KUCHARZ Serpelice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1聽033,7 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw kuchni polskiej z zastosowaniem r贸偶nych narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy, przestrzeganie przepis贸w bhp, ppo偶, praca zgodna z normami systemu HACCP.
Data publikacji: 2020-05-15
Lokalizacja: Serpelice (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Serpelice, powiat: 艂osicki, woj: mazowieckieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw kuchni polskiej z zastosowaniem r贸偶nych narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy, przestrzeganie przepis贸w bhp, ppo偶, praca zgodna z normami systemu HACCP.
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|19
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1聽033,7 PLN
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Serpelice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艂osicki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1410
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 1聽033,7 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 01.06.2020
Data zako艅czenia pracy: 30.11.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
znajomo艣膰 podstawowych zasad gotowania, dyspozycyjno艣膰, ksi膮偶eczka sanepidowska
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 5372393688
danePracodawcy_regon: 060090522
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艁osicach
Adres pracodawcy:
Narutowicza 6, 08-200 艁osice, powiat: 艂osicki, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie, mile widziane CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: 艂osicki
danePracodawcy_kodPowiatu: 1410
Gmina pracodawcy: 艁osice
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: 艁osice
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0922120
Ulica pracodawcy: Narutowicza
Numer budynku pracodawcy: 6
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Gastronomia i hotelarstwo
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艁osicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|429
Data dodania oferty pracy: 15.05.2020
Oferta pracy wa偶na do: 14.06.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 15.05.2020
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?59d8607918b080f69eab4063b948ac2b
Podobne oferty pracy
Wykonywanie zbroje艅
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Ostr贸w Mazowiecka (mazowieckie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2019-06-18 - Bol臋cin (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw (obiad贸w)
LOTUS HANNA BARA艃SKA - 2018-04-19 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych. przestrzeganie przepis贸w bhp i przeciwpo偶arowych, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy. dba艂o艣膰 o koszty surowcowe w procesie produkcji 偶ywno艣ci. przygotowywanie menu na specjalne uroczysto艣ci/ imprezy.
kontakt przez PUP - 2019-12-05 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie obiad贸w i posi艂k贸w, praca po 12 godz. co drugi dzie艅. Mo偶liwo艣膰 zakwaterowania.
1. CENTRUM WYPOCZYNKU I REHABILITACJI AGNIESZKA TOMASZEWSKA-OSTROWSKA 2. LOTA GROUP AGNIESZKA TOMASZEWSKA-OSTROWSKA - 2019-10-02 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Kucharz/Kucharka
Firma Cateringowa PANKOWSKI Bogus艂aw Pankowski - 2017-08-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kurdyjskich, ci臋cie kebabu oraz jego przygotowanie zgodnie z procedurami restauracji, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych.Zatrudnienie na umowe na czas okre艣lony, poprzedzone okresem pr贸bnym (3 miesi膮ce), r贸wnowa偶ny system czasu pracy w godzinach 8:00-22:00. Proponowany okers zatrudsnienia 3 lata. oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-08-23 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Kuchnia Polska
RESTAURACJA BELWEDER PRZY UL.GEN.KLEEBERGA W BIA艁YMSTOKU STANIS艁AW STRZA艁KOWSKI - 2019-09-10 - Poros艂y-Kolonia (podlaskie)
obs艂uga kasy fiskalnej, obs艂uga stoiska mi臋snego
STOKROTKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2015-12-10 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw pochodz膮cych z r贸偶nych stron 艣wiata, jak r贸wnie偶 da艅 dostosowanych do indywidualnych okoliczno艣ci i wymaga艅 klient贸w- podanie ich w jak najbardziej atrakcyjnej i wyszukanej formie- dbanie o wyb贸r sk艂adnik贸w najlepszej jako艣ci- w艂a艣ciwe przechowywanie produkt贸w, - dbanie o nale偶yt膮 konserwacj臋 wszelkich urz膮dze艅 kuchennych
