KUCHARZ Serock oferta pracy Hotel Narvil Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Organizowanie i planowanie pracy na swoim stanowisku. Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetyk臋 i walory smakowe przygotowywanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produkt贸w. Dbanie o odpowiednie i terminowe przygotowanie potraw na bankiety i grupy. Dbanie o porz膮dek i higien臋 na stanowiskach pracy.Kontrolowanie jako艣ci u偶ywanych produkt贸w, ich 艣wie偶o艣ci oraz dat przydatno艣ci do spo偶ycia. Tw贸rczy udzia艂 w planowaniu pracy podczas wykonywania czynno艣ci.Segregacja odpad贸w.
Data publikacji: 2019-03-21
Lokalizacja: Serock (mazowieckie)
Pracodawca: Hotel Narvil Sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Mi艂osza 14 A, 05-140 Serock, powiat: legionowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Organizowanie i planowanie pracy na swoim stanowisku. Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetyk臋 i walory smakowe przygotowywanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produkt贸w. Dbanie o odpowiednie i terminowe przygotowanie potraw na bankiety i grupy. Dbanie o porz膮dek i higien臋 na stanowiskach pracy.Kontrolowanie jako艣ci u偶ywanych produkt贸w, ich 艣wie偶o艣ci oraz dat przydatno艣ci do spo偶ycia. Tw贸rczy udzia艂 w planowaniu pracy podczas wykonywania czynno艣ci.Segregacja odpad贸w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 4聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Serock
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: legionowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Serock
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 4聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, dyspozycyjno艣膰, pracowito艣膰, umiej臋tno艣膰 przyrz膮dzania potraw, zami艂owanie do Kuchni.
Nazwa pracodawcy: Hotel Narvil Sp. z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Legionowie
Adres pracodawcy:
Mi艂osza 14 A, 05-140 Serock, powiat: legionowski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: telefonicznie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: legionowski
Gmina pracodawcy: Serock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Serock
Adres strony pracodawcy: http://www.hotelnarvil.pl/
Ulica pracodawcy: Mi艂osza
Numer budynku pracodawcy: 14 A
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Legionowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.03.2019
Oferta pracy wa偶na do: 21.04.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.03.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Rozogi (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie ciast, da艅 do wydania, sa艂atek, sos贸w. Obs艂uga kasy fiskalnej. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy. Wykonywanie innych czynno艣ci zleconych przez opiekuna.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Zg艂obice (ma艂opolskie)
-obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t;- wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w mi臋snych , dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych,-po艂ugiwanie si臋 tymi narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych uz膮dze艅, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, -uk艂adanie i zarz膮dzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2017-10-31 - Gola Dzier偶oniowska (dolno艣l膮skie)
ocena surowc贸w i p贸艂produkt贸w oraz w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, sporz膮dzanie sur贸wek i sa艂atek, przygotowywanie zup, sos贸w, mi臋sa wieprzowego i drobiowego, przygotowywanie wyrob贸w mi臋snych i m膮cznych, zapoznanie si臋 z gramatur膮 potraw, utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Turek (wielkopolskie)
sporz膮dzanie potraw, praca w kuchni
Bar Samoobs艂ugowy "J臉DREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2017-01-09 - August贸w (podlaskie)
Obowi膮zki zwi膮zane z funkcjonowaniem restauracji; Wydawanie posi艂k贸w; praca za barem
U ANIO艁脫W Jaros艂aw Kruszewski - 2017-03-20 - Wilga (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
CARMEN Restauracja. Pokoje noclegowe - 2018-06-06 - Krynki (艣wi臋tokrzyskie)
Zgodnie ze stanowiskiem - przygotowywanie posi艂k贸w.Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawc膮 - uzale偶nione od do艣wiadczenia i umiej臋tno艣ci.Praca w Domu Weselnym " KAZIMIERZ脫WKA"
"Kazimierz贸wka" Iwona Demby - 2017-12-07 - Kazimierzowo (warmi艅sko-mazurskie)
Zgodnie z programem sta偶u
Zak艂ad Hotelowo-Gastronomiczny" WKRA "Zofia Alicja Winnik - 2017-06-14 - Dzia艂dowo (warmi艅sko-mazurskie)
Praca na magazynie, bran偶a spo偶ywcza, kompletowanie towaru, rozlokowanie towaru na magazynie. Praca na trzy zmiany.Kontakt z pracodawc膮: mkrumplewska (at) asistnet.pl
AWG Sp. z o. o. - 2018-02-15 - K膮ty Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
Zgodnie z umow膮.
