KUCHARZ Siedlce oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 750 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
Data publikacji: 2020-08-12
Lokalizacja: Siedlce (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Siedlce, powiat: m. Siedlce, woj: mazowieckieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 750 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Siedlce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Siedlce
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1464
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.08.2020
Data zakończenia pracy: 16.02.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Oferta przeznaczona dla osób pow. 30 roku życia.
Wymagania odnośnie stażu pracy:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 8212617436
danePracodawcy_regon: 142804688
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Siedlcach
Adres pracodawcy:
Kazimierza Pułaskiego 19/21, 08-110 Siedlce, powiat: m. Siedlce, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: m. Siedlce
danePracodawcy_kodPowiatu: 1464
Gmina pracodawcy: Siedlce
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Siedlce
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0975173
Ulica pracodawcy: Kazimierza Pułaskiego
Numer budynku pracodawcy: 19/21
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Siedlcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|42A
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 12.08.2020
Data dodania oferty pracy: 12.08.2020
Oferta pracy ważna do: 26.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 12.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 11.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?43a9c53f5616a6dd364a773dca87df30
Podobne oferty pracy
przygotowanie dań gastronomicznych, obsługa klienta, kasy foiskalnej, wydawanie lodów z automatu
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
obsługa klientów w barze gastronomicznym, przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, składanie i przyjmowanie zamówień w języku angielskim i ukraińskim.
ISTANBUL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ & CO. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-04-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie produktów i dań polskich ,dbałość o czystość stanowisk pracy,współpraca z Szefem Kuchni oraz współpracownikami
Kamiński Bernard - 2016-08-23 - Legnica (dolnośląskie)
Branża: Gastronomia- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - azjatyckiej wg oryginalnych przepisów - właściwy dobór przepisów i skladnikówMiejsce wykonywanie pracy: ŁódźGodziny pracy od 08:00 do 12:00
kontakt przez PUP - 2019-02-13 - Łódź (łódzkie)
-rzetelne prowadzenie zbioru i rejestru dokumentów wychodzących oraz przychodzących do spółki-koordynowanie agendy prezesa zarządu-monitorowanie rozmów telefonicznych, przyjmowanie wyznaczonych interesantów
kontakt przez PUP - 2020-02-05 - Chojna (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Puck (pomorskie)
Planowanie jadłospisu, przygotowywanie spisu produktów zamówień) gotowanie potraw, pilnowanie potraw w bemarach, utrzymywanie temperatury w bemarach, zapobieganie przypaleniau itp. Praca w godzinach 7:00-16:00 - wg potrzeb;Praca 5 dni w tygodniu, średnio 40 godzin w tygodniu.Sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca wg standardów sieci, przygotowanie potraw wg standardów, samodzielna praca na stanowisku, dbanie o porządek stanowiska pracy, przestrzeganie zasad HACCP. Wymagania: wykształcenie min. średnie gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia na stanowisku, samodzielność, pasja do gotowania.
IZABELA FIGURSKA - 2017-08-31 - Rumia (pomorskie)
prace drogowe
AMP CT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-06-13 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
kucharz
Pizzeria "WYRWIGROSZ" s.c. S. Tomiczek, T. Opolka - 2019-07-30 - Żory (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Skoczów (śląskie)
Obsługa grilla, przygotowywanie dań kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Legionowo (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2019-07-29 - Tłuchówek (kujawsko-pomorskie)
Prowadzenie kuchni, kuchnia staropolska.Pierwsza umowa o pracę na okres próbny - 1 miesiąc. Przy dalszym zatrudnieniu dodatkowa premia w wysokości 50% wynagrodzenia. Pracodawca zapewnia dojazd do pracy z umówionego punktu w Pile w obie strony, a po drugiej zmianie odwozi pod sam adres zamieszkania.
BAR "KRĘPSKO" WŁODZIMIERZ STANKOWSKI - 2016-04-21 - Krępsko (wielkopolskie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2 - 2018-03-14 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
Centrum Konferencyjno - Szkoleniowe Boss Sp. z o.o. - 2016-05-09 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań typu fast food
OFF SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-06 - Sanok (podkarpackie)
Naprawy bieżące, konserwacja.
kontakt przez PUP - 2019-10-01 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowanie produktów dla gości
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Żywiec (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskeim.
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie posiłków w GOW Połonina
kontakt przez PUP - 2019-01-15 - Korbielów (śląskie)
Zgodnie zez stanowiskiem.
PIOTR KOŻUCHOWSKI - 2019-04-29 - Wołczyn (opolskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, pizzy, sałatek, obiadów, przyjmowanie towaru, przygotowywanie zamówień, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Sobala Adam - 2015-12-31 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Przygotowywanie dań obiadowych oraz dań a'la carte. Dbanie o zarządzanie produktem. Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe. Praca na okres próbny 3 m-ce z możliwością przedłużenia, pełny etat, w systemie 2 dni pracy, 2 dni wolnego, praca w godzinach 9-20, godziny pracy do ustalenia, praca również w wolne dni. Kontakt osobisty lub telefoniczny 570746006.
CATERING MIGDAŁEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-02-11 - Zagórnik (małopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni chińskiej i azjatyckiej, utrzymywanie czstości i porządku w miejscu pracypraca na umowe na czas nieokreślony, praca jednozmianowaoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Wrocław (dolnośląskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW. PRACA OD 10:00 DO 21:00.
NIAGARA-PUB Pizzeria Restauracja Zofia Draguła - 2020-07-01 - Dębica (podkarpackie)
Kontakt osobisty lub telefoniczny z pracodawcą.
BASZTOWA S.C. MICHALSKI PAWEŁ, HODÓR MAGDALENA - 2018-05-08 - Rybnik (śląskie)
spawanie w zakresie posiadanych uprawnień wg.dokumentacji technicznejmiejsce pracy: Opole oraz wg zleceń
GORAD sp. z o.o. - 2018-01-31 - Opole (opolskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2018-02-01 - Poznań (wielkopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Rzęskowo (zachodniopomorskie)