KUCHARZ Gniezno oferta pracy Pizza Wenecja
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2018-10-02
Lokalizacja: Gniezno (wielkopolskie)
Pracodawca: Pizza Wenecja
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Jeziorna 9, 62-200 Gniezno, powiat: gnie藕nie艅ski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gniezno
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gnie藕nie艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Gniezno
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 10.10.2018
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: Pizza Wenecja
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gnie藕nie
Adres pracodawcy:
Jeziorna 9, 62-200 Gniezno, powiat: gnie藕nie艅ski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: gnie藕nie艅ski
Gmina pracodawcy: Gniezno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gniezno
Ulica pracodawcy: Jeziorna
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gnie藕nie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 02.10.2018
Data dodania oferty pracy: 02.10.2018
Oferta pracy wa偶na do: 02.11.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.10.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w, samodzielne prowadzenie kuchni, przygotowywanie da艅 i zakasek podczas weseli, styp i imprez okolicznosciowych, nadz贸r nad pracownikami kuchni
ZAK艁AD US艁UG GASTRONOMICZNYCH Adam Arbart - 2016-10-07 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, gotowanie, sprz膮tanie stanowiska pracy
PUH MODESO Maria Dolewa-Nowacka - 2017-03-14 - Kargowa (lubuskie)
Tapicerowanie i szycie element贸w dod esek rozdzielczych pod艂okietnik贸w do samochod贸w marki VOLVO. Mo偶liwo艣膰 przyuczenia.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek w miejscu pracy
ARLETA KONOWA艁EK - 2018-02-21 - Lublin (lubelskie)
Gotowanie.
KAMIENICA PRZY BRAMIE Dorota Bednarska - Pizzeria, Pensjonat - 2018-08-28 - Opat贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Wykszta艂cenie kierunkowe lub praktyka w pracy na stanowisku kucharza; ksi膮偶eczka sanepidowska; ch臋膰 do podj臋cia zatrudnienia; jedna zmiana w godz. 11-21, w weekendy 10-21; miejsce pracy: Rachowice
"GASTRONOMIK" P艁OWIEC RENATA - 2016-09-15 - Rachowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie i serwowanie posi艂k贸w, deser贸w, utrzymywanie porz膮dku na kuchni, przygotowywanie menu, przygotowywanie zam贸wie艅 produkt贸w potrzebnych do przygotowywania posi艂k贸w i deser贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne, do艣wiadczenie jako kucharz.
ARTMI SP脫艁KA AKCYJNA - 2017-02-03 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowywanie wyrob贸w garma偶eryjnych
"SPO艁EM" POWSZECHNA SP脫艁DZIELNIA SPO呕YWC脫W - 2018-03-06 - Ko艣cian (wielkopolskie)
Sprz膮tanie cz臋艣ci wsp贸lnych obiektu, ci膮g贸w komunikacyjnych, sanitariat贸w na terenie obiektu.wykszta艂cenie podstawowe, sta偶 pracy min. 1 miesi膮c jako pracownik porz膮dkowy, dobra organizacja pracy, profesjonalne sprz膮tanie (obs艂uga urz膮dze艅 sprz膮taj膮ch)miejsca wykonania pracy:1) Galeria handlowa Magnolia Park; 54-204, Wroc艂aw, ul. Legnicka 582) Galeria handlowa Pasa偶 Grunwaldzki; 50-363, Wroc艂aw, plac Grunwaldzki 223) Hotel Sofitel Wroc艂aw Old Town; 50-127, Wroc艂aw, ul. 艢wi臋tego Miko艂aja 67[Godzina zako艅czenia pracy] : 21:30[Praca na czas okre艣lony] : do 33 misi臋cy
