanie posiłków według menu restauracji
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW - 2016-08-08 - Żary (lubuskie)
Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe, doświadczenie minimalne wymagane, Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Restauracja POD DZWONEM Przemysław Paszek - 2018-07-09 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przechowywanie żywności, obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw i deserów, sporządzanie napojów gorących i zimnych
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków według karty menu
F.H.R. "ANTAR" Bogdan Suska (RESTAURACJA NEPOMUCEN) - 2016-09-07 - Gołąb (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
ROTATORIA KAMIL JERZYKOWSKI - 2016-04-19 - Malbork (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Warszawa (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2018-10-01 - Głogów (dolnośląskie)
rejestracja chorych, sporządzanie wymaganych zestawień i druków statystycznych, przyjmowanie i wydawanie dokumentacji medycznej
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Żuromin (mazowieckie)
przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Sandomierz (świętokrzyskie)