KUCHARZ Rytwiany oferta pracy Stowarzyszenie Miłośników Pustelni Złotego Lasu w Rytwianach
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowaniu posiłków: śniadań, obiadów, kolacji dla gości przebywających w Pustelni Złotego Lasu. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i dererów z zastosowaniem narzędzi urządzeń znajdujących się na wyposażeniu kuchni. Praca wymaga samodzielności, umiejętności układania jadłospisu, znajomości zapotrzebowania racji żywnościowych dla organizmu, znajomości i wdrazania programu systemu bezpieczeństwa żywności HACCP.
Data publikacji: 2019-08-07
Lokalizacja: Rytwiany (świętokrzyskie)
Pracodawca: Stowarzyszenie Miłośników Pustelni Złotego Lasu w Rytwianach
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Klasztorna 25, 28-236 Rytwiany, powiat: staszowski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowaniu posiłków: śniadań, obiadów, kolacji dla gości przebywających w Pustelni Złotego Lasu. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i dererów z zastosowaniem narzędzi urządzeń znajdujących się na wyposażeniu kuchni. Praca wymaga samodzielności, umiejętności układania jadłospisu, znajomości zapotrzebowania racji żywnościowych dla organizmu, znajomości i wdrazania programu systemu bezpieczeństwa żywności HACCP.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rytwiany
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: staszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rytwiany
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: PRAWO JAZDY KAT. B*
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
Umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, miła aparycja, znajomosć zasad obsługiwania gości, dyspozycyjność,
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie w zawodzie kucharz oraz znajomość języka obcego - mile widziana
Nazwa pracodawcy:
Stowarzyszenie Miłośników Pustelni Złotego Lasu w Rytwianach
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Staszowie
Adres pracodawcy:
Klasztorna 25, 28-236 Rytwiany, powiat: staszowski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: staszowski
Gmina pracodawcy: Rytwiany
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rytwiany
Ulica pracodawcy: Klasztorna
Numer budynku pracodawcy: 25
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Staszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.08.2019
Oferta pracy ważna do: 08.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 07.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 07.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?908d87296f7923bdd083010e805a4bd0
Podobne oferty pracy
wg zakresu
kontakt przez PUP - 2018-11-13 - Lewin Brzeski (opolskie)
Przygotowanie posiłków
Katolickie Liceum Ogólnokształcące im. Św.Jadwigi Królowej w Sandomierzu - 2017-09-22 - Sandomierz (świętokrzyskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punktów gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Kraków.- Wynagrodzenie: 1000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Katowice (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
PHU CER-BUD ZENON SZYNWELSKI - 2017-09-07 - Chojnice (pomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami
PPUH COLD s.j. Bogdan i Włodzimierz Chwastek - 2017-03-17 - Bochnia (małopolskie)
-
USŁUGI TURYSTYCZNO - HANDLOWE ,,MIESZKO" ,,SKALNICA" M. WIŚNIEWSKA - 2016-04-01 - Rewal (zachodniopomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków mile widziane wykształcenie w zawodzie, konieczna praktyka 2-3 lata
Centrum Usług Cateringowych DARIA KRYSZTOFIAK - GŁODAS - 2016-01-27 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Kucharz
Andrex-Dąbrowski Sp.J. - 2016-09-06 - Brzyście (podkarpackie)
-Praca w godzinach 12-23 w systemie dwa dni pracy dwa dni wolne,-Wynagrodzenie od 10zł netto za godzinę,-Telefon 605-677-428.
SMAKI CK S.C. Marcin Gołyński Wiesław Ślizewski Krzysztof Urban - 2016-07-20 - Gniew (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie pizzy, obsługa imprez okolicznosciowych
Jolanta Adach Kawiarnia PIJOLA - 2016-09-23 - Góra Puławska (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie w czystości miejsca pracy.
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie dań dla pacjentów
"COMPASS GROUP POLAND" Sp. z o.o. - 2017-03-22 - Sosnowiec (śląskie)
Książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Przygotowywanie poprzez proces obróbki wstępnej surowców zgodnie z jadłospisem, mycie pomieszczeń kuchni i zaplecza, czyszczenie i mycie drobnego sprzętu, mycie termosów i pojemników, przestrzeganie procedur związanych z higieną osobistą i produkcyjną, przestrzeganie prawidłowej eksploatacji maszyn i urządzeń, dbanie o nalezyty stan maszyn, narzędzi i sprzętu. Kontakt telefoniczny z pracodawcą.
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-11-17 - Rybnik (śląskie)
praca w Pizzerii WENEZIA
PPHU MAKA MAŁGORZATA MROZIŃSKA - 2017-02-20 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
D&D Sp. z o. o. - 2018-07-20 - Brudnów (mazowieckie)
przygotowywanie dań i garmażu
PIEKARNIA MECHANICZNA HALINA BARANIAK - 2017-06-29 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków typu fast food kuchni tureckiej/arabskiej-kebab; obróbka warzyw/mięsa; obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2019-02-06 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2016-06-14 - Zgierz (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz-sprzedawca
Bożena Lachowicz GASTRO-SERVICE - 2017-09-14 - Tarnów (małopolskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2015-10-30 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków w oparciu o przepisy, przyjmowanie zamówień, obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Ozorków (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Koszalin (zachodniopomorskie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii Nr 7 - 2017-10-04 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
"DOMOWE PRZYSMAKI" Zakład Usług Cateringowych - 2016-10-27 - Białka (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-03-30 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
1. Sporządzanie potraw2.Obróbka wstępna surowców3.Posługiwanie się urządzeniami do przygotowywania potraw4. Utrzymywanie czystości na stanowiskach pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Krajnik Dolny (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków bezglutenowych dla cateringu dla szkół, praca w godz. 6-14
EKOKOMPLEKS Krzysztof Oleksowicz - 2016-02-24 - Osowiec (opolskie)