FIRMA HANDLOWA - ANETA K臉PKA, STACJA PALIW PKN ORLEN - 2016-12-14 - Ropczyce (podkarpackie)
Przygotowywanioe posi艂k贸w dla go艣ci restauracji Praca w systemie dwuzmianowym: I 12:00-20:00, II 13:00-21:00
Martex - Biuro Podr贸偶y Krajowych i Mi臋dzynarodowych Przewoz贸w Kruszy艅ski J贸zef - 2016-08-30 - D臋bska Ku藕nia (opolskie)
Monta偶 urz膮dze艅 elektronicznych
ZETRA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-12-22 - Pruszcz Gda艅ski (pomorskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE WED艁UG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ. CZYTANIE RECEPTUR, UK艁ADANIE MENU, SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 ZAGRANIC臉. DBANIE O PORZ膭DEK I HIGIEN臉 W MIEJSCU PRACY
kontakt przez PUP - 2018-10-16 - P艂ock (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w wg receptur, wydawanie posi艂k贸w, wst臋pna obr贸bka warzyw, przygotowanie jad艂ospisu, utrzymanie czysto艣ci sto艂贸wki oraz pomieszcze艅 kuchennych
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Ropica Polska (ma艂opolskie)
PRODUKCJA I GOTOWANIE DA艃 KUCHNI BRAZYLIJSKIEJ, UTRZYMANIE CZYSTO艢CI STANOWISKA PRACYWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI BRAZYLIJSKIEJ, UMIEJ臉TNO艢膯 PRODUKCJI I PRZYGOTOWYWANIA DA艃 KUCHNI BRAZYLIJSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANA DOBRA ZNAJOMO艢膯 J. ANGIELSKIEGO I PORTUGALSKIEGOPRACA W GODZINACH: 11:00-23:00
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
obr贸bka wst臋pna produkt贸w, gotowanie potraw, wydawanie gotowych da艅, sporz膮dzanie sur贸wek, sporz膮dzanie da艅 m膮cznych, mycie i wyparzanie naczy艅
"SEZAM" Przedsi臋biorstwo Gstronomiczne Helena Kapka - 2017-03-01 - Bielawa (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych, tworzenie menu, dba艂o艣膰 o porz膮dek w miejscu pracy
Mega-Lux S.C. - 2016-06-10 - Warszawa (mazowieckie)
sprzeda偶 wyposa偶enia wn臋trz
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Sporz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej, serwowanie potraw i napoj贸w, przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w, utrzymanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanwoisku pracy. Umowa na czas okre艣lony, trzy zmiany, pe艂na dyspozycyjno艣膰, praca r贸wnie偶 na nocne zmiany.
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
Zorientowanie na go艣cia i umiej臋tno艣膰 rozpoznawania jego potrzeb, wysoki poziom kultury osobistej, gotowo艣膰 do podj臋cia pracy w sysyemie zmianowym, dyspozycyjno艣膰
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno Handlowo Us艂ugowe ONESTO Marcin Kramarski - 2017-03-09 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
j.w
PPHU ART-FOOD Artur Siuchta - 2016-05-20 - Warszawa (mazowieckie)
tradycyjna kuchnia domowa
"Tradycyjna Kuchnia Domowa" Katarzyna Kazberuk - 2016-04-11 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego, uczestniczenie w planowaniu menu oraz jad艂ospis贸w i przygotowywanie wed艂ug niego posi艂k贸w, sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia: porcjowanie, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak, estetyk臋 wydawania posi艂k贸w, dbanie o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowywanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 warto艣ci膮, dbanie o utrzymywanie porz膮dku i przestrzeganie higieny osobistej, dbanie o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchennych, utrzymywanie w stanie u偶ywalno艣ci powierzony sprz臋t kuchenny, znajomo艣膰 i stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP, wykonywanie innych prac zleconych przez w艂a艣ciciela restauracji wp艂ywaj膮cych na podniesienie jako艣ci jego pracy
Wioska India艅ska - 2017-01-13 - Grala-D膮browizna (mazowieckie)
Praca zgodna ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Staz dla osoby do 29 r偶. zarej. w tut. Urzedzie posiad. II profil pomocy i spe艂n. kryteria projektowe. Godziny odbywania sta偶u od 8:00 do16:00. 1.Zapoznanie si臋 z programem sta偶u, przepisami, statutem i regulaminami w tym: przeszkolenie z zakresu BHP i ppo偶., zapoznanie z programem sta偶u i om贸wienie zakresu zada艅 zawodowych wykonywanych przez sta偶yst臋, zapoznanie z Regulaminem Pracy2.Zapoznanie pracownika z miejscem pracy, w kt贸rym b臋dzie odbywa艂 sta偶3.Zapoznanie z obowi膮zkami sta偶ysty4.Zapoznanie z rodzajem posi艂k贸w sporz膮dzanych w kuchni:- potrawy dla wychowank贸w 艢wietlicy Profilaktyczno-Wychowawczej- potrawy dla uczni贸w szk贸艂 podstawowych i 艣rednich- potrawy dla os贸b starszych- potrawy wydawane z okazji organizowanych imprez okoliczno艣ciowych 5.Sporz膮dzanie potraw z mi臋sa, drobiu, ryb, sporz膮dzanie potraw jarskich.6.Przygotowanie deser贸w, napoj贸w zimnych i gor膮cych oraz przystawek i prostych da艅7.Zapoznanie z zasadami i wdra偶anie do przestrzegania norm 偶ywieniowych zalecanych przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w w zale偶no艣ci od grup odbiorc贸w dla kt贸rej s膮 przeznaczone8.Uczestnictwo w codziennym pobieraniu pr贸b 偶ywieniowych i zapoznanie z zasadami prawid艂owego przechowywania pr贸b9.Stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP10.Uczestnictwo w przygotowaniu jad艂ospis贸w11. Dbanie o racjonalne i prawid艂owe porcjowanie posi艂k贸w12.Udzia艂 w przygotowywaniu posi艂k贸w13.Nauka samodzielnego przygotowywania posi艂k贸w pod nadzorem szefa kuchni14.Wydawanie posi艂k贸w przygotowywanych w kuchni. 15.Przeszkolenie w zakresie przestrzegania wszelkich zalece艅 kontroli sanitarnej16.Utrzymywanie czysto艣ci w pomieszczeniach u偶ytkowych kuchni, zaplecza kuchennego, Sali klubowej. 17.Dba艂o艣膰 o punktualne przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-02-20 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Przyrzadzanie potraw kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
- kuchnia gruzi艅ska
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Tczew (pomorskie)