MIDAS MAX SP. Z O.O. SP.K. - 2017-01-12 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT PRAKTYKI ZAWODOWEJ
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- Przygotowanie da艅, menu, p贸艂produkt贸w.- Znajomo艣膰 kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Gr贸jec (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-22 - Bia艂ystok (podlaskie)
Praca w pizzerii na kuchni, wypiek pizzy. Przygotowanie posi艂k贸w typu " Fast Food". Obr贸bka surowc贸w, wydawanie gotowych da艅, utrzymanie na bie偶膮co czysto艣ci.Mile widzane do艣wiadczenie w bran偶y gastronomicznej.Miejsce pracy: Bar Pizzeria "PI膭TKA" 37-543 Laszki 331
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowe "SERWIS" Ireneusz Pi膮tkowski - 2018-09-03 - Laszki (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, (praca co drugi dzie艅, w godz. 10.00-22.00, tak偶e w dni wolne, pierwsza umowa na okres pr贸bny- mo偶liwo艣膰 dopasowania indywidualnie godzin pracy
MF MARTA FODROWSKA - 2016-09-01 - 艁ag贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla ok. 100 os贸b
O艣rodek Wczasowy "PERKOZ" H. i J. Skowro艅ski - 2016-03-11 - Krynica Morska (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
SPA DEVELOPMENT Sp. z o.o. - 2016-08-19 - Ustro艅 (艣l膮skie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w dla ca艂ej spo艂eczno艣ci szko艂y. Dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
ZESP脫艁 SZK脫艁 SPECJALNYCH NR 1 IM. STEFANA BATOREGO - 2018-06-27 - Gda艅sk (pomorskie)
jw.
Ambasada Republiki Senegalu w Polsce - 2016-12-27 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie posi艂k贸w od podstaw wraz z obr贸bk膮- wydawanie posi艂k贸w
ATAMAN聽JUSTYNA聽EGO - 2017-12-10 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
praca w pizzerii, dow贸z pizzy do klienta, obs艂uga klient贸w
Kudzia Tomasz Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo-Handlowe - 2016-01-12 - Stryszawa (ma艂opolskie)
kucharzpraca w godz. 8-16
Maciej Witek BOCIAN脫WKA - 2016-04-05 - Baran贸w Sandomierski (podkarpackie)
gotowanie, obs艂uga sali jadalnej, wydawanie posi艂k贸w
Polska Akademia Nauk Dom Rencisty im. Prof. W. Or艂owskiego - 2016-03-16 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
zgodny z wykonywanym zawodem
Ober偶a Z艁OTA G臉艢 Kubik Bo偶ena - 2018-02-19 - Siewierz (艣l膮skie)
Zakres obowi膮zk贸w zgodny z Programem Sta偶u do艂aczonym do wniosku
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - 呕ywiec (艣l膮skie)
praca w kuchni
Agroturystyka Miros艂aw Jarz膮bek, St臋pie艅 - 2017-04-03 - St臋pie艅 (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie da艅 na imprezy okoliczno艣ciowe
"OFERTA" ANNA PRUSI艃SKA - 2017-03-14 - Kwidzyn (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI RECEPTURAMI,ZAPEWNIENIE NAJWY呕SZEJ JAKO艢CI PRODUKT脫W I US艁UG ORAZ PRZESTRZEGANIE NORM I STANDARD脫W PRODUKCJI,ZACHOWANIE ESTETYKI WYDAWANYCH DA艃,ZACHOWANIE CZYSTO艢CI STANOWISKA PRACY,WSP脫艁PRAC臉 Z POZOSTA艁YMI PERSONELEM GASTRONOMII.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2017-05-09 - Siedliska (podkarpackie)
- sporz膮dzanie potraw,- stosowanie r贸偶nych proces贸w technologicznych,- praktyczne wykorzystanie poznanych zasad produkcji gastronomicznej,- przeprowadzanie obr贸bki wst臋pnej surowca,- pos艂ugiwanie si臋 praktycznym sprz臋tem sto艂owym, naczyniami,- poznanie zasad i technik podawania i przygotowywania potraw.
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Gonice Drugie (wielkopolskie)