KUCHARZ Sarbinowo oferta pracy NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ OŚRODEK REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY "FLISAK" SPÓŁKA CYWILNA - URSZULA FIJAŁKOWSKA-TE
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 490 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków
Data publikacji: 2021-05-07
Lokalizacja: Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Pracodawca: NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ OŚRODEK REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY "FLISAK" SPÓŁKA CYWILNA - URSZULA FIJAŁKOWSKA-TE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Nadmorska 35, 76-034 Sarbinowo, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 168
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 490 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + dodatki zgodnie z RP
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sarbinowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: koszaliński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3209
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mielno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 490 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.05.2021
Data zakończenia pracy: 31.12.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane osoby z orzeczeniem o stopniu niepełnosprawności
Nazwa pracodawcy:
NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ OŚRODEK REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY "FLISAK" SPÓŁKA CYWILNA - URSZULA FIJAŁKOWSKA-TEKIELA, RADOSŁAW TEKIELA, WŁODZIMIERZ FENNIG I ZDZISŁAW TEKIELA
danePracodawcy_nip: 4990147312
danePracodawcy_regon: 330516691
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
76-034 Sarbinowo, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
dodatkowe informacje: praca w godz. 07:00-19:00, możliwość zakwaterowania
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: koszaliński
danePracodawcy_kodPowiatu: 3209
Gmina pracodawcy: Mielno
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Sarbinowo
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0308382
Profil działalności pracodawcy: Ośrodek wczasowy
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 07.05.2021
Oferta pracy ważna do: 08.06.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 07.05.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 07.05.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a7c4d2b181e4c8a0edc16bd6e0e18db2
Podobne oferty pracy
przygotowywanie materiałów,maszyn i narzędzi,obsługa maszyn i urządzeń peryferyjnychkontrola procesu produkcji na maszynachbieżąca kontrola jakości wyrobów odbiór i pakowanie wyrobów z maszynydbanie o stan techniczny maszyn i urządzeńusuwanie awarii urządzeń związanych z produkcjązmiana form wtryskowychprowadzenie dokumentacji produkcyjnej
"CELON PHARMA" SPÓŁKA AKCYJNA - 2019-05-21 - Czosnów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
Pizza Wenecja - 2018-10-02 - Gniezno (wielkopolskie)
gotowanie, przygotowywanie dań według określonego menu,
kontakt przez PUP - 2019-06-26 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków na obozie w Pleśnej (województwo zachodniopomorskie)Wymagania:- książeczka sanitaro - epidemiologiczna- umiejętność przyrządzania obiadokolacji dla większej liczby osób- samodzielność i rozwiązywanie sytuacji konfliktowych- zdolność do kooperacji z współczynnikami dla osiągnięcia wspólnego celuTurnusy organizowane są w okresach:1. 24.07.2021 -31.07.20212. 31.07.2021 - 07.08.20213. 07.08.2021 - 14.08.20214. 14.08.2021 - 21.08.20215. 21.08.2021 - 28.08.2021Mile widziany wyjazd na większą ilość turnusów
Ośrodek Sportu i Rekreacji Racibórz - 2021-05-07 - Pleśna (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
PAPROCKA AGNIESZKA WADAN - 2018-04-10 - Lublin (lubelskie)
PRZYGOTOWANIE, OBRÓBKA SUROWCÓW, POMOC PRZY WYDAWANIU POSIŁKÓW, SPRZATANIE POMIESZCZEŃ KUCHENNYCH
kontakt przez PUP - 2020-01-22 - Nowogard (zachodniopomorskie)
prace porządkowe w obiektach handlowych
KOBEX EXPORT-IMPORT ZAKŁAD PRACY CHRONIONEJ ROMAN ŁĄCKI, BARTOSZ ŁĄCKI SPÓŁKA JAWNA - 2017-04-26 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
sporządznie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn, obróbka wstępna surowców, gastronomiczny rozbiór mięsa;godz. pracy 11-19
kontakt przez PUP - 2019-05-15 - Żabce (lubelskie)
- przygotowywanie posiłków
Warszawska Spółdzielnia Gastronomiczna Centrum - 2020-02-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie stanowiska pracy, bieżące utrzymywanie czystości na stanowisku; pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych z magazynu; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców i wyrobów gotowych; obróbka wstępna suroców; wykonywanie różnymi technikami i metodami dań znajdujących się w karcie restauracyjnej; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie wyrobów kulinarnych;
kontakt przez PUP - 2021-06-07 - Łosie (małopolskie)
sprzątanie pokoi, sprzątanie holi, zmiana pościeli
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe GAMMAX Grzegorz Pawłowski - 2020-03-05 - Mielno (zachodniopomorskie)
praca w kuchni, przygotowywanie śniadań, obiadów, kanapek, catering, obsługa bufetu, praca na zmywaku
Fundacja "WELES" - 2017-07-05 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni i pizzerii.