Landgasthof zum Altwirt - 2018-05-18 - Austria (Austria)
Samokontrola jako艣ci przygotowywanych posi艂k贸w, poprzez pr贸bowanie potraw w r贸偶nych fazach ich przygotowania, dbanie o walory estetyczne i smakowe posi艂k贸w, w艂a艣ciwe dokonywanie obr贸bki wst臋pnej i termicznej przygotowywanych posi艂k贸w, 艣cis艂e przestrzeganie przepis贸w i norm obowi膮zuj膮cych w zbiorowym 偶ywieniu wojsk i europejskich norm HACCP, znajomo艣膰 stosowanych norm 偶ywienia, przygotowywanie i wydawanie terminowo posi艂k贸w, zgodnie z jad艂ospisem i re偶imami technologicznymi produkcji posi艂k贸w
32 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy - 2018-05-18 - Lublin (lubelskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Zielona G贸ra (lubuskie)
SPORZ膭DZANIE TRZECH POSI艁K脫W DLA DZIECI W WIEKU PRZEDSZKOLNYM, PRACE PORZ膭DKOWE W KUCHNI I ZAPLECZU, PLANOWANIE JAD艁OSPIS脫W;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWDODOWE-GASTRONOMICZNE, OBS艁UGA NARZ臉DZI KUCHENNYCH, SPORZ膭DZANIE POSI艁K脫W DLA DZIECI, MILE WIDZIANE DO艢WIADCZENIE PRACY W PLAC脫WKACH O艢WIATOWYCH
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE LITERACKIE IWONA PRZYBYCIE艃 - 2017-05-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosownaych w kuchni azjatyckiej. Dba艂o艣膰 o porz膮dek i czysto艣膰 w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
obs艂uga klient贸w w punktach sprzeda偶y gastronomicznej hotelu oraz w trakcie bankiet贸w i catering贸w zewn臋trznych, zapewnienie wysokiej jako艣ci obs艂ugi kelnerskiej i barma艅skiej, przestrzeganie przepis贸w i procedur obowi膮zujacych w poszczeg贸lnych punktach sprzeda偶y gastronomicznej, przestrzeganie norm i standard贸w HACCAP, utrzymanie czysto艣ci stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Jaros艂awiec (zachodniopomorskie)
Samodzielna praca w kuchni, praca wg grafiku po 12 godzin.
STANIS艁AW KULI艢 KAWIARNIA-RESTAURACJA JAMA MICHALIKA - 2018-09-13 - Krak贸w (ma艂opolskie)
produkcja towaru zgodnie z planem, przestrzeganie ustalonych norm jako艣ciowych produkcji, dbanie o dobre wyeksponowanie towaru, przygotowywanie stoiska od otwarcia do zamkni臋cia
CARREFOUR POLSKA Sp. z o.o. I Oddzia艂 w Warszawie - 2015-12-10 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
SPORZ膭DZANIE POSI艁K脫W, PORCJOWANIE, WYDAWANIE, SPRZ膭TANIE POMIESZCZE艃 KUCHNIWYMAGANIA WYKSZTACENIE ZAWODOWE, LUB 艢REDNIE, DO艢WIADCZENIE W ZYWIENIU ZBIOROWYM, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
GIMNAZJUM NR 7 IM. SYBIRAK脫W - 2015-11-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Lubachowy (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie potraw indyjskich zgodnie z profilem restauracji, obs艂uga klienta zewn. kontakt bezpo艣redni z Indiami, w celu zaopatrzenia
"IVES" Amarjeet Singh - 2017-02-06 - Zielonka (mazowieckie)
Obowi膮zki zwi膮zane z funkcjonowaniem restauracji; Wydawanie posi艂k贸w; praca za barem
U ANIO艁脫W Jaros艂aw Kruszewski - 2017-03-20 - Wilga (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-07-03 - 呕ywiec (艣l膮skie)
CZYNNO艢CI ZWIAZANE Z PRZYGOTOWYWANIEM POSI艁K脫W ORAZ NAPOJ脫W W PUNKCIE MA艁EJ GASTRONOMII STOSUJAC ODPOWIEDNIE NARZEDZIA, MASZYNY I URZ膭DZENIAWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢CI ZWIAZANE Z OBS艁UG膭 MASZYN I URZ膭DZE艃, KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM P脫艁 ROKU DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE
APS PROFIT POLSKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-02-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
W. Krahel i K. Krahel Sp贸艂ka Jawna - 2017-09-06 - August贸w (podlaskie)
przygotowanie posi艂k贸w, dbanie o miejsce pracy
LAGUNA MARIUSZ CIO艁KO - 2017-02-08 - Tykocin (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
BAR "POD STRZECH膭" BARBARA PORADA - 2016-01-22 - Jastrowie (wielkopolskie)
przygotowywanie 艣niada艅, obiad贸w i podwieczork贸w dla 60 dzieci
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - 艁ochowice (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, przygotowywanie i obr贸bka surowc贸w,(godziny pracy 8-16)
kontakt przez PUP - 2019-08-05 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznychorganizacja pracy na saliprzygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2020-07-29 - Zamo艣膰 (kujawsko-pomorskie)