Przedsiębiorstwo Handlowe "As" Adam Kopyra - 2016-11-02 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
dekorowanie,zapoznanie się z techniką podawania dań głównych,przystawek,deserów, wydawanie potraw,obsługa urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Wygiełzów (małopolskie)
przygotowywanie różnego rodzaju dań oraz wydawanie potraw na salę konsumpcyjną
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków wg zasad kuchni orientalnej, współpraca z innymi kucharzami, którzy są cudzoziemcami.
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowywanie potraw (gotowanie), wszelkie prace na kuchni.
BORIM Sp. z o.o. - 2019-12-03 - Pszczyna (śląskie)
pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca na kuchni, organizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem oraz estetyczne ich wydawanie konsumentom, dbanie o jakość i ilość przygotowywanych potraw, nadzór nad sprzetem kuchennym i stołowym oraz dnaie o jego użytkowanie
Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych/14 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Poznaniu/12 Wielkopolska Brygada Obrony Terytorialnej w Poz - 2019-05-08 - Poznań (wielkopolskie)
pobieranie produktów z magazynu żywnościowego, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, sprawowanie stałego nadzoru nad sprzętem kuchennym
12 Wojskowy Oddzial Gospodarczy WOJSKOWA KOMENDA UZUPEŁNIEŃ - 2018-12-20 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Prace pomocnicze brukarskie.Praca w Elblągu i okolicach-pracodawca dowozi do pracy z ElblągaWynagrodzenie od 17 zł brutto na godz. (wynagrodzenie uzależnione od umiejętności - do uzgodnienia z pracodawcą)Na okres 3-4 miesięcy umowa zlecenie potem umowa na czas określony
Zakład Ogólnobudowlany Krzysztof Kozioł - 2019-11-12 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
-PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z ZAPLANOWANYM JADŁOSPISEM-PRACE ZWIĄZANE ZE WSTĘPNĄ OBRÓBKĄ WARZYW I ZIEMNIAKÓW-SPORZĄDZENIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURĄ-MONITORING TEMPERATURY POTRAW- PODZIAŁ POSIŁKÓW NA PORCJE-DBANIE O HIGIENĘ POMIESZCZEŃ -NADZÓR NAD ARTYKUŁAMI SPOŻYWCZYMI PRZYJĘTYMI Z MAGAZYNU
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny w Legnicy - 2021-04-07 - Legnica (dolnośląskie)
Praca na kuchni
NARBUTOWICZ SŁAWOMIR PIZZERIA & KEBAB "ITALIA" - 2016-01-27 - Szamotuły (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI GRUZIŃSKIEJWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI GRUZIŃSKIEJ, 2 LATA DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI TURECKIEJ,WYMAGANIA:UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WEDŁUG RECEPTUR KUCHNI TURECKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
obsługa klienta; przygotowanie kebabów, sosów i sałat - kuchnia turecka
kontakt przez PUP - 2020-10-13 - Tarnów (małopolskie)
Sporządzanie posiłków, przygotowywanie menu
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Warta (łódzkie)
- przygotowanie i sporządzanie dań kuchni wietnamskiej wg oryginalnych receptur
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2020-09-15 - Mielec (podkarpackie)
Prace stolarskie, szpachlowanie. Pracodawca przyuczy do zawodu.
ZAKŁAD STOLARSKI Józef Narel - 2021-05-21 - Tuczno (zachodniopomorskie)